Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKOKOA

Widoczne jajeczko owulacyjne na USG

Polecane posty

Gość KOKOKOA
Nie kłucić się;) Nikt kretynką nie jest! Dowiem sie co to w końcu jest?

Gość no nie mogę!!!!!
A niby kto???

Gość czekoladowaNutella
Kobietki, a czy to moze byc prawdą że co miesiaczka wiecej to gorzej przechodzę?? I ze bedzie co miesiac gorzej??

Gość no nie mogę!!!!!
18:08 [zgłoś do usunięcia] Kredka na baterie Mi też widać pęcherzyki jajnikowe na USG i jakoś ani nie byłam w ciąży ani nie jestem. KOMÓRKA JAJOWA TO NAJWIĘKSZA KOMÓRKA ORGANIZMU, więc bez problemu można ją zobaczyć na USG. A po zapłodnieniu komórka jajowa w ciągu kilkudziesięciu minut osiąga macice więc co wy gadacie?? Poza tym baaardzo chude dziewczyny w czasie owulacji uciskając sobie pobrzusze w okolicy jajowodu mogą ja wyczuć pod palcami. Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami.. *** Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie.. *** To nieprawda, że cierpienie uszlachetnia. Zwykle czyni ludzi małodusznymi i mściwymi. Widać wyraźnie kto to napisał, może sprawdź jeszcze raz na poprzedniej stronie? Post z godz. 18:08 Brawo!!!

Gość KOKOKOA
Słucham? Chcę się dowiedzieć co oznacza ta kropka tylko,a tu wielka kłótnia ;) Mam prawo nie wiedzieć jeśli jestem tuż przed okresem,a dni płodne już dawno miałam:) Jakoś się jeszcze nie wyjaśniło bo każdy co innego,chce was spytać o radę , bo pieniędzy na prywatnego ginekologa aktualnie nie mam,a test za 3 dni robię:)

Gość czekoladowaNutella
a mi ktos odpowie tak na marginesie:)

Gość KOKOKOA
Do czekoladka ,to nie prawda:)

Gość czekoladowaNutella
Czyli to sie zmieni, ok dzieki :)

Gość no nie mogę!!!!!
Zresztą szanowna Kredko Twoją inteligencję łatwo jest ocenić choćby cytując Twoje płytkie posty pisane na kafeterii. Oto przykłady: 23:53 [zgłoś do usunięcia] Kredka na baterie (martuska818@interia.pl) Po pierwsze to studiuję na kierunku raczej ambitnym niż oryginalnym. Pochodzę z normalnej rodziny i na finanse wcale nie narzekam. Uparta jestem to fakt- i chyba to się tylko zgadza A moi rodzice, szczególnie mama są ze mnie bardzo dumni. A głównym powodem jest to kierunek moich studiów. Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami.. *** Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie.. *** To nieprawda, że cierpienie uszlachetnia. Zwykle czyni ludzi małodusznymi i mściwymi. Po wyglądzie też można ocenić Twą inteligencję na poziom "ledwo skończyłam podstawówkę, ale przecież najważniejsze to być ładną i bogatą"

Gość KOKOKOA
KTOŚ ODPOWIE NA MOJE PYTANIE >?! Nie chce tu kłótni! Wyzywacie się jak dzieci!

Gość tego nie wiedza najstarsi
kokoa nikt ci nie powie. jezeli mialas ta cholerna owulacje 2 tyg temu to test ci juz dzis wwykaze ciaze!!!!!!!!!!!!!idz do sklepu i kup test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KOKOKOA
Widać jak uważnie czytasz "tego nie wiedzą najstarsi" .Dodałam zdjęcie więc po tym chciałam usłyszeć odpowiedź ,po 2.Mam test , po 3.Ginekolog kazał mi wykonać go 30 DNIA CYKLU,a że dziś mam dopiero 27 dzień, to zostało mi do testowania jeszcze 3 dni.

:D :D :D Po pierwsze to co złego jest w tym co napisałam??:D Pisząc, że studiuje na ambitnym kierunku wykazuje brak inteligencji??:D Dla Twojej informacji studiuje medycynę. Skończyłam też jedno z najlepszych liceów w Polsce (obecnie jest piątek w kraju). I co? AA TAMTEN POST PRZYTOCZONY PRZEZ CIEBIE napisała moja koleżanka z mojego konta, bo miałam włączony komputer i byłam zalogowana na kafeterii. Coś jeszcze??:P

Gość KOKOKOA
Dobra "kredka na baterie" więc dałabyś radę odpowiedzieć mi na moje pytanie? Co może oznaczać ta kropka?

Gość KOKOKOA
Oczywiście chcę powtórzyć ,że to zdjęcie nie jest moje,tylko podobne jest do tego któro na monitorze widziałam ,chodzi o tą plamkę czarną

Gość zadzwon jutro do
tego lekarza ktory ci robil usg i spytaj sie dokladnie co widzial i problem z glowy. taka czarna kropka moze oznaczac wszystko a jako ze zadna z nas tutaj nie wie kiedy DOKLADNIE mialaj owulke i czy na PEWNO doszlo do zaplodnienia to ta cala gadka tylko czyste domysly

Ja bym obstawiała ciąże, biorąc pod uwagę, że jesteś dawno po owulacji. Ale czasami kobieta przechodzi owulację nawet w czasie miesiączki. Różne są "błędy" organizmu. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym test już teraz- jeśli to ciąża test powinien ją wykazać. Zawsze można zrobić test za kilka dni. No chyba, że krucho u Ciebie z kasą, wtedy poczekaj jeszcze te 3 doby;)

Gość KOKOKOA
Domysły też są ważne,może ktoś się zna lub takie coś widział,warto zapytać ,a nie mam jego nr.telefonu bo tylko raz u niego byłam.Po 2.on miał dużo pacjentek tamtego dnia więc na pewno pamięta co u mnie było:)

Gość KOKOKOA
Mam już test w domu ale wolę zaczekać te 3 dni:)

I jeszcze do dziewczyny, która pisała, że ledwo skończyłam podstawówkę, ale najważniejsze, że jestem ładna i bogata.. Nie nauczyli Cie rodzice, żeby ludzi, których nie znasz nie oceniać po wygładzie?? Zawsze kończyłam każdą klasę z wyróżnieniem, a żeby móc spokojnie studiować po maturze wyjechałam za granicę tyrać w magazynach, żeby tylko rodziców odciążyć. Poza tym udzielam korepetycji z j. niemieckiego. Jeśli taką osobę uważasz za idiotkę to gratuluję, bo musisz chyba być geniuszem.

Gość to pęcherzyk..
Tak wygląda pęcherzyk graafa i jajnik :http://www.draminski.pl/var/corporate/storage/images/products/cattle/draminski_animalprofi_dla_bydla/zdjecia_diagnostyczne/jajnik_i_pecherzyk_jajnikowy/35786-1-pol-PL/jajnik_i_pecherzyk_jajnikowy_imagelarge.jpg A tak pęcherzyk w ciąży we wczesnym stadium:http://100ilonka.blox.pl/resource/Wrobcio.jpg Jednak u Ciebie może zarodek był zbyt mały to drugie zdjęcie jest z 4 tygodnia ciąży lub 5

Gość KOKOKOA
A dodam jeszcze ,że nawet jakbym teraz wykonała test to mógłby źle wyjść bo co godzinę 2 sikam obficie od jakiegoś czasu ,ok.tygodnia,ale to nie infekcja ;P

Gość mika mila
do autorki usg mialam w 7 tygodniu ciazy i wtedy na usg widzialmam tylko kropeczke w macicy

Gość //////////////////////////
Ja byłam u gina w 4 tyg - wyszły mi testy i test z krwi ale wtedy nie chciał nawet robić usg bo powiedział, ze nic nie wykaże. Ponownie byłam w 7 tyg i wtedy na usg było już widać pęcherzyk.

Gość //////////////////////////
zazwyczaj w tak wczesnej ciazy nie wiadac nic oprocz pogrubionej sluzowki macicy.

Gość KOKOKOA
To co to może być,podobne jest do obrazka wyżej ,ta czarna plama