Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytlumaczcie mi prosze

czym sie rozni lewica od prawicy?

Polecane posty

Gość napędzanie histerii nic więcej
niczym bo żadna o drugiej nic nie wie

Gość chodnikowy latawiec
też nie wiem bo ja ideologicznie wiszę pomiędzy prawą a lewą nogą

Gość gorzka lza
tutaj nie pytaj bo zaraz Ci powiedza, ze prawica to ta dobra strona czyli demokraci i patrioci, czesto mocno wierzacy, a lewica - komunisci maja rozne programy, lewica to bardziej socjalisci - dla ludzi, poszukaj programow partii z prawicy i lewicy szkoda ze u nas taki zascianek i lewica maja za komuchow:O

Gość napędzanie histerii nic więcej
... a kraj ma się ruszać, najlepiej - do przodu...

Gość google ci się zawiesiły
???

Gość ja ci wytłumacze
typowe hasła dla lewicy: dofinansowanie, dotacje, socjal,rozdmuchana administracja, obowiązkowe ubezpieczenie, interwencjonizm, kosmopolityzm, prawa pedałów, centralizacja władzy. Czasem bywa: antyklerykalizm, poprawność polityczna Lewicowe są: SLD, PO Dla prawicy: patriotyzm, konserwatyzm, minimalna ingerencja państwa w gospodarkę, uproszczenie administracji do niezbędnego minimum, ostrzejsze prawo, decentralizacja władzy Czasem bywa: przywiązanie do wartosci religijnych, liberalizm gospodarczy Prawicowe są: PiS, UPR

Gość ladnie wytlumaczone

aha, dziekuje mam nadzieje ze prawdziwe tlumaczenie to teraz podpowiedzie mi kto jest kandydatem na preczydenta sld i po oraz pis i upr

Gość jtutuuuuuj
PIS to Socjalizm !!!!

To jest cenzura w czystej formie ... usunęliście mój wpis tylko dlatego że punktował wasze "żadne" argumenty ... Lewica zawsze broniła i będzie bronić ogół obywateli przed zapędami oligarchów. Różnica między prawicą a lewicą jest taka jak między monarchią z grupką uprzywilejowanych i milionami pracującymi na ich dobrobyt ... a ... demokracją. Prawica to zasłona dymna, iluzja którą mami się ludzi. Prawda jest taka, że prawicowe rządy, kończą się wykluczeniem społecznym 90% społeczeństwa. A co do tej cenzury, to jeśli brak wam argumentów to po co zakładaliście wątek ? ;)