Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliwie_zdradzana

przyapałam męza jak wychodził z burdelu

Polecane posty

Gość obrzydliwie_zdradzana

zupełny przyapdek - zopbaczyłam że ma samochód zaparkowany w takiej okolicy w której nie ma żadnych interesów. pomyslałam że poczekam - ale cos mnie tkneło, a potem zobaczyłam że on wychdozi z takiego podwórka gdzie są kurwy. w naszym aistaeckzu jest kilka takich "przybytków" wszyscy wiedza o co chodzi. jak gmu zorbiłam awanture to powiedział, ze ja go nie umiem zaspokoić i ze powinnam być szczęśliwa że on idzie na kurwy bo za nieduże pieniądze w nic sie nie wplącze.\mamy dwoje małych dzieci i budujemy dom, mama mówi zeby siedziec cicho nie robić aferty, ale ja się go brzydzę. nie wiem, co mu powiedzieć, przeciez wszystko zrobie żey nei nie zdradzał. on mwi że z dziwka to nie ejst zdrada.

Gość damianek234
napewno dlatego chodzi bo seks z toba jest po ciemku i pod kołdrą

Gość no a tak konkretnie
O! Widzę, że tu taki sam topik jak na uczuciowym i ktoś odpowiedział podobnie jak ja ;)

Gość adi_P
twój maz w burdelu tylko sprząta dorabia pare groszy by ci kupic jakis upominek

Tez mam 2 dzieci i nie mam seksu ale gdyby maz zdradzil mnie z jakas normalna dziewczyna poszlabym tez sie z jakims walic ale gdyby zdradzil mnie z prostytutka ktorej musi placic za wylizanie jej cipy i walenia jej w dupe to 100% bym przyprowadzila 3 facetow do domu i jebala sie z nimi........on wchodzi do domku usmiechniety z pracy a tu na jego zonke 3 facetow tryska jej prosto do gardla mmmmmmmmmmm nie zapomnialby nigdy tego!a jesli nie chcesz tego zrobisz bo sie boisz awantury z jego strony to sledz go,zrob mu zdjecie jak wychodzi z burdelu i zbieraj dowody na rozwod by zgonic wine na niego,sciagnij alimenta,sciagnij kase od niego doszczetnie,zabierz polowe bo ci sie nalezy i poszukaj sobie normalnego faceta ktory cie pokocha i zacznie szanowac.Mnie tez maz nie szanuje i wali po katach konia jak moze a mi odmawia, dlatego jak splacimy kredyt rozchodzimy sie bym mogla robic co chce i poczuc ze zyje na nowo!Jesli tez nie chcesz tego zrobic to stoj kolo burdelu kolo dzwi i jak wyjdzie spytaj sie go czy fajnie mu bylo z ta dziwka ktora teraz byl zrob mu afery przy ludziach ze dzieci czekaja w domu na ojca by sie pobawic z nim i dostac jakies slodycze a on woli ostatnie pieniadze przepierdolic na dziwki zamiast cos dzieciom kupic !zapewniam cie ze nigdy wiecej by sie tam w burdelu nie pojawil takiego obciachu bym mu narobila.......i tak zdardza cie wiec walilaby mnie opinia innych ludzi slyszac prawde o mezu wlasnym!Mozesz tez zaczekac az zbuduje dom i na 2 dzien jak bedzie gotowy pozew o rozwod i podzial majatku!wtedy ta 2 polowe bedzie mial na prostytuty!

Gość O-
monka_32 twoja głupota i prymitywizm są po prostu porażające. Współczuję twojemu mężowi a dzieci najzwyklej mi żal. To musi być przykre, mieć taką idiotkę za matkę.

z kad ty mozesz wiedziec jaka jestem matka?n ani mnie nie widziales ani nie wiesz jakie mam stosunki z dziecmi!jestem idiotka bo mowie prawde? Co mialabym patrzec przez okno codziennie kiedy moj maz wyjdzie z burdelu usmiechniety i zadowolony???jestem hujowa matka bo wolalabym dzieciom cos kupic niz mezowi na dziwki dac?jak wedlug ciebie wyglada prawdziwy ojciec?na to wyglada ze taki ktory zaniedbuje zone i dzieci nie poswiecajac im czasu tylko kurwa????to nazywasz milosc do rodziny wlasnej?albo wkuwria cie to ze pisze prawde albo jestes tak samo popierdolony jak maz autorki i moj maz!Jesli wolicie wydac na kurwy by was zaspokoily bo zamiast isc do zony i jej dogodzic wolicie wylizywac chore suki ktore calymi dniami nadstawiaja pizdy starym grzybom czy pijakom albo narkomanom czy tez bezdomnym obsikanym brudasom!CZY chcesz czy nie PRAWDA BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 222222
"mama każe siedzieć cicho i nie robić afery"?????? co ty za matkę masz... :o ja bym od razu go wywaliła z domu, śmiecia jednego niech wraca do szmat tam gdzie mu najlepiej

22222 ciesze sie ze jestes po mojej stronie faceci wiedza ze to prawda dlatego atakuja nas!kazdy taki 1 co lazi do burdelu jest godny kopania w dupe!

Gość 222222
no chyba mam normalne podejście, nie rozumiem jak ktoś w ogóle może to tolerować, a tym bardziej matka autorki... :o:o:o co za patologia...

powinna sie wziasc dziewczyna w garsc a jak bedzie sluchac matki a matka kiedys umrze to sie otknie bo taki zwiazek tylko rozpierdala psychike kobiecie!

Gość mimimimimimiimim
Kobieto Monika dobrze mowi, zbieraj dowody na rozwod z jedo winy. A poki co zadbaj o siebie, kup sobie super ciuchy, fryzjer itp. żebyś była gotowa na nowe życie za jakiś czas.

Ja kupuje zawsze sobie nowe ciuchy a mam dlugie wlosy prawie do pasa juz wiec nie mam co obcinac wlosow bo tak obcinalam szalalam z kolorami a potem zalowalam.Czekam juz 4 lata i niech tak zostanie;)powodzenie mam na ulicy ale nie chce nastepnego takiego samego zycia!wole spokoj i w wekkendy zabawy!starcilam 10 lat swojego zycia i chce ozyc na nowo.Po co mi facet staly?do tego zeby siedziec nast 50 lat w domu i czekac na smierc?po takim malzenstwie jak mam wole miec 10 kochankow niz 1 stalego faceta!

Gość Mira_P
obrzydliwie_zdradzana: Nie czekaj tylko po prostu złóż sprawę o rozwód. Na dwoje dzieci dostaniesz wysokie alimenty. Monika_32: Nie będziesz czekać 50 lat, kolejny kochanek przyprawi cię o HIV i tyle z życia będziesz mieć.

Jestem atrakcyjna dziewczyna i nie bedzie mnie kazdy 1 pierwszy lepszy obracal:)nie lece na brudasow ani penerow majacych co noc inna.Chce normalnego zdrowego faceta a ze stracilam zaufanie do facetow zwlaszcza przez te forum to nie mysle o staalym zwiazku dlatego wole miec kogo chce i ilu chce.Nie zaraze sie uwazam na takie rzeczy chociaz nigdy nikt nic nie wie w zyciu co moze sie zdarzyc:)

Gość ja pierdooole
Jestes atrakcyjna? A "Z KAD" wiesz? Kurwa, atrakcyjnosc to nie tylko cycki, to tez inteligencja a tej ci kurwa wyraznie brakuje, spierdalaj.

Gość Facio kacio
jaka matka taki syn KURWA jedna Mać wniosek musiała być kurwą, że tak pierdoli a poza tym mąż do chuja, co za prymityw bez uczuć ... rozumiem, że raz mógł spróbować ale jak tu widać ma zamiar dalej chodzić i jeszcze jakiegoś HIFA przyniesie nie rozumiem gościa jednym słowem nie zasługuje na Ciebie i na to by mieć rodzinę - wnioski wyciągaj sama a odwet w stylu monika32 (nie mówię o rozwodzie, alimentach itp.) to prymitywne i nie ukoi twojego rozczarowania - tylko się zeszmacisz i zniżysz do poziomu męża

I co dobrze Ci z takim facetem? Matki nie słuchaj bo z nią nie będziesz dzieliła życia we wspólnym domu. Jeśli Twój mąż Cie zdradza już z laskami z burdelu to go zostaw, taki już do niczego się nie nadaje, zaczął zdradzać i będzie zdradzał dalej.. jak tak dalej będzie to przez te wyjazdy do burdelu nie utrzymacie dzieci, ani nie zbudujecie domu bo jednorazowe "zaspokojenie" kosztuje około 200zł, a do tego nie wiadomo ile razy tam chodzi.. Weź się w garść i zostaw dupka bo nie jest wart!!

Gość Sylwiaaaaaaaaaaaaaaaa
Monika_32 "bym przyprowadzila 3 facetow do domu i j**ala sie z nimi" Jak inni mają cię szanować, skoro sama się nie szanujesz? A co do autorki tematu to....zostaw go. Nie warto marnować życia przez kurwiarza.

niestety przez 10 lat nie zdradzilam swojego faceta glaby glupie!A facetow 3 bym przyprowadzila gdybym meza zlapala jak z burdelu wychodzi!czytajcie co napisalam zanim zaczniecie mnie znowu wyzywac czy ublizac!taka puszczalska to ja nie jestem za jaka mnie uwazacie!Na forum macie wielkie ryje do ublizania a w realu byscie mi slodzili i taka prawda!