Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonka2

Jak odpowiedziec na takie slowa??

Polecane posty

Gość moonka2

Jak odpowiedziec na slowa "Kocham Cie", kiedy samemu nie czujemy sie jeszcze gotowi, aby powiedziec "ja Ciebie tez"?? Co powiedziec, aby druga strona nie poczula sie niezbyt komfortowo i nie pomyslala, ze my nie odwzajemniamy tego uczucia?

"Dziękuję. To miłe." Tak można powiedzieć, żeby nikt się nie obraził. Chyba.. :)

Gość jjjjjjjjqqqq
chyba nie... hm. może "też jesteś dla mnie ważny i chciałbym rozwijać naszą relację"

Gość 222222
miałam podobnie z moim mężem... strasznie szybko mi to powiedział a że nie przypuszczałam że mi to powie to mnie... zatkało i po prostu go pocałowałam... powiedziałam mu później że ja też czuję coś do niego ale nie wiem czy to już TO... a on na to że poczeka :) i się doczekał, teraz kocham go nad życie :)

Gość nic nie mówić
możesz sie usmiechnąć i go cmknąć

Gość moonka2
Dzieki za propozycje, chyba pocalunek jest najlepszym wyjsciem, chociaz wiem, ze w takiej sytuacji czlowiek liczy na cos wiecej. Ja wiem, ze go kocham, ale nie potrafie jeszcze tego powiedziec.

Hm.. Pamiętam jak mi kiedyś nauczyciel powiedział, że "coś" do mnie czuje.. Kompletnie mnie zatkało :D To było takie.. dziwne.. Dobrze, że poczekał z tym do końca roku szk. i że nie muszę już się na niego natykać :)