Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

w katyniu, smoleńsku byli agenci kontrwywiadu , śledzili ten lot

Polecane posty

słyszeli ponoć również rozmowy pilotów z wieżą kontrolną. ciekawe czy to normalne procedury czy przezornie nie ufali Rosji?:P w kazdym razie to raczej wyklucza możliwość zamachu no chyba że rząd,służby wywiadowcze RP wiedzą ale nie powiedzą.

tak. to wszystko nie daje mi spokoju. Dlatego właśnie pakuję plecak, zestaw detektywa który młodszy brat dostał na gwiazdkę, rozmówki polsko-rosyjskie, dużo wódki i udaję się na miejsce tragedii. GDy zbiorę wszelkie dowody udam się na islandię zbadać okoliczności zamachu w wulkanie🖐️

w razie czego zabierz też zestaw małego chemika i koniecznie publikuj filmiki z podróży na youtube. 🖐️

przypomniałeś? :D może przez ten wąsik nad ustami nie wyglądam na kobietę, ale zapewniam, że nią jestem. :classic_cool: ja bym zabrała jeszcze paczkę cukierków bo na tym słynnym filmiku z tragedii gdzie gwiazdą jest dziadek z teczuszką co tam na lotnisku zbierał grzyby i był z KGB, a potem towarzysze sprzedali mu kosę i odłączyli od respiratora, Rosjanie wyraźnie krzyczą nu pagadi i oddajcie cukierki, a te ciała martwych Polaków w tle co machają rękami to machają w geście - takiego chuja, nie oddamy. także wiesz, nawet ze dwie paczki draży z biedronki weź.

tak, ten wąsik mnie zmylił:P najlepsze że nawet gałązka "zza" drzewa wykonała w stronę tego rosjanina z kamerką gest kozakiewicza... najważniejsze to odnaleźć tego dziadka z teczką. bo on zabrał z wraku, tuż po zamachu, tajne dokumenty które były w samolocie (rosjanie tak dobrze wszystko zaplanowali że samolot rozwalił się na kawałki ale kartki papieru ocalały) Czemu to takie ważne? Wczoraj włamałem się do bazy danych kgb i dowiedziałem się że wszystkie służby w rosji szukają tego dziadka. Ponoć zażądał 10000000000mln dol i pół litra od putina w zamian za zawartość teczki. Jeśli odnajdę go pierwszy najważniejsze tajemnice państwowe RP nie wpadną w ręcę zamachowców!!!

z nieoficjalnych źródeł wiem, że te dokumenty które dziadek wykradł z wraku i pośpiesznie ukrył w swojej teczuszce to był komiks z kaczorem donaldem. nic dziwnego więc, że podniesiono larum i już go szukają. Michau, do boju, los nas wszystkich leży w Twoich rękach. :classic_cool:

ja myślę że te dokumenty to plan ataku na federację rosyjską. Która miała rozpocząć się od szybkiej aneksji białorusi. Jesli te plany wpadną w ręce putina to nici z ekspansji na wschód:/

oł dir gad! mówisz? o jaaa... pakuj się w dżambodżeta szybko i zrób coś z tym póki jeszcze jest szansa. będę Cię wspierać telepatycznie. :classic_cool:

Gość meszugene
fajne fajne :D 🖐️)))

Mo będę Cie informował na bieżąco! o postępach w średztwie. Jednak z oczywistych względów wszelkie konwencjonalne środki komunikacji odpadają. Więc zerkaj wieczorami na wschód, będę rozpalał ognisko i dawał znaki dymne. Kod podam na priv

Gość znowu...
prowo? dajcie na luz bo zygac się che od tego!!!

Gość znowu...
Tym razem... wydawało sie, ze normalny jesteś..tetaz..trudno uwierzyć!!!!

Michau, mógłbyś info ewentualnie puszczać gołębiem pocztowym, ale to też ryzykowne bo mogliby go zestrzelić. także wiesz, jak już się tam wbijesz i rozstawisz swój wigwam to pal głupa i ognisko i te znaki dymne dawaj. każdego wieczoru będę brać stołeczek, siadać na balkonie i wypatrywać, obiecuje. czekam na privie na ten kod. :classic_cool:

tak samo przed i w trakcie wizyty miedniedniewa w polsce działał odpowiednik kontrwywiadu w rosji. nikt nie wysyła ważnych polityków za granice ot tak. DLatego kontrwywiad sledził lot TU, nasłuchiwał rozmów, wysłął agentów już na kilka dni (tygodni) przed przylotem Tuska . to akurat nie jest prowokacja.

Gość soczek z tarczynaaa
daj link do tej informacji:)