Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afss

Czy tylko filigranowe kobietki podobają się mężczyznom ?

Polecane posty

Gość kkarrolinka
dupcia marzenie -racja

Gość do marudzących prawiczków
gosiak_prosiak----- ty patrzysz z perspektywy kobiety (lesbijki?) na drugą kobietę, a ja z punktu wiedzenia mężczyzny. mi sie duże cycki podobają. a takie filigranowe dziewczyny z za dużymi cyckami (jak ty to mówisz) są bardzo seksowne

bzit :)---przesadzasz,jakbyś chciała to byś coś znalazła :P nie Ty jedna masz taki rozmiar!

"dupcia marzenie "przecież dla kobiet nie ma znaczenia wielkość kutasa" otoz ma, zadna nie chce mikrusa" były kiedyś badania prowadzone, anonimowe i prawie wszystkie kobiety pisały że wielkośc pałki jest bez znaczenia

Gość kkarrolinka
no pewnie ze sa seksowne, nigdy nie mowiłam ze nie sa...

Gość kkarrolinka
to chyba w tych badaniach sie wypowiadaly same zakonnice dla mnie ma znaczenie i cale szczescie ze nie mam do czynienia z kutasem malym i chudym , nawet dlugi i chudy nie wchodzi w gre

bzit :) jest całkiem dobrze, ale ty nie masz za cienkiej talii jak" afss"

"były kiedyś badania prowadzone, anonimowe i prawie wszystkie kobiety pisały że wielkośc pałki jest bez znaczenia" wiec ci powiem jako kobieta - one klamaly, nie wiez statystykom

Gość bzit :)
*Sami* patrzylam na tebelki to co podalas to nie sa prawdziwe rozmiarowki znowu to samo co wszedzie tez wychodzi 70 B?C i bedzie zle wyprofilowany a przerabialam to setki razy niestety ale biustonosze dobre trzeba jednak kupowac w porzadnych firmach za cene wygladu Tu sa prawdziwe kalkulatory http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

bzit skup się na każdym modelu masz napisane dostępne rozmiary Twój jest tam podany !

do marudzących prawiczków niestety nie mam takiej talii waskiej jak bym chciala chociaz wedlug tego co szyja i tak mam szczupla talie bo na biodrach jak dobrze lezy to w talii odstaje duzo a jak talia pasuje to z biodrami koszmar takze hmmm :(

Biustonosz GIOVANNA RED 2063 Producent:Dama Kier( pokaż pełną ofertę Dama Kier) Kolekcja:Giovanna Cena: 77,80 zł Biustonosz:push up, pół, z odpinanymi ramiączkami w kolorze: czerwony w rozmiarze: 65C, 65D, 65E, 65f, 65g, 70a, 70b, 70c, 70d, 70e, 70f, 75a, 75b, 75c, 75d, 75e, 75f, 80b, 80c, 80d, 80e, 85b, 85c, 85d WIDZISZ?!

Gość postawna pani
Mam 177 wzrostu, 69 kilo, talia 73, biust 75 G na brak amatorów nie narzekam :D

*Sami* masz racje rozmiar jest moj tylko z ich tabelki wynika ze mam miec inny rozmiar tak jak wszedzie wiec nie kupie bez przymierzenia a z ich tabelki juz widac ze to nie jest firma ktora dobrze szyje

Gość kkarrolinka
postawna pani to niech sie pani cieszy:-)

:O ok , ale Twój biustonosz mi się nie podoba i co z tego ze pasuje skoro nie jest efektowny?

*Sami* bo chodzi o to zeby piersi byly efektowne podniesione do gory i nie rozlazily sie na boki poczytaj sobie stronke z linka ktora podalam jest mase portali ktore pokazuja jak ma prezentowac piers porzandy dobrze uszyty biustonosz i jak kobieta wyglada w takim przecietnym 70 C zamiast 65 E roznica jest ogromna

no te zdjęcie z megabalonami to przesada, to drugie niezłe (ale cycki mogły by być o 40% większe). a wogóle to nie lubię płaskich desek bo mi wtedy nie chce stawać. zostawiam je pedofilom :D

Gość kkarrolinka
ta kobieta na 2 zdj to super laska!!!!!!

kkarrolinka To jest Mel G ze Spice Girls :)

Gość kkarrolinka
nie wierze

Gość kkarrolinka
tak czy inaczej piekna

Gość She Usher
ja jestem malutka-158, szczuplutka, ale mam biust, i wcięcie w talii, wymiary 90-56-90, na powodzenie nie narzekam, niestety, bo juz mnie to męczy:)) Ale prawda taka, że jest duzo facetów kurdupli, ktorzy na wysokie mogą tylko popatrzec, choc im sie podobają. A male-jest uniwersalne:DD

Gość Black Eyes
a mnie biust urósł:D sam...albo to z powodu pragnienia dziecka..bo byłam deska..zmieniał się troszkę jak miałam połowę cyklu..szok..:)

Gość Ja też jestem niska
Mam jakieś 160,5 cm, ważę też nie za wiele i mówcie co chcecie, ale wolałabym być wyższa :P Tak gdzieś z 5-7 cm.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kto i po co odgrzebuje takie stare tematy? Nie tylko filigranowe podobaja sie facetom. Wrecz przeciwnie. Jest wielu facetow , ktorzy preferuja "pulchne" , z duzym biustem , o wydatnych ksztaltach. Wyjdz na ulice i zobacz jakie kobiety nosza obraczki. Grube , chude , wysokie , niskie , brzydkie , ladne. Do wyboru do koloru.