Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Sorry - musiałam wykonać bezsensowną czynność. Dzięki, Mariusz - może to kara. W każdym razie, wcale mi nie jest go żal... Piter, ale gdybyś dziś miał 24 lata to byłby internet. Wyrywałbyś kobiety na czatach? :D A tak gwoli wierności? Jak rozwiążemy tę kwestię w naszym związku małżeńskim? :P :D

Gość Szaroperłowa
O, jesteś Piotrze jednak. ..Ja chyba 11, ale też nie zaprocentowało, choć nie chyba nie było innej.

Gdybym teraz miał 24 lata, to już bym nie żył :) Olu, no właśnie. Sprawa wierności... Jakie masz propozycje? :D:P

Gość Szaroperłowa
U nas jeszcze miły chłodek. Nawet bardzo ciekawie, Mariuszu.

Ok. Wierność wg kalendarza? W dni parzyste, nieparzyste, tygodniowa, miesięczna? Okresowo-cykliczna lub też nieokresowo-niecykliczna? Jednym słowem nowoczesność w domu i zagrodzie? Czy taka normalna, przyziemna aż po grób (czytaj do udowodnienia niewierności)? :D:P

O, i jeszcze. Jaki zakres wierności? Całkowita? Fizyczna tylko? Mentalna? Czy forma dla mediów i paparazzich? Fasadowa.

Łomatko Bosko - namotał, oj namotał :D Ale ja jestem bardzo tolerancyjna, więc taka, anty epidemiologiczna - żeby syfa do łoża małżeńskiego nie przynieść :D

Aha. Czyli książeczki zdrowia. Jak w handlu. Albo w weterynarii :) No i jeszcze rodzaj kary za ewentualną niewierność. Ćwiartkowanie zwykłe, czy ćwiartkowanie z posoleniem? :D:P Staram się po prostu być człowiekiem pragmatycznym i rozważyć wszystkie możliwości :)

Jasne, że kary cielesne ;) Ciężko ustalić jakiś kodeks wykroczeń :D Może adekwatne do poziomu wzburzenia wykrywającego zdradę? Chociaż to nie jest najlepszy pomysł, bo grozi zbrodnią w afekcie :D :P

Aha. Kary cielesne czyli wstęp do BDSM. Pejczyki, kajdanki, łańcuchy, tortury prądem... Widzę Olu, że bardzo otwarcie podchodzisz do tematu :D:P

Odnośnie pierwszego posta Oli na tej stronie. "Bo ja panie Gustliku to mam taki gorąc w sobie..." :D:D:D

W to nie wątpię Olu. Zimne narządy nie występują chyba w przyrodzie :D:P

No wiesz, jeśli zaczynasz z ćwiekami, to się nie dziw moich propozycji :P:D

Mariusz, to, że chcę przykuć Pitera i wykorzystać, miało być niespodzianką :D :P Sam mi pomysły podrzuciłeś, przyznaj się :P

Jak nie :D Od kilku dni przecież rozmawiamy o tym jak sprawić, by Piter nigdy nie zapomniał aktu prokreacji :D Ta, filmik Ci nakręcimy - już mówiliśmy :D:D:D

Gość Szaroperłowa
Jeśli kolczykowanie, to książeczki zdrowia i opieka weterynaryjna ;)

Gość Szaroperłowa
Przykuć ? Tak tradycyjnie, do kaloryfera? ;)

Gość Szaroperłowa
Jestem świadkiem, że Ci obiecali ;)