Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

legalna

pomóżcie!:(

Polecane posty

mam problem ostatnio dostałam awizo na list polecony ale ono mi sie zgubiło więc po jakimś czasie wczoraj przyszło kolejne,dzisiaj poszłam na poczte odebrac o godzinie 12.00 i to był list z sądu,ze musze sie spotkać z kuratorem zawodowym akurat w dzisiejszym dniu od godz.8 do 12.00 szybko poleciałam ale już nie zdążyłam bo nie było Go.spóźniłam sie jakies niecałe 20 min (są osoby które mogą to potwiedzić) czy jakbym myjaśniła mu sytuację jaka zaszła myslicie,że przeszło by to bez większych problemów? strasznie się boję,ze mi odwieszą wyrok czego bym bardzo nie chciała,ogólnie z kuratorem normalnym mam dobre stosunki i dobrze sie sprawuję nie ma ze mna prolemów. proszę napiszcie co sądzicie:(

Gość jfjf
a cos zrobiła ze do sadu musiała isc?

Gość do ano
Przeciez masz swistek potwierdzajacy odbior przesylki z dzisiejsza data,wiec zadzwon lub idz osobiecie i wyjasnij,nie bedzie problemu,ja tez kiedys nie dostalam na czas wezwania do sadu a oni zaraz mi przyslali zawiadomienie o karze za niestawiennictwo,poszlam do sekretariatu sadu i powiedzialam w czym rzecz,pani nawet nie spojrzala na date,odszukala akta sprawy cos tam popisala i powiedziala,ze w porzadku,i mam czekac na nastepne wezwanie.

nie do sądu,kurator zawodowy przyjeżdża co jakis czas do urzedu . a mam kuratora za mandat taki nieciekawy...;/

Gość p p p p p p p p p p p p
zadzwon...a poza tym dlaczego wczesniej nie zadzwonilas ze sie spoznisz??!!...napewno by poczekal

tak,ale będą mieli pretensje dlaczego nie poszłam szybciej odebrać tego na zo było napisane,ze mam czas do 26.04.2010. odebrałam dzisiaj,ale nie zdążyłam juz isc do kuratora bo on był tylko do 12.a ja byłam chwilkę po.

bo to nie jest zwykły kurator tylko zawodowy i nie miałam nigdy wczesniej z nim do czynienia, nie mam numeru tel. ani nic do niego,żeby to wyjaśnic.

Gość do ano
A gdzie on na Ciebie czekal?

Gość do ano
No to wroc tam i wyjasnij sytuacje,badz popros o nr,tel do niego i sama wyjasnij i umow sie na inny termin,masz przeciez usprawiedliwienie,ze dzisiaj odebralas przesylke.