Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinekkk78

Czy wstrzykniecie spermy do cipy daje nieprzyjemny zapach?

Polecane posty

Gość marcinekkk78

czy wam tez smierdzi cipa jak mezczyzna wam wstrzykknie sperme .Moja zona po 10 min wstrzykniecia spermy smierdzi rybami ale to ten zapach spermy robi cos ze tak smierdzi troche inaczej.Tez tak macie?

Gość marcinekkk78
czy cipeczka smierdzi ci tez jak facet ci wstrzyknie?

każda śmierdzi spermą a że sperma ma intesywny i specyficzny zapach to tk już jest... więc kobiecie łazienka pozostaje i mycie się...

Gość Ona..........
marcinekkk78 ty masz coś z głowa ?? Który z kolei zakładasz temat o śmierdzeniu miejsc intymnych !!!!!!!!! idź się lepiej lecz jak masz problemy !!! Ja Cię nie znam ale się Ciebie przez to brzydzę !!!!!!!

Ona.......... poprostu marcinek się nie myję i ciekawi go czy tylko myciem można ten zapach zbić :) ja mu jeszcze polecam choinki zapachowe do samochodów:)

Gość Ona..........
olaskr- hehee chyba masz rację ;-)

Gość marcinekkk78
Nie musisz sie mnie brzydzic tylko facetow.Pisze jak jest naprawde.Wiekszosc z was nie przyzna sie ze wam jaja smierdza dlatego milczycie a ty kobieto odkryj prawde o facetach jacy naprawde jestesmy.Czyli chorymi smierdzacymi zboczuchami ktorzy sie na kazda 1 napalaja bo nie moga bez tego zyc.Taka prawda kobieto my tylko uzywamy kobiety do gotowania,sprzatania,zajmowania sie dziecmi i do nadstawiania kutaska i robienia loda.Na nic wiecej kobiety nie sa potrzebne mamy inne zainteresowania dlatego wolimy kurwy niz wlasne kobiety bo sa inne niz wy i potrafia ruchac na smierc

Ona............kolega ma wodowstręt chyba... może jeszcze spróbować sprayów do odświeżania lub brise mini spray niech sobie do kutasa przyklei i co jakiś czas naciska to będzie pachnieć:)

Gość Ona..........
wydaje mi się że albo masz problemy psychiczne albo porostu się taki urodziłeś, albo masz 14 lat i Ci się nudzi ! To że ty traktujesz kobiety przedmiotowo to nie znaczy ze każdy facet taki jest !!!!!!! I tak dla twojej świadomości mój facet się myje i nic mu nie śmierdzi !

marcinek to masz kiepską żonę chyba skoro do tego ci tylko potrzebna..... i wychodzi na o że w twoim mniemaniu jestem kurwą... a mam męża i mąż mnie nie traktuje tak jak ty swoją żonę...

Gość Ona..........
olaskr- poprawiłeś mi od rana humor ;-) Niech on sobie małego zamrozi to nie będzie mu śmierdział hehe albo kastracja jak nic nie pomoże ;-)

Gość marcinekkk78
masz meza mongola kazdy prawdziwy facet zarucha sobie na boku o czym sie nigdy nie dowiesz od nikogo.Pilnuj go lepiej nocami co robi zamiast byc naiwna idiotka!80%mezczyzn jest taka sama maja babe idzie na ulicy prostytutka to o malo sobie karku nie wykreca i nam stoi na calego........kazdy z nas jest zboczony tu inaczej by nie siedzial od rana i nie podniecal sie tym co pisza kobiety o mastrubacji.Naiwne jestescie bo ufacie wlasnym mezom

Gość Ona..........
olaskr - kochana czy nie uważasz ze kastracja jest jak najbardziej na miejscu ?

Ona......jak najbardziej i to juz teraz..... marcinek mój mąż ma mnie kiedy chce i jak chce... i wiem że nigdy go zadna nie zainterseuje bo ma mnie zawsze jak chce... więc nie pierdol mi tutaj że mnie zdradzi i takie tam... a naiwnym idiotą jesteś ty bo ciebie zapewne żona zdradza skoro śmierdzisz calymi dniami...

Gość marcinekkk78
kastracje to zrob twojemu mongolowi ja mam duzego i fajnego kutaska szkoda byloby cos mu zrobic.jaki zapach ma twoja cipa?plesni czy ryb?

marcinekkk naprawdę maz jednk małego a nie żadne 17-20 cm... oszacuj się i myj!!!! Woda nie gryzie i mało kosztuje....

Gość Ona..........
duży i śmierdzący nie lepiej kastracja !!

Gość marcinekkk78
duzy i boski taki jaki lubicie czy wolisz 6 cm kutaska gdzie pasuje w dziurke od nosa.Daj spokoj nie musisz klamac kazda z was lubi duze co porzadnie wala jak sie nalezy a nie tak 6-10cm kutaski co wala jak pudelki!

Ona....... normalnie strzał w dziesiątke z tym tekstem:) rozbawiłaś mnie:) i naprawdę duży i śmierdzący to już gorzej być nie może ... chociaż pewnie jeszcze zarośnięty....

marcinekkk no wiadomo że lubimy takie dłuższe ale bez przesady tak... do 16 cm jest oki... później boli już....

Gość Ona..........
olaskr- kochana ten koleś nie powinien mieć NIK marcinek tylko pan Bleee przez duże B

Gość marcinekkk78
mam duzego ogolonego takiego o jakim kobiety marza!ja potrafie kazda zadowolic moim sprzetem one lubia miec paly w buzi a nie tam czlonki w ksztalcie srodkowego palca!im wiekszy tym lepszy orgazm kobiety!nie szukajcie z malymi bo bedziecie plakac w zyciu ze takich ciotow znalezliscie!

Gość Ona..........
marcinekkk78 każda zadowolisz powiadasz hehe a one chyba maja maski na twarzy !!! heeh

Ona.... i tu się z tobą zgadzam ale co zrobić.... marcinekkk ja miałam i małych i dużych i wiem że bardzo duże sprawiają ból a małych się wogule nie czuje... i każda kobieta to wie więc zmień temat....

marcinekkk a twoja żona skoro twój śmierdzi to ma maseczkę na twarzy taka chirurgiczną??? Może wykąp go kwasie albo soli jakiejś... odpadnie i już nie będzie smrodu...

Gość marcinekkk78
whahahahahhaah wiec wolisz malutkich kutaskow to wtedy nie jestes prawdziwa kobieta tylko mami coreczka ktora woli lizaka do ryja niz porzadna pale!boli?to sie nie ruchaj bo niedlugo dostaniesz bol brzucha czy migrene!smieszna jestes jak zakonnica!maly kutas to jest to samo jak babka 38kg z anorekcja !im wiekszy tym lepszzy inaczej masz pstro w glowie i nie doroslas do tych tematow!