Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afss

Czy tylko filigranowe kobietki podobają się mężczyznom ?

Polecane posty

Gość do marudzących prawiczków
"kkarrolinka no wlasnie do szczupłych dziewczyn nie za bardzo pasują takie duuza balony mam 2 koleżanki małe i szczupłe a te wilekie cycki zypelni im nie pasują" kobiecie to nie pasują małe cycki. komu twoje kolezanki mają się podobać? kobietą czy facetą? ja tam lubie duże cycki, a najlepiej bardzo duże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do kkarolinka
oj wredna małpa z ciebie. Nie ważne jak wyglądasz to i tak masz za małe cycki. Co z tego, że sa proporcjonalne jeżeli są małe. buahahha

Gość dgfdndghjndghjndghjgh
takie mleczarnie, bleeee. Zwiaz sie ze mna, przy moim trybie, jesli dobije do mojego idealnego bmi to cycki bede musiala wozic na taczce :(

Gość kkarrolinka
do marudzących prawiczków bo jestes wiesniakiem , idz na pole wez sobie krowe i ja posuwaj

kobieta musi mieć duże cycki, nie ważne czy jest niska czy wysoka, czy wygląda śmiesznie z takimi dużymi (czy jej sie tak wydaje że wygląda śmiesznie). kapujecie to deski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1??????????????????

"kkarrolinka do marudzących prawiczków bo jestes wiesniakiem , idz na pole wez sobie krowe i ja posuwaj" nie jestem zoofilem, lubię kobiety z dużymi cyckami i mieszkam w mieście

Gość kkarrolinka
moze i jestem wredna ale nienawidzę grubych swin i bede to podkreślała zawsze i wszędzie jesli tylko taki temat sie pokaże

"takie mleczarnie, bleeee. Zwiaz sie ze mna, przy moim trybie, jesli dobije do mojego idealnego bmi to cycki bede musiala wozic na taczce " no to super!!!!!!!! znaczy że jesteś kobietą, a nie płaską dziewczynką na którą lecą pedofile

Gość i ja się zgadzam z przedmówcą

Gość kkarrolinka
No dobrze, mam małe piersi które nie chcą się wykształcić i zazdroszczę tym cycatym ich cycków. Źle się czuję będąc taką deską, bo jak każda prawdziwa kobieta też chciałabym mieć duże piersi, a nie mam :(

Gość kkarrolinka
do dgfdndghjndghjndghjgh widze ze tylko ty jestes normalnym facetem anie zasuszonym szczurem 70 kg bo przewaznie tacy lubią takie krowy jak liszowska

Gość kkarrolinko
a kto tu mówi o grubych świniach?? mówimy o kobietach "niepatykach".

przy dziewczynach z małymi piersiami można nabawić się impotencji

Gość bzit :)
*Sami* wiesz miesiacmai go szukalam kanadyjska firma ktora wie jak szyc biustonosze nigdzie nie znajde 65 E bo w kazdym sklepie proponuja 70 C i piersi mi sie rozlaza i deformuja i tylko slysze albo pani zmienjszy piersi albo przytyje bo za malo w obwodzie na takie piersi

Gość do kkarrolinka
od razu wiedziałem, że twoja zwiść wynika z zazdrości. Żal

Gość kkarrolinka
spadaj podszywie nie mam czego komu zazdroscic, nigdy nie zazdrosciłam nikomu ani piersi ani niczego innego, czy myslicie ze ma kafe siedze tylko takie nieudaczniki jak Wy???? a ty? jestes tłusta swinia czy facetem z małym zwiedłym kutasem?

Gość kkarrolinka
noo dla mnie akurat liszowska to przykład tłustego prosiaka

Gość Ty kkarrolinko
niezły z ciebie tępak :P

liszowska jest trochę za gruba i ma za małe cycki. ale nie mogę powiedzieć że jest brzydka

Gość kkarrolinka
kobieta powyzej 65 kg to tłusta swinia

offtop. przecież dla kobiet nie ma znaczenia wielkość kutasa

Z tymi cycami to też bzdury wypisujecie bo nieważne czy duze czy male ktos ma - samymi cycami swiat nie zyje. Kazda figura musi miec inna wielkosc piersci! Drobna kobieta nie moze miec wielkich balonow. A taka kobieca postawna dziewczyna juz ewentualnie moze miec - choc osobiscie uwazam, ze w mniejszych piersiach wygladalaby lepiej (drobniej). Jest tez taka rzecz, ze rozni ludzie roznie patrza i dla jednych male jest duze... A duze ogromne. Dla innych to duze moze byc male.

Gość kkarrolinka
tak sobie tłumacz.... nie ma zanaczenia tak samo jak dla was facetow nie ma znaczenia rozmiar stanika....

" kkarrolinka kobieta powyzej 65 kg to tłusta swinia" to zależy od wzrostu i tego czy ma duże cycki i dupe. ale nie musi być tłusta

Gość bzit :)
*Sami* nigdy nie kupie niczego do ubrania na necie :9 jakos sie boje nie ma to jak przymierzyc :( zauwaz na tym pierwszym zdjeciu tam jest stroj kapielowy z biustooszem na 70 C musialam z obwodu obciac ale to nic nie daje bo sam biustonosz jest zle wyprofilowany i tam wygladam tak jakbym piersi nie miala :(

Gość kkarrolinka
moze byc wosoka i postawna ale w zadnym wypadku tluscioch!!!!!!!!!!!!