Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Dolby DTS naturalnie i wibracje również przewidziane. Właśnie rozglądam się za rurą do tańca i przykuwania, żeby zamontować. No i ten bajer do elektrostymulacji :P:D

Gość Szaroperłowa
Hy, Hy.. Zabieram się za obiadek. Zamierzam zrobić parówki w pomidorach - ciekawe, czy wyjdzie . Ale śledzę wasz dialog z zainteresowaniem ;) Piotrze, zapisz się na kurs tańca na rurze: to ostatnio modne ;)

Spoko. W razie czego potrafię wyginać ciało śmiało :) Smacznego Basiu. Ale jak upchasz parówkę w pomidora? :P W bułkę to rozumiem. "Idzie wsadzić parówkę w bułkę!" - cytat z "Dwóch zgryźliwych tetryków" :D:P

Piter, to będzie moja kreacja ślubna :D :P Pilniej mi do konsumpcji, ale ze względu na szacunek dla Twojej osoby, zrobimy to w moralnej kolejności :D:P Smacznych parówek, Basiu :)

Gość Szaroperłowa
To będzie sos pomidorowy, ale nie na zasmażce, jak zwykle, więc dla odróżnienia :)

Z opinii moich znajomych dziewczyn - dobra parówka nie jest zła. Byleby to nie była "jedynka" z serem wyłącznie :) Olu, ja jestem na wskroś niemoralny :D:P

Basiu, parówka doprawiona Krwawą Mary... Ciekawe. Muszę kiedyś spróbować :P:D

A Mariusz z wdziękiem i dżentelmeństwem nie życzy Basi smacznej parówki. Gratulejszen :P:D

Gość Szaroperłowa
..I tak parówki, w innej odmianie keczupu, zatoczywszy koło- wróciły do nas :D

Olu. Co rozumiesz przez umoralnienie? Nauki Radyja masz zamiar wprowadzać? :D:P Basiu, no... parówka czasem umaczana bywa w keczupie. Fizjonomia :P:D Mariusz, dwuznaczności w niniejszym wątku się już chyba nie ominie. Nie daj bądź ktoś wspomni o lodach... :D:P

Gość Szaroperłowa
Mariuszu: pomidory przetarte, a parówki krojone :P

Kto tu bardziej wygłodniały Olu? Ja nie wyskakiwałem z ćwiekami. Dostosowuję się tylko :P:D

Basiu. Muszę to powiedzieć. Jesteś perwersyjną sadystką :P:D A może delikatniej. Jaja po wiedeńsku... ostrożnie przyrządzane? I degustowane powoli? :D:P

Yyyy......... Piter, tam będzie tylko po bożemu :D:P Jak chcesz to może być w grupie, spoko ;) Czemu Mariusz do 6? :O

Olu, masz takowego? :P Mariusz, nieobce mi to. Czasem po 20 godzin rabotałem. Ale nasze drogie Interlokutorki się rozkręcają. Zobaczymy dalej :D:P

Olu, możesz. I jak się grupa podoba, to zapraszamy Basię i Mariusza :P:D:P

Basia lubi parówki. Mariusz pomidory. Ja ze swej strony dam sos. A Ty? :D:P:D:P