Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkaslowprawdy

Skąd wiadomo, że dorosło sie do seksu?

Polecane posty

Gość kilkaslowprawdy

Jak słyszę o kolejnym przypadku jakiejs gowniary ktora zaszla w ciaze z tak zwanej milosci to mnie krew zalewa.. sama mialam 27 lat kiedy po raz pierwszy oddalam sie mojemu partnerowi i szczerze nie zaluje tej decyzji. Seks nie jest dla kazdego, choc dookola wmawia nam sie ze to jedyny sposob na osiagniecie doroslosci w expresowym tempie i w ogole bycie fajnym. Mam wrazenie ze z pewnej swietosci stał sie po prostu kolejną używką taką jak alkohol albo fajki. Zastanawiam sie czy sa jeszcze ludzie ktorzy nie traktują seksu jak zabawy tylko podchodza do niego odpowiedzialnie. Ile miałyście/mieliście lat kiedy po raz pierwszy poszliście do lozka? Tylko szczerze.

Gość mialam 14
i załuje

Gość tvn656565656
16

Gość Motylek249
Wiesz ogolnie sie zgadzam co do podejscia ale 27 at to lekka przesada.. :O

Gość ja mam 21 i myśle że jeszcze
nie dorosłam,ale moze to dlatego,że jeszcze nie spotkałam faceta,z którym mogłabym TO zrobić?Ale z drugiej strony małolaty puszczają sie z obcymi na dyskotekach..więc nie wiem od czego to zależy

Gość 21 mialam i ciagle nim jestem
Nastolatki od zawsze sie bzykaly i bzykac beda wiec nie wiem oco tan raban, nic na to nie poradzisz, najwyzej nie rob sobie dziecka zeby nie miec takiego problemu ;)

Gość Barubaa
co się dziwisz? im wczesniej sie zaczyna tym dluzej mozna sie cieszyc seksem. bo wiadomo ze na starosc to juz raczej zostaja tylko słodkie wspomnienia:)

Gość 888888889
prawda jest taka ze kobiety nie powinny isc do lozka przed skonczeniem 20-21 lat. faceci dojrzewaja w tym przypadku szybciej. a na starosc jest odwrotnie.

Gość marian z czarciego dołu
na starość kobiety flaczeją w tempie japońskiego superekspresu więc i tak ich nawet kijem nie chce tknąć

Gość puszkin z puszki
do Brubaa - e tam wspomnienia, to nie sredniowiecze. dzisiaj lykasz do wyrka vizarsin i bzykasz sie jak za najlepszych lat. przynajmniej jesli jestes facetem :D

Gość no marianie
poczekamy, zobaczymy kto (a raczej komu) pierwszemu sflaczeje.....

Gość lepiej poczekać
miałam 13 lat i bardzo tego żałuję. byłam w jakimś amoku wydawało mi się że to już tez czas bo mam chłopaka i go kocham. oczywiście skończyło się na tym, że jak mu się znudził seks ze mną to i miłośc minęła.

Gość wiadomo z tad
ze nie robi sie wszystkiego tylko po to zeby sie bzykac. jak seks nie jest na 1 miejscu to znaczy ze sie doroslo.