Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LEVEL 0

siostra mojego eM, co o tym mam myśleć?

Polecane posty

Gość o co loto
hahahhaha moze rozwin swoja mysl

no wlaśnie, rozwiń. ja gówniara nie jestem. aga324, moje gg podam Ci na maila i chętnie porozmawiam.

o co loto i dlatego stosuję wlasnie uprzejmą ignorancję, bo siostrunia gra mi czasem na nerwach...obserwuje, podslucuje a potem glupoty rozpowiada.

Gość o co loto
skoro podsluchuje .. to wez ja na rozmowe ? Spytaj sie czemu to i to powiedziala.. jesli powie ze tak uslyszala itd .. To powiedz:"przykro mi,ale zle uslyszalas,powiedzialam wtedy tak..:"..." jesli tak bardzo ciekawi Cie to co mowie to podsluchuj uwaznie,zebys pozniej mogla powiedziec dalej moje slowa, a nie Twoje slowa ktore wsadzasz w moje usta " .. i ze sobie w ogole nie zyczysz takich sytuacji .. A na koniec powiedz jej ze jest Ci jej zal , bo musi podluchiwac czyjes rozmowy zeby miec o czym gadac i ze moze warto by bylo aby w koncu zajela sie swoim zyciem a nie Twoim i brata ..To oczywiscie w ostatecznosci ... Ja siostrze mojego narzeczonego napisałam kiedyś, ze gówno obchodzi mnie jej zdanie ...a widziałam ja wtedy tylko raz na oczy ..

widzisz, mi się w glowie nie mieści takie zachowanie,może dlatego nie wiedzialam, jak się zachować. O tym, że poprzekręcala moje slowa dowiedzialam się od chlopaka. Powiedzilam mu co myslę, ale następnym razem wezmę sprawy w swoje ręce. Nie mamy częstej okazji, by się spotkać, z resztą po tym wszystkim wolę, gdy jej nie ma, bo czuję się wtedy swobodnie.

Gość o co loto
skoro chlopak Ci o tym powiedział,ze jego siostra przekrecila slowa to dobrze. A naprostował chociaz jej wymysl o tym co Ty mowiłas?

tzn. on myślal, że faktycznie tak bylo, jak powiedziala mu ona. Ale wyjaśnilam i powiedzialam, że więcej jej nie zaufam i zabronilam mu opowiadania jej co sie u mnie dzieje.

Gość o co loto
e to mogłas odrazu do niej zadzwonic i zwyczajnie sie spytac dlaczego powiedziala tak,a nie tak jak Ty mowilas.... no ale teraz to nie ma co gdybac.. Poprostu jak narazie troche dystansu ... a jesli cos bedzie "znowu miała do Ciebie" to najlepiej odrazu wyjasniac sobie..

Gość o co loto
Prosze bardzo :)

Gość anoniomowyanonim
musisz przemyśleć...

Gość stytututut
mnie siostry mego J tez denerwowaly i obrazaly (jedna np chcialabym Cie odwiedzic, ale jak bedziesz sam bez niej A ja stalam obok) Zlalam to, bo widzialam, ze cipy sa zazdrosne o moje wyksztalcenie Prorokowaly, ze mnie wkrotce zostawi itd Bylam po prostu kulturalna, bo nie znize sie do ich poziomu Teraz mi sie podlizuja zwlaszcza jedna, czesto daje mi prezenty Ale nie ufam jej i tyle Nadal jestem kulturalna bo tak mnie wychowano No i sie biedaczki rozczarowaly, bo jestemy nadal i planujemy slub za 2 mce (a one nadal nic nie wiedza, bo moj im nie spieszy sie powiedziec, gdyz nie szanuje ich za pewne sprawy)