Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSTudentkaaa

Mężczyzna starszy o ponad 20 lat...

Polecane posty

Gość degrengolada z polewą
Pomyśl, czy za 20 lat też będzie ci się wydawał taki wspaniały

Gość pinololaa
Mam 44 lat i uwazam,ze zwiazki z duża róznicą wieku sa dobre do czasu.Najwazniejszy jest charakter osob wiążących sie w atkie związki. Ja np.mam taki charakter,ze nie mogłabym życ ze staruszkiem ,nawet jakby on był super pod kazym wzgledem.Wiek by mi przeszkadzał.Ja 44 letnia a on miałby miec 64 lata. Kiedyś byłam w zwiazku z 18 lat starszym męzczyzną,ale ja wiedziaąłm i dawałam odczuc swojemu partnerowi ,ze nasz zwiazek dotrwa do pewnego czasu.Od 15 lat mam meza 45 latka.Moj były ,starszy partner jest moim dobrym kolęgą. Ktos moze napsiac o miłosci. Miłosc wypala sie z latami.

Gość ale jest gorąco
Ja poznałam kiedyś faceta o 18 lat starszego (miałam 29, a on 47), było nam ze soba cudownie. Potrafiliśmy rozmawiać godzinami, a seks był nieziemski. Kiedy jednak ja zaczęłam przebąkiwać o stałym związku, powiedział "jesteś taka śliczna i wiem, że zawsze taka będziesz, ale za kilka lat kiedy ja już nie będe mógł i Ty byś mnie zdradziła, nie przezyłbym tego". Rozstaliśmy się...

do studentki Dawniej czyli przed drugą wojną światową zawierało się t.zw. kontrakty ślubne. Ona młoda piękna i rozmażona,myślała wielkiej porywającej miłości. On stateczny ustawiony z domem służbą, dobrze sytuawany. I co? i był ślub. Były dzieci uczucie się pojawiło i o dziwo nawet miłość. Ale nie o to chodzi. To był tak zwany kontrak - ślub z rozsądku. Stabilizacja , spokój bezpieczeństwo. Co w alkowie to nie powiem bo kurtyna zawsze opada w tym momencie. Dzisiaj i społeczeństwo i młodzi są rozpędzeni, szaleni, i niecierpliwi. Ja osobiście brałem ślub w wieku 26 lat moja żona miała 23. Ona jako kobieta i po roku matka bardzo szybko stała się dojżałą osobą stąpającą twardo po realiach życia. A ja? No cóż dopiero jak zostałem dziadkiem okazało się że dopiero teraz jestem dorosły. Wiem że zbyt zawile przedstawiłem swój punk widzenia. Ale dziewczyno spójż nato jak na jeszcze jeden aspekt. P andrzej Łapicki ma zdaje się jeszce młodszą żonę? t.zn. jest u nich większa różnica. Miłość nie wybiera. A Ty sama napisałaś że jesteś nim zauroczona. A to jeszcze nie miłość. Uroki czasem pryskają.

Gość enigmaaa
mój facet jest starszy ode mnie o 19 lat, ja mam 21 on 40. jesteśmy ze sobą 2 lata. i przez ten cały czas zastanawiałam się czy z nim być, wkońcu stwierdziłam,że po co się zastanawiać co będzie później. jeżeli jesteś z nim szczęśliwa to żyj chwilą i nie myśl co będzie póżniej!! bo jaka ma sie pewność że będąc z osobą w swoim wieku było by lepiej, większość młodych małżeństw się rozwodzi. nie liczy sie wiek, liczy sie to co czuje serce. oczywiscie rozum podpowiada,ze jak bededzie sie miec 40 a on 60 moze byc zbyt zauwazalna roznica. ale przeciez kocha sie wnetrze człowieka, nie wyglad. a wtedy kazda zmarszczka na tak kochanym ciele wydaje sie najpiekniejsza zmarszczka.

moja teściowa wyszła za mąż za starszego od siebie około 15 lat. Dwa lata temu zmarł, i dopiero teraz teściowa jest szczęśliwą , wolną kobietą............niestety taka jest proza życia, o której sie nie myśli mając dwadzieścia kilka lat.

Gość andrrrr
taa blondyn srutututu majtki z drutku, moja też , a mieli po tyle samo lat

Gość judyta 36
witam ja juz jestem z mezczyzna starszym odemnie o 20 lat i jestem najszczesliwsza.Mamy synka 10 letniego zyjemy w luznym zwiazku i jest cudownie . Kiedys mielismy rozstanie i wtedy zapoznałm mezczyzne w prawie miom wieku i przezyłam koszmar. Jasiu jest cudowny i jestem szczesliwa ze mam mojego synka i jego KOCHAM ICH BARDZO

Gość judyta 36
wspomne tylko ze nasz zwiazek juz trwa prawie 20 lat byłam małolata jak sie zakochałam i nadal to trwa , Myslimy o coreczce i jak tylko wylecze swoje dolegliwosci napewno bedziemy sie starac jak bedzie synek bedzie ok To jest wspaniałe uczucie , Tez miałam problemy z rodzicami i wszystko przezylismy . Kobietki nie ma obaw ,,,,,,,,,

Gość i później się dziwić, że
pedofilia jest tak rozpowszechniona. Skoro chłopaki w wieku 20 muszą być w związku z 13/14 latkami bo rówieśnice i troche młodsze już są zajęte z ich ojcami i dziadkami/

Autrko ile ty masz lat? Ile jestescie razem? Ja samam lubie starszych mezzyzn ale 20 lat to jest dla mnie zdecydwanie przesada. T jest czywscie tylko mje subiektywne zdanie. Teraz wam jest wspaniale b maie rozowe okulary na nsie ale czy tak bedzie za pare lat - nikt teg nie jest powiedziec.

enigmaaa mój facet jest starszy ode mnie o 19 lat, ja mam 21 on 40. jesteśmy ze sobą 2 lata. i przez ten cały czas zastanawiałam się czy z nim być, wkońcu stwierdziłam,że po co się zastanawiać co będzie później. jeżeli jesteś z nim szczęśliwa to żyj chwilą i nie myśl co będzie póżniej!! bo jaka ma sie pewność że będąc z osobą w swoim wieku było by lepiej, większość młodych małżeństw się rozwodzi. nie liczy sie wiek, liczy sie to co czuje serce. oczywiscie rozum podpowiada,ze jak bededzie sie miec 40 a on 60 moze byc zbyt zauwazalna roznica. ale przeciez kocha sie wnetrze człowieka, nie wyglad. a wtedy kazda zmarszczka na tak kochanym ciele wydaje sie najpiekniejsza zmarszczka. Masz racje ale z drugiej strony wsplne zycie to nie tylko uczucia. To szara cdziennosc gdy minie pierwsze zakchanie, umiejetnsc podejmowania zyciwych decyzji.... Znam 5 takich par , ktore po 3 czy 4 latach sie rozstaly bo roznice intelektualne byly zbyt dute. Wiec nie mozesz nic wiecej zrbic niz sporobwac. Jesli sie kochacie t zycze wam by wam sie poszczecilo...

Gość to się nazywa sponsoring
a nie związek. Wiadomo po co autorka z nim jest dla kasy to oczywiste.

Musisz liczyć się z zdaniem rodziny. To własnie rodzina cię wychowała i wyszłabyś na zepsutą dziewuchę żyjąć z kims innym do tego na kocią łapkę. Nie wiem czy owy Pan nie chce cię wykorzystać? Powinnaś się upewnić czy nie chodzi mu o sex? dlaczego do tej pory nie miał żony to dziwne? Przecież taki idealny kawaler i tyle lat sam przecież normalnej dziewczynie z dobrego domu powinno dawać do myślenia?

Gość firifiri
no jak dla kasy to za 20 lat wymieni na nowszy model i po kłopocie

Gość taktonaa
Jestem z mężczyzną starszym o 17lat juz ponad 2lata mialam wiele watpliwosci tak samo jak Ty. Duzo osob krytykowalo nasz zwiazek z mojego otoczenia oraz z jego. Tobie bedzie trudniej przebrnac poczatek tej krytyki(bardzo meczacej) zwlaszcza, ze kobiety dzialaja emocjami,nakrecaja sie. Jemu bedzie latwiej bo nie dosc, ze jako facet oleje krytyczne oko jakim patrza na was to jest dojrzalszy. A teraz najwazniejsze : Uwazam, ze decyzja jaka podjelam bycia z moim mezczyzna byla bardzo dobra . Z nikim nie bylam tak szczesliwa jak z nim . Daje mi wszystko czego zapragne(nie chodzi o pieniadze). Dogadujemy sie we wszystkich kwestiach . Uzupelniamy sie. Wiek gra role w kilku kwestiach ,najwazniejszy mimo wszystko jest charakter i czego Ty oczekujesz od swojego partnera . Decyzja nalezy do Ciebie ,nie do znajomych . Nie oni beda z nim zyc, tylko Ty

Gość Heniu
Znowu te dyrdymały o różnicy wieku. Ja chodziłem za rękę z dziewczynami o 15 lat młodszymi i nikt nawet nie zwrócił na nas uwagi. Musiałbym wyglądać jakoś drastycznie staro albo ona młodo :) Dziwnych masz znajomych, że wp.... się w Twoje życie uczuciowe. Ja nigdy bym nic nie miał do znajomej, że sobie wzięła np. negra - jej problem a nie mój, nie muszę przecież go nawet lubić. I moje młodsze partnerki nigdy się nie skarżyły, że spotkał je jakiś ostracyzm a często wręcz przeciwnie - wystarczy nie być starym zgredem i pokazać młodym, kto rządzi po tej stronie Wisły.

Gość tirli custorica
heniu ;-) odwalasz lewizne bo ruscy już dawno ten brzeg wisły opuścili a nawet nie pomogli tylko stali i patrzali wieć ty jako starszy człowiek w sprawiach braku równości klasowej głosu nie mozesz zabierać ;-) co nie znaczy ze nie masz prawa siem mylić :-) dojrzałość może to w pewien sposób tłumaczyć ale rozgrzeszenia nie dostaniesz i talonu na sex penetryjący również ... okulary nie są refundowane ... to nie vision ekspress ...95 % znizki to bujda . nie wierz im :-)

Kotka 33 Musisz liczyć się z zdaniem rodziny. To własnie rodzina cię wychowała Musi to sie na Rusi...ble ble blE Nic sie nie musi bo dorosla kobieta musi sie kierowac wlasnymi uczuciami a nie przejmowac sie zdaniem innych.

Gość loolaaa
Ja mam 17 lat chlopak 36 lat ;* Jest nam dobrze moja mama wie o tym chociaz sama ma 38 lat. Ja nie patrze co mowia inni...!!!

Gość gość
podoba Ci się w nim to, że ustabilizowany finansowo i, że jest starszy ot co.

Gość gość
Dziewczyno walcz o miłość. Ja sama mam 17 lat a mój chłopak 42 lata i jest nam super. Kochamy się.

Gość gość
Ja sama mam 17 lat a mój chłopak 42 lata xxx haha 42 lata to nie chlopak a dziadek tym bardziej dla ciebie xxxx byc moze twoj ojciec jest starszy od twego"chlopaka" :D x chlopak :D:D:D:D:D:D:D

Gość dosiwiatczony
SSSTudentko czy myślisz ,że taki mężczyzna czekał na ciebie z wielką miłością ? To tak jakby do tej pory nikt nie widział tego ;skarbu; a przecież jest taki ah ah ,jemu chuodzi tylko o sex,pewnie jest żonaty,...

Gość gość
przecież to chodzi tylko i wyłączenie o kase i seks. to zwykła prostytutcja. facet ma młodą do wyra a laska sponsora i tyle. po co tworzyć jakąś religie do tego.

Gość XPMaximusX
cały czas łamię sobie głowę, jak takie młode dziewczę mówi do takiego starego ramola, tatuś, ojciec, a może po imieniu Rozmawiałem z taką posuniętą mocno przez czas panią, której pierwszy mąż był o 2o-kilka lat starszy, podobnie jak dzieci , które jej spłodził, mówili do niego ojciec.

Gość gość
Nie słuchaj bredni swoich pseudoprzyjaciół. Słuchaj swego serca.

Gość XPMaximusX
raczej serca tego ramola, by nie fiknął na doopie na zawał

Gość dosiwiadczony
ona 17 lat ,a on 38 i więcej to ;pedofilia;

Gość gość
Dziadek 42 lata....dobre :-D