Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naddinn

FAJNY LUMPEKS WE WROCŁAWIU

Polecane posty

Gość naddinn

hej:) moze wiecie gdzie znajde fajny lumpeks we Wrocławiu z jakimis ciekawymi ubraniami? :)

Gość na ul. Nyskiej
i Żegiestowskiej

Gość naddinn
a jest tam cos charakterystycznego w poblizu jakis budynek itp? zebym mogla trafic :)

Gość na ul. Nyskiej
na Nyskiej to naprzeciwko Energoprem a na Zegiestowskiej to z tylu stacji benzynowej. A stacja stoi na skrzyzowaniu AK z Borowska,.

Gość WeWo
I na Gubińskiej. Vis 'a vis biblioteki.

Gość naddinn
super dzieki :)

Gość second hand internetowy
hej dziewczyny niedawno otwarlam internetowy second hand. www.na-wieszaku.pl moda damska, męska oraz akcesoria oprocz wysylki mozliwy rowniez odbior osobisty w tychach i katowicach. mam prosbe: piszcie czy wam sie podoba, czy nie, jakie macie spostrzezenia itd. zalezy mi opinii innych. pozdrawiam was serdecznie

Gość Ogorki wiosenne gruntowe
wow ale super ciuchy masz! szkoda ze az w katowicach;(

Gość CŚ TU KRĘCISZ
Jak dla mnie ceny zbyt wygórowane jak na "lumpa".

Gość iśka111111
COLA między innymi jest to na pięknej, na świdnickiej, na dworcowej, na strzegomskiej... sieć cała, a jeden dzień w tyg wszystko jest za 2zł;]

w katowicach jest mozliwy odbior osobisty. natomiast na zawsze jest mozliwa wysylka poczta. 9 zł - niewazne ile sztuk. wysokie ceny? hmm masz racje jesli porownac do lmpekcu na wage. ja mam starannie wybrane ubrania, i co wazne w naprawde bardzo dobrym stanie. ale dzieki wielkie! wezme to pod uwage

Gość Ogorki wiosenne gruntowe
a w przypadku zaginiecia przesylki zglaszacie reklamacje?

oczywiscie. kazda przesylke wysylamy poleconym priorytetem. kazda ma swoj wlasny numer. gdyby zdazylo sie ze paczka zaginie po numerze dochodzi sie do paczuszki. co do zaginiecia paczek na poczcie - oczywiscie jest to mozliwe. sama jednak duzo kupowalam na allegro i sprzedawalam i jeszcze nigdy nie bylo problemow. w razie jakichkolwiek pytan prosze pisac na.wieszaku@gmail.com

Gość furgonetka
fajne rzeczy w Tym internetowym lumpku

jesli bedziesz miala ochote zerknac to przy kazdym ubraniu sa wymiary podane. przewaznie dlugosc, dlugosc rekawa, i szerokosc od pachy do pachy. sa tez ubrania w twoich wymiarach, jesli za malo to zapraszam do zagaladania bo ubrania wrzucam codziennie. zapraszam na face booka http://www.facebook.com/pages/wwwna-wieszakupl/122490527764602 tutaj informuje o biezacych nowosciach. pozdrawiam i dzieki za odzew

Gość Posh sh
Zapraszam wszystkie Panie do nowego bardzo stylowego second hand'u we Wroclawiu. Sklep nazywa sie POSH i miesci sie przy Dubois 19. Wszystko indywidualnie wycenione, przemila atmosfera, najlepsza jakosc towaru i bardzo modne markowe fasony! ZAPRASZAM. Otwarte od PN-PT 10-18, w Sb 10-14.

Gość ivka29
fajny lumpek jest we wro na trugutta 104,odziez z europejskich szaf. polecam

Gość Mika 1727
Hej mi się wydaje że we Wrocławiu mamy bardzo dużo fajnych sklepów z odzieżą używaną w których można znaleźć super ciuchy naprawdę fajnych cenach a przede wszystkim ma się pewność że kupi się coś oryginalnego w czym będziemy się wyróżniać:) Ja lubiłam chodzić na tęczową ale robi się od pewnego czasu za drogo i ciężko trafić na promocje. Za to fajnie jest na Pobożnego 16a to nowy sklepik ale warty odwiedzenia, maję fajne ciuchy i nie duże cenny.

Gość @ Mika 1727
prawie nie widać, że to reklama :classic_cool:

Gość mamaikasia
Oj! Moj ulubiony ,, lumpek'' we Wroclawiu na rogu Pereca i Zelaznej (na przeciw) ,,Robanu''. Czysty pachnacy sklep z mila i fachowa obsluga. Jestem z corka w tym sklepie raz w tygodniu i zawsze cos znajdziemy firmowego i ladnego. Oby tak dalej !!!

cześć, a ja polecam nowy lumpeks na ul. Nowowiejskiej, wejście od Żeromskiego, koło nowej pizzerii. Jest bardzo duży, odzież wyceniona i na wagę.

Gość gość
Ostatnio w swoich poszukiwaniach czegoś "nowego" trafiłam na super lumpeks na ul.łęczyckiej na przeciwko ZUS-u (ul.Litomska). Jest czynny od nie dawna. Jest miło ciepło i pachnąco a Pani Małgosia wie dokładnie co gdzie wisi i zawsze służy radą w nie narzucający się sposób. Trafiłam tam perełki a odzież nie sprawia wrażenia używanej. Wszystko wyprasowane i wywieszone. A miłym zaskoczeniem był gratis w postaci ekologicznego ręcznie robionego mydełka za zakupy powyżej 100 zł. Poza tym takiego "szmateksu" z takim wystrojem nie ma u nas we Wrocławiu. Polecam!!!!!!!

Gość Maga82
A ja polecam lumpeks z boku hali Strzegomskiej, malutki, trochę ciasno ale ciuchy rewelacja jak nowe.

Gość Maga82
A ja polecam lumpeks z boku hali Strzegomskiej, malutki, trochę ciasno ale ciuchy rewelacja jak nowe.

Gość MatyldaDeL
Polecam LumpexDeLux we Wrocławiu przy ul. Popowickiej 26. Mają naprawdę duży wybór i super ceny! http://lumpexdelux.pl

Gość gość
Zapraszamy do nowego LUMPEXU na ulicy GRUNWALDZKIEJ 20 we Wrocławiu. Wielkie otwarcie juz 13.02.17 o 9!

Gość gość
Importer odzieży używanej A & B Quality Clothes,prosto z Anglii!!! Nasza odzież to gatunek 1 Mix Lux + cream!!!Zero odpadu,Wszystkie rzeczy nadają się idealnie na wieszak, odzież jest ułożona profesjonalnie w każdym worku , u Nas towar można w 100% sprawdzić!!! Dowozimy pod wskazany adres do klienta.Cała Polska.zapraszamy również do hurtowni stacjonarnej.Więcej informacji udzielę telefonicznie 662 339 760 wystawiam faktury.Cena za kilogram 14zł, przy większych zamówieniach dajemy rabaty!!!Zapraszamy do współpracy!!!

Gość Jarek4757455
Mi osobiście najbardziej podpasał lumpeks przy Sądowej 12, koło placu legionów, obok jakiegoś chińskiego żarcia, nazywa się chyba skandynawska odzież używana. Trafiłem tam na super koszulki i jeansy. Zapewne tam wrócę.