Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa

może mi ktoś mądry wytłumaczyć dlaczego często tak jest?

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa

już parę razy sie to zdazyło ,że ktoś obcy zaczepił mnie na ulicy albo na uczelni mówił jakies komplementy np ,że ślicznie wyglądasz itd potem wziął nr (czasem zdarzało się jeszcze ,że nie bral nr tylko jakis komplement powiedział nie wiem czemu) i potem ,albo ten ktos nie zadzwonił , albo zadzwonił ,ale nic w koncu ze spotkania nie wyszło bo zrezygnowal czy co? albo jak doszło już do spotkania z takim kims to po spotkaniu rezygnował . to po cholerę biora ode mnie te nr, mowią komplementy? nie rozumiem tego

Gość Czołgista
Frajeruja cie i tyle :D po chuj dajesz numery kolesiowi ktorego pierwszy raz widzisz na oczy.

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
albo taki chlopak z mojej grupy wydawało mi się ,że mnie podrywa widziałam jak na mnie patrzyl i nagle zrezygnował... niby podobam sie facetom ,ale niektorzy szybko rezygnują. miałam już 5 facetów i jeszcze więcej kandydatów na facetow więc jednak nie wszyscy rezygnują ,ale czesto się to zdaża i przez to czuje ,że wiele ciekawych szans na zawiazek mi ucieka

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
no ale po co mnie ,, frajerują" obcy udzie i biorą nr? nie szkoda im czasu?

Gość Czołgista
A tobie nie szkoda ? :D Sie mowi spadaj koles i nici z zalotow :P

Gość adi_P
widocznie jestes taka piekna ze boja sie z toba zwiazac

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
jak mi się ktos spodoba to podaje nr jak nie to go splawiałam jakoś . już pare razy robilam sobie nadzieje ,że ktoś zadzwoni ,ale nie dzwonił a naprawde ten kto mi sie podobał... czemu oni biora te nr albo tak szybko rezygnuja jak nawet zadzwonia?

Gość Nor-bert.
moz boja sie ze nie poradza sobie z taka piekna kobieta jaka jestes

Gość kama_M
Toś pusta...wiesz kto rozdaje swoje numery na prawo i lewo - no właśnie dobra odpowiedź:P

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
nie uważam ,że jestem piękna ,ale ładna bo wiele ludzi mi to mowi i znajomych i obcych... po co biorą te nr? dla sportu? znowu jak nie będę podawać ludziom nr ma ulicy imprezie uczelni itd to nikogo nie poznam bo przeciez zwykle obcych ludzi sie poznaje na partnera

Gość Czołgista
90% bierze dla sportu. A po tygodniu nawet nie wiedza czyj to numer :P

Gość ibifka
Może jesteś ładna, ale niezbyt, hmm, fajna? Może po prostu mało ciekawa i po spotkaniu stwierdzają, że nie będą sie z Tobą dobrze bawić, albo jesteś irytująca? I jeszcze jedna sprawa- mój brat zawsze mawiał, że "nie dzwoni się do dziewczyny, która po pierwszej prośbie daje numer telefonu"

Gość navika90
dziewczyno jeżeli w taki sposób chcesz znaleźć partnera to raczej ci się nie uda, bo skoro taki koleś podchodzi do obcej dziewczyny i od tak prosi o numer to po prostu jest podrywaczem! I nie ma szans na dobry i ciekawy związek... szukaj gdzie indziej... albo najlepiej w ogóle nie szukaj bo nie ma to sensu jeśli będziesz miała z kimś być to na pewno będziesz może nie koniecznie z kimś komu dałaś numer po jednym spojrzeniu na niego.

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
no ale po co ? nie rozumiem tego.. to po co im ten nr i bajerowanie dziewczyny? a moze cos im nie odp z zachowania czy co? ale z kolei tak szybko by rezygnowali nie znając mnie?

Gość kama_M
Pewnie zakłada się ze znajomymi...że znajdzie głupia krowę..która bez zastanowienia poda mu numer tel...

Gość ibifka
Ojej, naprawdę jesteś taka naiwna? Ja w czasach liceum też lubiłam umówić się z facetem na jedną randkę i to wszystko. Po prostu lubiłam poznawać nowych facetów i to wszystko. Dodam, że nie puszczałam się, chodziło tylko o randki, spacery itp :P Faceci lubią walczyć o dziewczynę, a taka która od razu na prośbę obcego kolesia daje mu numer, po prostu nie jest interesująca.

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
ja to wogóle mam pecha do facetów nawet ci z ktorymi byłam wydawali sie idealami na początku , a potem okazywali się chamami obrażali mnie itd. próbowałam juz szukać wśrod znajomych , obcych ludzi ,którzy mnie pytali o nr, na chacie nawet... może to dziwne ,ale jak umawiałam się z kimś przez neta ( 12 razy) to nigdy nie rezygnowal zawsze dzwonił chcial się dalej spotykać a ci z ulicy albo klubu niekoniecznie..

Gość ibifka
Moim zdaniem jesteś jakaś megazdesperowana :O Chyba na siłę chcesz mieć faceta, a oni to wyczuwają więc zwiewają czym dalej od Ciebie i wcale im się nie dziwię

Gość Czołgista
Na ulicy i w klubie to sa podrywacze od "szybkich numerkow".

Gość navika90
hmm a jaki facet jest według Ciebie interesujący??

Gość verrynaza
czasami dziewczyna jest ładna ale przy bliższym poznaniu czar pryska znałam taką jedną prześliczna blondynka z dużymi niebieskimi oczami, filigranowa, zgrabna. facetom szczęka opadała ale po rozmowie z nią to żenada kurva nikt jej nie chciał u mnie w pracy była zatrudniona ale ją wywalili po 3 miesiącach

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
no może i jestem zdesperowana bo mam nie mogę znaleźć stałego partnera , a już bym chciała takiego mieć . Moi stali partnerzy z kolei okazywali sie beznadziejni z czasem.. mam pecha do chamów może takich przyciagam.. chcialabym mieć normalnego fajnego faceta poprostu

Gość bo przez neta szukaja
seksu zwykle tylko może dlatego oni dzwonili , a ludzie poznani w realu może czego poważniejszego

Gość navika90
ja swojego narzeczonego poznałam właśnie przez neta ale to był mega przypadek.... heh od razu złapaliśmy super kontakt i świetnie nam się ze sobą rozmawiało jakbyśmy znali się od lat... po spotkaniu doszliśmy do wniosku obydwoje że to miłość na całe życie teraz jesteśmy ze sobą ponad 2 lata i jest cudownie, planujemy wspólne życie. Także wyjątki się zdarzają, że przez internet spotka się kogoś kim będziemy zafascynowani a oni nami ale tą rzadkość.

Gość ninaaaaaaaaaaaaaa
up

Gość Czołgista
Po chuj podnosisz debilko, myslisz ze ktos ci napisze cos madrzejszego ? Wszystko juz zostalo napisane, a jak cie bawi rozdawanie swojego numeru to zrob sobie kalkomanie na bluzce.

Gość m nokn
bajki piszesz

Gość ja mam tak samo
też brali nr na ulicy ,a potem czasem nie dzwonili ;) to chyba tak jak powiedziałaś ,,dla sportu" tak samo jak gwizdanie , trabienie itd :)