Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

facet wspominajcy byłe...przeczytajcie warto

Polecane posty

jakbyscie sie poczuły jakby wasz facet..opowiadał o swojej ex z która zwiazek zakonczył sie dosc szybko bo on miał problemy i wrocił do byłej ale mówił tak moglismy stworzyc super zwiazke, było super na poczatku, to była zajebista laska (wizualnie srednia jak dla mnie) chodziło o charakter, ze wszyscy ja starsznie polubili, ze kazdy mu gadała Marek ale zajebista dziewczyna ty sie jej trzymaj, ze rodzice oszaleli na jego punkcie,a le wrócił do ex, ale wszyscy go namiawali zeby zsoatł przy tej zajebistej i teraz ja sie czuje tak chujowo bo sobie mysle ze jej nie dorównam i mnie nikt tak nie powie i ze jakbym chciała z nim zerwac to pewnie nie gadaliby ze marek wracaj do niej jest super!!!

Facet mówiąc Ci takie intymne rzeczy okazuje Ci jak bardzo ma do Ciebie zaufanie i że jesteś dla niego ważna. Zwierza Ci się z tak osobistych spraw. Tymczasem Ty odbierasz to zupełnie inaczej - niewłaściwie. Błędnie. Nie spieprz tego! Doceń to! Wolałabyś, żeby facet ukrywał przed Tobą bardzo osobiste sprawy? Nawet jeśli to przeszłość?

witaj.Ja uwazam inaczej.Rozpowiadanie o bylej cy bylych swiadczy jak dla mnie o braku taktu i delikatnosci.Taka sytuacja moze byc przykra dla Ciebie.

szczerosc do bolu?Mysle nadal, ze jest malo taktowny .Jesli Cie to rani badz jest Ci przykro , powiedz mu to wprost. Jesli jest gruboskorny , niewiele mu to da jednak do myslenia .

no to jeszcze w dodatku papla i nieumiejacy poszanowac swojego osobistego zycia.O Tobie tez tak bedzie wszystkim rozpowiadal? Wspolczuje takiego wybranka :-)

no coz.Ja nie zmieniam zdania.Dla mnie szczerosc to akurat jest inny wymiar.Tu znajduje jedynie faceta z dlugim jezykiem i brakiem taktu. Ale skoro tak uwazasz, to niech Cie dalej rani i sprawia przykrosc. Pozdrawiam .

z kolezanka sie smiałysmy i stwierdził ze traktuje mnie jak terapeute z którym sie czasem bzyka;) mówie o tym bo i tak to juz koniec zwiaku tylko taka refleksje mam;)

Gość upupupupupuppppp99
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

01:06 [zgłoś do usunięcia] aretha franklin. (arethafranklin@op.pl) z kolezanka sie smiałysmy i stwierdził ze traktuje mnie jak terapeute z którym sie czasem bzyka mówie o tym bo i tak to juz koniec zwiaku tylko taka refleksje mam aaa czyli zmądrzałaś i kopnęłaś go w tyłek? niech wraca do idealnej byłej ;)

Gość Farlll
popieram Elene50 - to rozpieszczony dzieciak, który dopiero przymierza się do związku. Zachowuje się jak chłopczyk w sklepie z zabawkami, co wybrać, sam nie wie czego chce a ciebie traktuje jak doradcę i powiernika w swoich rozterkach. Śmieszne. Niech wróci za 10 lat, jak dojrzeje, ale juz chyba nie będzie miał gdzie wracać :P

wiecie on zle nie myslał..nie chciał mi zrobic przykrosci, zapewne, ale troche to było nie na miejscu z jego strony..tak mysle rozstajemy sie z innego powodu ale zamierzam mu przy tym powiedziec ze zzycze mu szcescia i ze jak kogos znajdzie to zeby nie gadał o swoich ex w takiej ilosci jak mnie, bo nie wpływa to dobrze na relacje;)

może cie chce zmotywować w ten sposób skoro inne sposoby nie działają ;)