Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Mi także jest bardzo miło Pana zobaczyć:) skoro tak...to nie mam zamiaru się wtrącać:) A z Greenem oczywiście jak najlepiej....bardzo dobrze nam ze sobą:)

Jest to niewątpliwie wspaniałe Towarzystwo. Do wzajemnej adoracji, owulacji oraz innych -acji ;) Choć czasem nie nadążam za moimi interlokutorami - wiek i refleks już nie ten :)

Mr WeWo to kokiet :-P 41% perverted :D u mnie 32% converted to perverted Ola, gdziez Ty ?

No tak...w końcu ma Pan latorośl w moim wieku:)hehe nigdy tego nie zapomne....ile razy ja to słyszałam:)

Dobrze że nie kokot BiKasiu :) Nawet starszą lekko Lilko. Za chwilę kończy 20 :)

"Choć czasem nie nadążam za moimi interlokutorami - wiek i refleks już nie ten" Jak Tobie się zbiera... :P Przepraszam, że się wtrąciłam.

Nie ma czego gratulować... W takim razie zostawiam państwa :) Może czasem tu zajrze... Powodzenia Panie WeWo:)

Wzajemnie Lilko :) Olu, co mi się zbiera? :P P.S. Nie rób tego testu, który BiKasia podrzuciła. Jest tam pytanie, na które nie chcesz odpowiadać. Serio mówię.

Zbiera Ci się lanie i Ty dobrze o tym wiesz :P Po gołej, zresztą... Testu nie zrobię. Zadbała o to moja firma :D :O Ale aż płonę z ciekawości jakie to pytanie :D Nie ma to jak przekorna natura ludzka ;)

Olu (zero śmiechu). Kiedyś wspominałaś o czymś, co Cię zbulwersowało. To właśnie to. A teraz już z uśmiechem :) Na owłosioną? :D:P

Chyba wiem o czym mówisz, ale oczywiście jak się może domyślasz sprawdzę w domu ;) Tylko i wyłącznie na owłosioną :P :D

Chociaż powinienem napisać: "Na mój umięśniony, zgrabny i ponętny?" :D:P

Łał. Zaraz mój narcyzm rozleje się po całym forum :D:P

Piter... Umówmy się. Ola rozumieć skromność etc. Ale to co Piter wyprawiać, wołać o pomstę do Opatrzności!!! :P

Opatrzność parę razy zapomstowała. Jeden wte, czy wewte... :)

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Wróciłam. Ja za to pomstuję na okrągło. Nasiąkłam, załatwiałam sprawy jak najszybciej mogłam, a i tak do banku w pilnej sprawie 3ci raz nie zdążyłam, grrrr.. Teraz już następne, a zjeść coś trzeba. Nie wiem, czy to mnie się należą baty za niezorganizowanie, czy tzw. okolicznościom zewnętrznym (cholerna komunikacja, którą usiłowałam się posłużyć, ma chyba wszystkie trasy pozmieniane- tego czasowo nie przewidziałam) Piotr chyba obrywa w innym temacie, ale wypożyczę Cię do zlania tej kijowej rzeczywistości.