Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_32

Co sadzicie o ublizajacych facetach na tym forum?

Polecane posty

Moim zdaniem wiekszosc z nich nie ma kobiet i nie maja sie na kim wyzyc albo tez zostali kopnieci w dupe przez swoje kobiety po czym wchodza na fora i ublizaja kobieta ze sa pustymi glupimi idiotkami!Jesli ublizaja facetom co wrzucaja swoje foty z kutaskami to poprostu maja takich malych ptaszkow ze najchetniej rzucili by monitor o ziemie widzac duzego zylastego kutaska ktorego nigdy nie beda miec!Im wiecej takich wyzwisk na tym forum przez facetow tym bardziej gardzimy wami i nazywamy was zboczencami ktorzy zamiast poszukac sobie laski w realu czy wyruchac porzadnie wlasna kobiete lazicie po necie i podniecacie sie pisaniem jak 13 latki !podszywacie sie za panienki by same pisaly o swoich fantazjach czytacie to i pomiedzy zwalacie jak jakies niewyzyte kroliki! I WY mnie glupia idiotka nazywacie>?za co za to ze prawdomowna i bezposrednia jestem ?

tak, zostałem kopnięty w duę przez kobietę, ale na forum nie wchodzę po to żeby się na Was powyzywać... moze tylko dlatego żeby przypomniec sobie że istnieje cos takiego jak seks :-P

No widzisz wiec i tak wchodzicie tu dla seksu.Nagich bab nie ma,nikt striptizu nie robi tylko czytacie i walicie konia!I o to mi chodzi.Ci CO NIE UBLIZAJA a wypowiadaja sie na tematy nie mam nic do tych facetow ale kazdy 1 ktory ubliza jest warty kopniecia w dupe przez kazda 1 do konca zycia.A czemu twoja cie kopnela?Jaki byl powod ?

Czytając Twoje tematy widzę że wchodzisz tu z tego samego powodu co ja. Co drugi Twój temat jest o masturbacji (albo uzywając Twojego języka o waleniu cipy :-P) Tak, wyobraź sobie że po dwóch latach bez seksu czasami ma się ochotę żeby się zmasturbowac, więc jeżeli nakręci mnie jakiś temat to zrobię to. Nie wiem czy chcę z Toba rozmawiac o powodach odejscia mojej zony, ale na pewno nie mam zamiaru wdawać się z Toba w chore kłótnie

Potrafie tez normalnie rozmawiac jesli ten ktos ma chociaz troche szacunku do mnie nie wyzywajac mnie przez caly czas od roznych!Nie zmuszam nikogo do obchodzenia sie ze mna pisze co mysle obojetnie czy ktos mnie lubi czy nie!

Z natury potrafie byl mila i inteligentna ale jak ktos mi ubliza to nie pozwole sobie by wyjsc na mieczaka:( wiesz czasem trzeba zareagowac;)

Inteligentną albo się jest albo nie, to nie jest stan chwilowy :-D A im więcej będziesz reagować na zaczepki kogoś, kto zmienia pomarańczowe nicki jak skarpetki tym bardziej będą Cię atakować...

Gość ArTec
monika_32 trudno mieć szacunek do kogoś, kto jest takim prymitywem jak ty ! Twoja ortografia, składnia czy zwykła polszczyzna, woła o pomstę do nieba ! Dziewczyno czy ty chociaż skończyłaś podstawówkę ?

Gość Czołista
Los cie skrzywdzil ? Skrzywdził......

Gość przegrani jesteście
Przegrała monika_32, przegraliście wy wyszyscy.

Gość somebody well known
tekst o posiadaniu naturalnej umiejętności bycia inteligentnym z miejsca przekreśla prawdziwość tego stwierdzenia i pokazuje, że realny stan rzeczy jest zupełną opozycją przedstawionej tezy :O

Monika - jesteś tak głupia że aż miło się czyta :P Zakochałem się w tobie i chcę się ożenić. Głupia żona to skarb!

Nie reaguj ,debile w każdej grupie społecznej sa.Nie znasz tego z realu?Umyślnie dzieciarnia zaczepia aby się wyzyć.Pod słowem dzieciarnia niekoniecznie małolaty.Do lat dochodzą do rozumu niestety.

Gość ja pierdooole
SPIERDALAJ BRZYDALU CO ZALOZYL TEN TOPIK :D. Nie bede ruchal cie w ryj!

Nie myślę, czuję. tak mi się wydaje, że to takie odreagowanie - pod czarnym się buduje swoją pozycje na forum a pod czerwonym anonimem sie bluzga bez skrępowania, do tego po piwku żeby było weselej. tak mi sięwydaje, obym się mylił ;)

jak można wejść na czyimś nicku? No chyba że ktoś ma hasło 12345abc, ale czy są aż takie świry żeby wchodzić na czyjś profil na jakimśforum internetowym tylko po to żeby napisać dwie głupie prowokacje? Hm, wątpię :D

spadam jusz - sory bo rodzice się wkórwiają a jutro pierwsza lekcja o 8 praca domowa oczywiście nie odrobiona :(