Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieobliczalna Mycha

Dlaczego faceci..

Polecane posty

ktorzy robia sobie polnagie zdjecia sa uznawani za gejów. Czy malo heterykow zostaje modelami? Wedlug mnie jest zbyt malo zdjec i aktow golych mezczyzn. Mezczyzni moga sie napalac na nagie kobiece ciala praktycznie wszedzie.. A my kobiety co? Jak ogladamy jakis mezczyzn z gołą klata odrazu inni mowia ze to pedał. nie rozumiem :D

Gość hdkhfkjshfsdf
bo w polsce kazdy kto nie jest na lyso i w dresie to pedal

A moze tu chodzi o zazdrosc? Mezczyzni czuja sie gorsi z powodu swojego ciala. Nosza szerokie bluzy zeby byc "szersi" a sami wytykaja kobieta ze nie takie piersi za male za duze zbyt obwisle.. ze nie ogolone ze za grube za chude I to jest sprawiedliwe w stosunku do kobiet?

Gość jakimaki
a ty co faceta szukasz czy chodzisz z gejem i masz kompleksy?

Gość fhfdhdhhgf
bo 70% modeli to pedały

Nie mam zadnych kompleksow. Mam normalnego chlopaka kory tez jak ogladamy jakis film i mowie mu ze mi sie np podoba ten aktor bo jest ladnie zbudowany to on odrazu mowi ze to gej. Jak on powie o ladnej dziewczynie to zwykle przyznaje mu racje bo gust to on ma ;p Ale nie twierdze ze moj chlopak jest nienormalny bo widze ze wiekszosc facetow tak wlasnie reaguje.

Gość jakimaki
to jest zazdrosc kolezanko :) boi sie ze go wymienisz na lepszy model i czuje sie malo atrakcyjny :)