Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_32

master_696

Polecane posty

Po co wysylasz mi takie wiadomosci na emaila co zamierzasz?Dostalam dziwnego emaila od ciebie i przegladasz mi skrzynke gamoniu!!!

Gość to po cholere masz podana
poczte idiotko !! to teraz masz za sowje !! beda ci "gamonie" wysylac to i owo

Dostaje wiadomosci usuwane za pomoca autorespondera:)mam 3 emaile tych najwazniejszych nie ma moga mi skoczyc na kant p....bo nic nie znajda jedynie foty nagich facetow!a wlamac w kompa zboczencowi sie nie uda bo jest za glupi i pusty by akurat mi sie wlamac:)

odrazu nazywasz mnie idiotka widzisz.............szacunek chlopie i jeszcze raz szacunek !!! moze rodzice nie nauczyli cie szacunku dlatego zaczynasz ublizac!czy ktoras kopnela cie w dupe za ta arogancje ?

Gość a skad ty mozesz wiedziec
ze jest pusty ??? idiotka do kwadratu !! po twych wypowiedziach stwierdzam ze jestes glupia jak but i plytka !!

Gość a co to jest arogantny

plytka niewiesz czy jestem i tego sie tez nigdy nie dowiesz walikoniku! a glupi jestes sam do czego oczywiscie sie nigdy nie przyznasz........bo po co?by cie caly swiat poznal jaki jestes naprawde?

Gość bazylissekkk
monika_32 płytka to ty jesteś. Nie tylko cipowo ale też umysłowo. Ciekawe co jest gorsze w przypadku tych facetów, którzy cię dymają. O ile tacy są hihih.