Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba popadam w paranoje

taki combos na tym levelu

Polecane posty

no albo masz problem, i ci smutno, albo myślisz jak tu nabić rekorda w THPS... nie zrobiło na mnie wrażenia... nie grałem w tonego 4 ale w 20 milionów nabijałem, w trójce, już z revertem nastukiwałem po 50 mln pointów, w american wastelands słabiej bo zmieniłem joysticka i się nie mogłem przyzwyczaić... obcykał typ miejscówkę gdzie ma dużo gapów, walił specjale, i mu się uzbierało, ot co, widziałem lepszych

jak na jednej mapce rozkminisz miejscówki gdzie wiesz ile ci się trick pomnoży, dodasz speciala plus reverta na rampie i jakieś często zmieniane grindy, to unazpierasz tyle scora... tylko musisz jeszcze do tego manuale często wrzucać, jako łącznik i żeby ci się balance odnowił... da się na 2 minuty na jednym combo całą plansze przejechać

mam problem, ale to nie znaczy, że nie mogę pooglądać filmików na YT :O tony mnie odstresowuje. w thps2 grasz/grałeś? na philadelphi mimo ze milion razy w to grałam, to do tej pory nie umiem zrobić grinda na tym daszku :O

tylko że ja nie umiem równowagi utrzymać właśnie

tak gdzie jest literka zdaje się S chyba, tam trzeba jakiegoś specjalnego grinda zrobić i kurna nie umiem :( raz mi się udało ale spadłam i mi nie zaliczyło :( a tak poza tym to wszystkie levele na 100% poza tą jedną opcją...

TAK TAK!!! masz rację! daszek zaraz obok fontanny!

drain the fountain to banał! i kasę zebrać też nie tak trudno. właśnie dla mnie ten grind na daszku to był zawsze problem, dlatego tej gry w 100% nie przeszłam nigdy. dawno w to nie grałam, chyba sobie zainstaluję i popykam w to...