Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssss

heeeeelp!

Polecane posty

Gość sssssssssssssssss

widac jak kogos oglada sie na faceboooku??? ogladalam dzis 10 razy eks mojego faceta i teraz durna zorientowalam sie ze mogla widziec moj profil. powiedzcie widac to???

Gość emcee
bez obaw, nie widać

Gość misssssbooooooooooooom
schiza ;p spokojnie jestes bezpieczna

Gość sssssssssssssssss
zazdrosna jestem o nia, i mam obsesje. moj nie wie o obsesji bo ja ukrywam. na szczescie kontaktow z nia nie ma, ale w mojej glowie ta baba sie umoscila i dzisiaj znalazlam ja na nk i 10 razy wchodzilam by ja obejrzec :O jestem chora, ale mowicie ze na pewno nie zostawilam tam zadnego sladu???? :( teraz sie schizuje :O

Gość sssssssssssssssss
oczywiscie mialo byc nie nk, tylko facebookk swoja droga na nk tez ja ogladam ale mam odhaczone zeby mnie nie widziala, a na faceboooku jest przeciez cos takiego :osoby ktore mozesz znac. to to nie jest wlasnie ta opcja ze ktos cie oglada???? 😭

Gość sssssssssssssssss
no ale czy to widac jakos szczegolnie???? gdzie to widac?? w jakim spisie??? ona studiuje informatyke, wiec moze jest z tych zapalonych komputerowcow i szpieguje kazdego kto ja szpieguje 😭

sssss ty się nie martw o facebook, ty się o nasza klase martw. Z tego co widziałem, to teraz zrobili tak, że osoba na której konto wchodzisz i tak widzi w gościach, ze ktoś był, choc anonimowo. A ty wchodziłaś tam tyle razy, ze na pewno ją to zainteresowało. Jest opcja, ze można się dowiedziec kto to, za odpowiednią opłatą :classic_cool:

Gość sssssssssssssssss
no nie zartuj!!!!! jak moze byc taka opcja???? przeciez jest 3 ostatnie osoby a potem placi sie jak sie chce widziec wiecej, a jak mam odhaczone to nie moze mnie widziec :O a na nk ogladam ja cdziennie po 20 razy :O mojego faceta tez ogladam, choc on o tym nie wie, bo nie mam konta, tylko z jasiem kowalskim fikcyjnego :O i domysli sie ze to ja :O wyjde na wariatke :P

3 ostatnie osoby, ale ty włazilaś tam tyle razy, ze musiala się zainteresowac kto to. Także jeśli jej zależało wiedziec to już wie.

Gość sssssssssssssssss
ale co z ta nasza klasa???? jak mam odhaczone ze maja mnie nie widziec to co sie niby pojawia? ze anonimowa osoba mnie odwiedza? wezcie mnie nie straszcie :O

Tak, pojawia się wtedy, że ktos anonimowy odwiedza i jest opcja, ze za opłatą można się dowiedziec kto. Wiem, chuujowa opcja, można szpiegowac tylko na fejkach :classic_cool:

Gość sssssssssssssssss
to jakim cudem mam nk a nigdy mi sie nie pojawilo ze ktos anonimowo mnie odwiedza??? :O

Gość co ty kurde myślisz że co
kobieto, jest rejestr w bazie danych serwera kto i skąd się loguje.. to są niby poufne dane tylko dla moderatora, ale co tam.. jak dasz mu w łapę to ci pięknie przeczyta kto i skąd pisał... jeszcze twój rozmiar stanika i rozwarcie piczki poda

Gość co ty kurde myślisz że co
nikt w necie nie jest anonimowy, niestety bejbe

Bo ciebie nikt nie odwiedza anonimowo widocznie :o A jesli masz wlączoną opcje "nie pokazuj innym itd" to sama nie widzisz kto cię odwiedza.