Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dove112

DLACZEGO ON MNIE TAK TRAKTUJE :( !!!

Polecane posty

Jestem w zwiazku od 3 miesiecy. Znalismy się juz wczesniej ponad rok. Przezylismy razem piekne chwile. Lecz od jakiegos czasu wszystko zaczyna sie psuć. Mimo tego, że jest dla mnie bardzo mily, kochany, dzwoni do mnie kilka razy dziennie bo tak dobrze sie nam rozmawia i mowi mi że mu na mnie zalezy to nadal spotyka sie ze swoja byla dziewczyną. Twierdzi, ze te spotkania polegaja tylko na rozmowie i i tak konczy sie to klótnią miedzy nimi a musi sie z nią spotykać jakoś1-2 razy w tygodniu bo ona sie zalamie i nie zda matury ( a w tym roku pisze). Ale skoro mowil mi ze ona juz go nie obchodzi to czemu to robi? W takim razie jednak przejmuje sie nią nadal. Dodam że był z nia wczesniej 2 lata. Nawet jak gdzies razem idziemy to ona do niego dzwoni po kilka razy dziennie. Czasem nie odbiera a jak juz odbierze to wulgarnie z nia rozmawia. Ale czy to nie jest przypadkiem tylko taka gra? Wkurzylam się i kazalam mu zerwać z nią kontakt. Lecz on uwaza ze glupio by sie czul gdyby zruinowal jej zycie. Z mojego punktu widzenia on nadal ją kocha. Mi tego jeszcze nie powiedzial :( Bardzo prosilam go rownież żeby nie chodzil beze mnie nigdzie po nocach bo sie martwie. Ja siedze na tygodniu w domu i sie ucze a on imprezuje. Nie rozumial tego co ja odczuwalam kiedy on sie dobrze bawil nie wiadomo z kim a ja siedze sama. Caly czas przysiega mi ze tylko ja sie dla niego licze a w domu mu sie nudzi dlatego musi wychodzic ale nie mam powodow do obaw i ze chetnie by mnie bral ze soba ale wie ze chodze do szkoly i nie mogę się bawićrazem z nim. Nie chce mi sie juz w to wierzyć. Wiem jak to jest jak chlopak idzie na miasto ze swoimi kumplami :( Co mam zrobić ? Żadne rozmowy na nic sie nie zdają, nie mam juz do niego sily :(

Gość bojkotpepsi
PEPSICo będąc członkiem Narodowej Izby Handlowej Gejów i Lesbijek, promuje ruchy homoseksualne, w tym "małżeństwa jednopłciowe". Gdy firma PepsiCo postanowiła wesprzeć finansowo środowiska homoseksualne, konserwatywni Amerykanie zaczęli bojkotować produkty tej firmy. Zrobili to na tyle skutecznie, że koncern wycofał się z nierozsądnej decyzji. W 2008 roku PepsoCo dała 500 tysięcy dolarów organizacjom lobbującym w sprawach homoseksualistów: „Human Rights Campaign i „Parents, Families and Friends of Lesbians and Gays. Z inicjatywy AFA ponad 500 tysięcy obywateli amerykańskich zaangażowało się wówczas w zaprzestanie kupna produktów należących do grupy PepsiCo. Do grupy PepsiCo należą: napoje marki Pepsi-Cola, Lipton Ice Tea, Gatorade, 7 Up, Mountain Dew, Mirinda, Schweppes, Slice, chipsy marki Lays, soki marki Toma, woda mineralna marki Aqua Minerale oraz Górska Natura. - Nasze wysiłki nie poszły na marne komentuje z satysfakcją przewodniczący stowarzyszenia Tim Wildmon. Amerykańskie Stowarzyszenie Rodziny precyzuje w komunikacie, że nadal będzie „sprawdzać PepsiCo.

Gość kasiulas
ciezko powiedziec co powinnas robic, ale faktycznie nie zaczyna sie nowego zwiazku w ten sposob, masz prawo czuc sie odepchnieta kiedy on przebywa ze swoja ex:(

ja powiem tak, ogolnie to jestem zazdrosna o prawie wszystko i jak by moj chlopak utrzymywal taki kontakt ze swoja byla to bym go w doope kopla i powiedziala zeby sobie spowrotem do niej lecial na stale, bo albo sie z kims jest albo nie

Gość na tygodniu siedzisz,i chcesz
powiedziec ze to jest po polsku?ja pierrrrdole!Ja siedze na tygodniu w domu i sie ucze

Gość dla mnie start to horror
WEZ ZROB Z TYM PORZADEK..MOWISZ ,,ALBO JA ALBO ONA,BO TAK SIE ZYC NIE DA'' I KROPKA. JAK POJDZIE DO NIEJ TO SOBIE DARUJ TEN ZWIAZEK.NIESTETY ALE JA PRZYZNAM CI RACJE...ON NADAL MOZE JA KOCHAC I GDZIES W DUSZY LICZY ZE IM SIE ULOZY A WTEDY TY POJDZIESZ W KAT. ZOSTAWI CIE ...ZROBISZ Z SIEBIE TYLKO DURNIA WIEC LEPIEJ ALBO POSTAW MU ULTIMATUM ALBO POWIEDZ MU ,,ZEGNAJ '' sorry za caps lock