Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiiolletta

Zycie z nerwica

Polecane posty

Gość Wiiolletta

Jak radzicie sobie z depresjami ?

Gość Wiiolletta
Ale jak juz te warianty nie pomagaja ???

Gość meszugene
za robote sie weź 🖐️)))

Gość Wiiolletta
Roboty mam az zaduzo. Kasa tez O.K. Nerwy wysiadaja......

Gość jakajkajkjakkjajjaa
nerwica to nie depresja! ja mam chyba to pierwsze i zadne rady typu papieros, sex nie pomoga, powinno sie isc do lekarza, jakies psychotropki zapoda i bedzie git tylko ze jakos boje sie to brac mam znajoma ktora jedzie na psychotropach i wyglada jak mumia, siedzi w jednym miejscu i odpowiada na pytana : "tak" ,"nie",gapi sie w jeden punkt nie chce tak wygladac!!!poracha ja tam mam spokojnego meza, ktory mnie hamuje i troche "ustawia" ale i tak mysle czasami czy nie wziac jakichs delikatych uspakajaczy sanatorium, masaz od czasu do czasu, kapiele w goracej wodzie, i duuuuuuuuzo snu-to pomaga :)

Gość Wiiolletta
Ja biore Sertralin, niby lepiej, ale co dalej ???

Gość Wiiolletta
Alkohol pogarsza to bezsensu !

Gość ja powiem tak......
powinnaś iść do lekarza który określi czy masz nerwicę czy nie ....a nie koniecznie zaraz trzeba zacząć brać psychotropy można zacząć od lżejszych leków na uspokojenie które nie uzależniają

Gość Wiiolletta
Acha , nikt na tym etapie nie jest, ze nerwy zadza organizmem .

Gość Wiiolletta
No przeciez bylam u lekaza i dostalam te tabletki. Prowadze firme, ale organizm mnie zawodzi i tego nie wytrzymuje .

Gość meszugene
psychotropy działają depresogennie i pogłebiają lęki 🖐️))

to dalej wpierrdalaj prochy :-o tyle przyjemnych rzeczy jest na świecie a ci się szprycuja jakąś chemią przepisana przez konowała na garnuszku koncernów farmaceutycznych :-o

Gość meszugene
bo to straszna choroba jest człowiek zjadłby gowno gdyby miało pomóc a konowały wciskają im dragi mówiąc ze to pigułki szczęścia :o 🖐️)))

Gość jakajkajkjakkjajjaa
co wy wypisujecie, sa leki bez ktorych ludzie by nie zdrowieli, tez te na nerwyktos tam napisal ze nad nerwami mozna panowac-nieprawda, czasami sa one chore, i samo siebie kontrolowanie nie wystarcza leki przy niektorych przypadkach sa niezbedne, tak jak w przypadku mojej sasiadki, miala nerwice, fobie , ciagle sie myla i swoje dziecko,do krwi!!!! darla sie ciage, nie umiala nad soba zapanowac, a niby na pierwszy rzut oka w porzadku babka, teraz przestala terroryzowac rodzine i siebie, przez tabletki

Gość meszugene
psychotropy wykazuja dzialanie terapeutyczne tylko przez krótki czas - ok 3 miesiecy potem zaczynają szkodzic jak kazdy narkotyk i w zasadzie odczuwasz niemalze wylacznie skutki uboczne wymieszane z odstawiennymi

Gość jakajkajkjakkjajjaa
zalezy o czym mowimy meszugene, sa takie nerwice, depresje, i inne skrzywienia ktory musza byc leczone lekami plus terapia i wiekszosc ludzi wychodzi z choroby wiec to o czym piszesz to skrajne przypadki

Gość Bolka pochowac w Bolkowie
PSYCHOTERAPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!to jedyny sposób aby sie pozbyc nerwicy