Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleo3434

Do osob lecacych ostatnio Ryainair!!

Polecane posty

Gość kleo3434

Chce sie zorientowac ile naprawde bedzie kosztowal mnie bilet, jesli polece tymi liniami. Z tego co wyczytalam na ich stronce to do ceny biletu dochodzi: 1. oplata za online check-in - 5 euro 2. podatki(dziwne, bo podobno linie powinny podawac cene biletu z podatkami wlaczeni), czasami wynosza one 0zl 3. Oplata administracyjna za rezerwacje - 5 euro 4. Oplata za bagaz rejestrowany jesli bede chciala takowy miec Czy cos pominelam??

Gość ASDFGH1212
Opłata kartą- złodziejstwo

Gość kleo3434
Ale czy oplata za platnosc karta to nie wlasnie ta oplata administracyjna??

Gość bhy
zrób sobie symulację wpisując dane(niekoniecznie swoje)-dopóki nie zapłacisz kartą to go nie kupisz i wtedy będziesz wiedziała dokładnie co i za ile :-)

Gość kleo3434
Chcialam tak zrobic, ale od razu po wybraniu biletu trzeba podac dane osobiste i nie wiem czy potem nie bede miala jakis problemow.

Gość bhy
to wpisz fikcyjne dane :-)

Gość kleo3434
ok, zrobilam tak i wychodzi na to, ze wymienilam wszystkie oplaty, a oplata administracyjna, to wlasnie oplata za platnosc karta, 5 euro w jedna strone!

Gość pytanie o easyjet
kupilam bilet, mam numer rezerwacji i wszystko jest ok ale nie dostalam potwierdzenia na maila, mail jest napewno poprawny. czy moze miec to zwiazek z tym, ze lot moze byc odwolany?

Gość pytanie o easyjet
i sorki ze sie wbilam w temat ale mam takie samo zdanie - wpisz fikcyjne dane :)

Gość zaklopotona
Witam. Przepraszam ze tez wbijam.. Mysle ze to prawdziwa cena. czasami sie zdarza, ze bilet poprostu jest w cenie promocyjnej. Kiedys lecialam za 3 f w jedna strone.. Czasami tez dochodza oplaty tj bagaz etc.. Ale jezeli podczas wypelniania nic nie bylo napisane naten temat, wiec jest ok. Lecisz za 5 euro!!

Gość A-antidotum
to chyba najgorsza linia za bagaz zycza sobie 30f a od lipca 40f