Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BadGirllll

czy FEROMONY działaja??????????????

Polecane posty

Gość BadGirllll

używaliscie kiedyś feromonów?? działaja czy to jedna wielka sciema???

Gość jalkuu
a czy jak czujesz czystego pachnacego kutaska to nie masz ochoty go polizac?? :P

Gość BadGirllll
mysle o kupnie próbki Pheromax :) moze ktoś uzywał?? prosze o opinie :)

Gość BadGirllll
serio nikt z Was nie używał nigdy feromonów???????

Gość gość
Niektórzy mają naturalny talent. Do gotowania, do majsterkowania, do sportu… do podrywania. Mieć naturalny talent, oznacza posiadać cechy atrakcyjnego mężczyzny. Ale jeśli po prostu urodziłeś się słaby, albo na słabego wychował cię dom rodzinny czy też środowisko , to ile czasu zajmuje, żeby się oduczyć nawyków wpojonych przez kilknaście lat!!!! Ja niestety byłem takim słabiakiem. Myslałem już nawet że dla mnie nie ma ratunku. Wtedy z pomoca przyszedł mi kumpel który opowiedział mi o feromonach ( zamawiał z http://pherowin.pl) , poskładałem się z nim na większą ilość i szliśmy na łowy. O dziwo nasze wyniki były znacznie lepsze niż wcześniej. Szczególnie zdziwiłem się jak raz same zagdały nas dwie całkiem ładne dziewczyny. A jak już mówiłem nie miałem nigdy wiary w siebie.

Gość gość
powiem tak kupowałem kiedyś perfum za 149złenrique iglesias i nic nie dawał .laski mówiły że ładnie pachnie lecz kochac sie zemną nie chciały. kupiłem feromony z tej strony http://cpm24.pl/cpl.php?p=48&u=1137 efekt był zadziwiajacy gdyz w czerwcu wyrwałem 2 laski bedąc 5 razy na dyskotece z wszystkimi się kochałem w swoim domu