Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BARSZCZBIAŁY

PYTANIE DO MĘŻCZYZN:

Polecane posty

czy facetowi aż tak przeszkadza u dziewczyny brak dziewictwa że przez kilkanaście lat nie może się z tym pogodzic i odwleka decyzje o ślubie? od początku wie, że nie jestem dziewicą

Gość pewien pan jannnnnnnnnnnn
co ma piernik do wiatraka albo nie jest pewien albo wiadomo :)

Gość tak moze byc jesli mezczyzna
jest idiota :D A serio, jesli mezczyzna kocha, to nic go od kobiety nie odstrecza. Mezczyzna sie nie zeni tylko z kobieta z ktora nie chce byc.

Gość hehe dobrze kombinuje
on nie chce sie z Toba chajtac i tyle narazie mu sie przydajesz jak miewam jako obiekt sexualny za jakis czas sie znudzi i zwali wine na Ciebie :)

Serio, nie wiem jak to może komuś przeszkadzac, a jestem chłop...prosty chłop z Mazur :classic_cool: Wychodzę z założenia, że ta, która miała za sobą pierwszy raz jest lepsza - zazwyczaj bardziej doświadczona i bez jęczenia na samym starcie :o

Gość Ja tez mam kobiete po
Wiesz co, wydaje mi sie, ze to jest po prostu pretekst. Gdyby mu to faktycznie przeszkadzalo i mial jaja, toby z Toba nie byl. Jesli mu nie przeszkadza, albo przeszkadza, ale stara sie nad tym przejsc do porzadku dziennego powinien przestac jojczec i zamknac temat. Skupic sie na tym, co dobre. On po prostu albo w ogole nie chce sie zenic, tylko nie umie o tym powiedziec, albo co bardziej prawdopodobne, nie widzi Ciebie w miejscu zony. Dlaczego z Toba jest? Trudno powiedziec, ale na pewno nie z milosci. Dla sexu, dla wygody, poki nie znajdzie lepszej dziewczyny? Ja nie rozumiem tylko po co wciaz sie ludzisz i tkwisz w zwiazku z kims kto Cie nie szanuje, nie chce jako zony i nie traktuje powaznie, a do tego upokarza. Jestes masochistka?

Gość Ja tez mam kobiete po
Co powinnas zrobic? Powiedzialas slub albo koniec. On slubu nie chce. No to nie rzucaj slow na wiatr.