Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Aaa... Panzerkampfbuestenhalter... Znaczy się kolczuga i płyty żelazne, jak to i wikińskich niewiast? :D Mariusz, stwierdziłem fakt jeno. Gdzież mi z nieobyczajnymi propozycjami. Przy takiej pogodzie? :P

*u wikińskich. Dodatkowo nabijane ćwiekami :D Przed oczy me kaprawe obrazy Luisa Rojo się rzucają. Takie opancerzone (niekoniecznie wszędzie) wojowniczki :):):)

Olu, to tylko kwestia przełamania pewnych stereotypów :P Mariusz, na kluczyk było co innego :) Jolu, a dlaczego miały lepiej? Z chęcią poczytam o tym.

No, body ułatwiłoby koedukacyjność. Zdecydowanie :P Sam idę, tylko nie wolno się schylać po mydło :D:P;)

Mariusz, nie jest za łatwo :D Biustonosz, gorset, pończochy, pas do pończoch, stringi pod spodem i wszystko ma oddzielne kody :D:D:D

Mój Dziadek rzucił palenie z dnia na dzień, mój Tata również. Ja więc czekam w spokoju na ten dzień :) A co do szyfrów - lubię kryptografię :D

Mariusz - w szwajcarskim :D Kurde, kiedyś prawie udało mi się osiągnąć sukces z Tabexem właśnie. Ale po pół roku z głupoty sięgnęłam po fajkę. Tak żałuję, że nie macie pojęcia jak :( Ale to były czasy, gdy fajki kosztowały 5zł, a nie 10. Ale mądra jestem :D Niszczę sobie zdrowie, a ja się martwię o ceny :D Congratulation ;) :(

Mój tata też rzucił z dnia na dzień i nie pali blisko 30 lat :) No, proszę Piter. Znowu mnie zadziwiłeś swoim nieustraszeniem i determinacją w dążeniu do celu :D

Stare powiedzenie - kto stoi w miejscu, cofa się :) Biorąc pod uwagę złożoność logistyki takiego przedsięwzięcia aż sam się sobie dziwuję :D

Hehehe :D Naprawdę się uśmiałem Olu :) Silni, zwarci, gotowi. Najlepsza kawaleria świata... :D:D:D

Hahahahahahahaha! Mariusz, umarłam! :D:D:D:D:D:D Ale, ale... nie zapominajmy, że: Najpierw -- powoli -- jak żółw -- ociężale, Ruszyła -- maszyna -- po szynach -- ospale, Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi,

Popłaczę się zaraz! Właśnie profanujemy niewinny wierszyk dla dzieci, ale jak tu nie widzieć podwójnego dna, skoro? A skądże to, jakże to, czemu tak gna? A co to to, co to to, kto to tak pcha, Że pędzi, że wali, że bucha buch, buch? To para gorąca wprawiła to w ruch, To para, co z kotła rurami do tłoków, A tłoki ruszają z dwóch boków :D:D:D:D:D

Ja może inne strofy przytoczę. There goes the siren that warns of the air raid Then comes the sound of the guns sending flak Out for the scramble we've got to get airborne Got to get up for the coming attack Jump in the cockpit and start up the engine Remove all the wheel blocks there's no time to waste Gathering speed as we head down the runway Gotta get airborne before it's too late Running, scrambling, flying Rolling, turning, diving, going in again Running, scrambling, flying Rolling, turning, diving Run, live to fly, fly to live, do or die Won't you run? Live to fly, fly to live Aces high Move into fire at the mainstream of bombers Let off a sharp burst and then turn away Roll over, spin round and come in behind them Move to their blindsides and firing again Bandits at eight o'clock move in behind us Ten M E one o nines out of the sun Ascending and turning our Spitfires to face them Heading straight for them I press down my guns Rolling, turning, diving Rolling, turning, diving, going in again Rolling, turning, diving Rolling, turning, diving Run, live to fly, fly to live, do or die Won't you run? Live to fly, fly to live Aces high