Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażony w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem.

Ze spojrzeniem pełnym miłości i tęsknoty nachylam się nad muszlą ustępową i łzawo macham białą chusteczką na pożegnanie kupy, która właśnie nieodwołalnie opuściła moją Pieczarrę Terravity. :classic_cool:

mogę zdradzić jedynie tyle, że w każdą środę po odcinku Teletubisiów zakradam się na tyły nielegalnej wytwórni serów topionych w Baranowie Sandomierskim i wygrzebawszy z pojemnika na odpady opakowanie po wzmacniaczu smaku E330 (rozmiar przemysłowy) masturbuję się nim analnie, wyobrażajac sobie że jestem zaginioną siostrą - bliźniaczką Hanki Mostowiak z serialu TV. :classic_cool:

Gość widziałam zdjęcia
marny podszyw:O

Gość widziałam zdjęcia
Lubię penetrować ręką aż po łokieć jelito grube starego knura, który leży na stole operacyjnym u mojego kolegi, weterynarza-psychopaty Anatola. Doznaję wtedy silnych skurczów prawego sutka, co powoduje liczne omdlenia i bezwiedne oddawanie moczu przez pracownice Urzędu Skarbowego w Zgorzelcu.

Gość to podszywka
jak nic, ktos doszczetnie posrany zrobil sobie jaja- zobaczcie nick to korneIkowamama nie kornelkowa- wyglada jakby bylo ok ale jest napisane przez ''i'' duze a nie ''l''

Gość to podszywka
Przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla. :classic_cool:

Gość lalalalallalaallalaalallalalal
Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.

Gość 521
to bardzo prawdopodobna teoria. W związku z tym pytam: czy mogę być w ciąży ????? Bo ostatnio wrzuciłam do pralki slipy mojego Misia, co prawda na 80 stopni, ale chwilkę później prałam tam moje majtusie !!!!!

Gość motyl__ciemnosci
To żaden talent. Każdy idiota potrafi skopiować te beznadziejnie i wcale nie śmieszne teksty z innych stron. Żenua :o

Gość lalalalallalaallalaalallalalal
Czy mogło dojść do zapłodnienia? Mam bardzo poważny problem i estem tym zmartwiona...;( Byłam wczoraj u mojego chłopaka doszło do wytrysku ale nie było kontaktu tylko późńiej po jakiś 25 minutach poszłam do łązienki (sperma była już na pewno zaschnięta) a w czasie tych 25 minut dotykałam wielu rzeczy itp. ale bedac w łazience opłukałam zimną wodą pod małym ciśnieniem tylko opuszki palców...;( i wytarłam reke w recznik.Potem załatwiając się ( siusiu) trzymałam reke ( ta z zaschnieta sperma) pod pochwą żeby nie byo słychać odglosu siusiania (prosze się nie śmiać ) i przez przypadek dotknęłam opuszkiem palca wskazującego wejście do pochwy...;( Czy nasienie na nim się wcześniej znajdujące mogło spowodować zapłodnienie? Bo mussze jeszcze dodać, że potem się podtarłam ;(( Strasznie się bije...;( ale słyszałam, że nasienie zaschnięte już nie może zapłodnić... a czy mocz mógł je ożywić? Błagam o pomoc ;(

Gość 521
musisz patrzeć czy ci się piersi nie powiększą, to wtedy będzie jasne