Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowwa

mam parę groszy

Polecane posty

Gość allegrowwa

około 60zł co mogłabym kupić niemal rocznemu dziecku? ubranek ma mnostwo, mysle o jakiejs zabawce niekoniecznie nowej, co mi polecicie? mowa o chlopcu.

za 60gr to mozesz sobie waciki kupic a nie do dziecka z przezentem za taka marna kase isc. Ja na miejscu matki dalabym ci takiego kopa w tylek zebys sie nie pozbierala. :D

Gość aaaaaagula
JAGODA NAUCZ SIE CZYTAC LUB PISAC AUTORKA NAPISAŁA 60 ZŁ! NIE KAŻDEGO STAC NA PREZENT ZA 300 ZŁ!!! WIESZ JA JUZ NIE PAMIETAM CO KUPOWAŁAM DZIECIOM BRACI BO JUZ MAJA PO 5-6 LAT ALE ODWIEDZ KILKA SKLEPOW Z ZABAWKAMI DLA DZIECI I NAPEWNO COS ZNAJDZIESZ :) POPYTAJ SIE EKSPEDIENTEK ONE SA BARDZIEJ W TEMACIE :D

Ja bym mogla polecić to http://www.allegro.pl/item1008429602_wodny_swiat_kubusia_puchatka_fisher_price_disney.html Można zamontować w wannie ale super też się sprawdza do zabawy na dywanie. Figurki są gumowe, można je gryźć kiedy wyrzynają się ząbki. Ja widzę ze to zabawka bez ograniczeń wiekowych. Inaczej korzysta z niej synek, inaczej bawi się nią 3 letnia córka.

Jagoda zanim zabłyśniesz jakimś żartem,to sprawdź,czy zrozumiałaś tekst i pomyśl,czy kogoś nie urazisz.

Gość allegrowwa
sliczny ten puchatek a jagoda madrala pewnie twoj olus na budowie material kradnie i ci sie tak dobrze zyje ze z byle jaka metka dziecka nie wypuszczasz, ja moze i biedniejsza ale sie nie wywyzszam

Gość ej powiedz
a czy te elementy przy tym puchatku nie sa zbyt male? moja to od razu do buzi wszystko pakuje...

Nie. te zwierzaczki mają z 5-6 cm, a domek stanowi jedna całość nie można nic oderwać. Tylko łopatka jest luzem, ale też ma bezpieczne kształty.

Gość allegrowwa
tylko z emoje dziecko ma roczek a zabawka jest polecana od dwoch lat, wiec za wiele nie pokorzysta

widze ze kornelkowa znowu w natarcie :O ze swoimi radami. Oczywiscie ze moje dziecko chodzi w firmowkach a w jakich niby ma chodzic? Moj syn ma wszystko co najlepsze.

I jest wyjątkowo solidny- gruby plastik, nie tłucze się po upadku nawet ze znacznych wysokości. Jedyny minus w przypadku rocznego dziecka to to, ze nie wydaje z siebie żadnych odgłosów, ale to w końcu zabawka z przeznaczeniem do wanny wiec pewnie ciężko byłoby połączyć te dwie rzeczy z sobą (światło dźwięk i możliwość dostania się tam wody).

Gość allegrowwa
jagoda fakt we wszystkich ciucholandach sa same firmowki? pewnie preferujesz keep away from fair.

Gość maskarajagodowa
normalnie jagoda albo ci odbilo albo nie wiem co sie z tob a stako ktos sie podszywa czy co?nigdy zbyt rozgarneita nie bylas ale az takich glupot nie wypisywalas jak tera

Gość maskarajagodowa
taaaak wszystko oryginalne kupuje jagoda w biedronce 09:49 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 (acha261@wp.pl) dziewczyny kupujecie dziecom w B ciuszki??? Ostatnio widzialam body rozm 80 za cos kolo 6-7 zl . Jaka jest ich jakosc??? kiedys w realu byla promocja na podobne body za 1.99!!! kupilaam 2 szt i byly super , lepsze nawet jak te za 20 zl szt. Bartuś ur.23.06.2009

Właśnie nie wiem dlaczego ta zabawka jest polecana od 2 lat (chyba ze chodzi tu o 2 rok życia, a zostało xle przetłumaczone?) bo naprawdę nie ma tam małych elementów i niczego co mogłoby w jakikolwiek sposób zaszkodzić dziecku. Chyba że chodzi o to nalewanie wody łopatką itd ze te zdolności dziecko zaczyna rozwijać w wieku 2 lat. Ale myślę, że takie rzeczy można wykorzystać poxniej a skupić się teraz na innych aspektach tej zabawki. Mój synek dostał ją jakoś po swoich pierwszych urodzinach i lubi się nią bawić.

Gość allegrowwa
ta kolejka z ikea wydaje sie byc ciekawa;-) popatrze jeszcze w sklepach z zabawkami bo na allegro dochodza koszta wysylki niekiedy wyimaginowane. jagoda zal mi twojego dziecka ze ma taka matkę, ale za pewne wychowasz go na taka osobe jaka ty sama jestes wiec zal mi bedzie was oboje. co do ubran z biedrony baby code jakosciowo polecam, moze nie maja metki next czy gap ale nie rozpadaja sie po wielu praniach;-)

Gość BaBaJaGaSzUkA
[zgłoś do usunięcia] jagoda369 (acha261@wp.pl) widze ze kornelkowa znowu w natarcie ze swoimi radami. Oczywiscie ze moje dziecko chodzi w firmowkach a w jakich niby ma chodzic? Moj syn ma wszystko co najlepsze Szkoda ze matka mu sie nie udala, no ale coz moze zatlumisz swa glupote kasa i dziecko nigdy nie zauwazy brak twojej inteligencji :)

Kolejkę z ikea też mamy (bardzo mi się podobają takie drewniane zabawki, niestety moim dzieciom nie specjalnie). Myślę, ze największą jej wada jest jej waga. Naprawdę bardzo boli kiedy spadnie na nóżkę albo rączkę.