Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregorka1973

Zrobilam z siebie szmate - pomozcie jak z tego wybrnac

Polecane posty

Gość gregorka1973

Pracuje jako sprzataczka w domu pewnego panstwa z dziecmi - nie wstydze sie tego i nie mam zadnych kompleksow. Jedna z corek panstwa od poczatku zle mnie traktuje - nie mowi dzien dobry, traktuje jak powietrze, nie szanuje mojej pracy. Ale dzis to niestety ja zle zrobilam - dziewczyna przyszla ze szkoly, zawolala mnie i kazala zmienic buty. Bylam tak zaskoczona, ze to zrobilam - w jej oczach pewnie jestem juz nikim. Jak z tego wybrnac

Gość ile smarkata ma lat

Gość gregorka1973
14 lat

Gość 45ftg
Nie obwiniaj się na początek, beznadziejnie postąpiłaś ale olej toteraz powinnaś się zemścić za to

Gość xvcvxcx
powinnaś być jej wdzięczna. wskazała twoje miejsce w szeregu 🖐️

Gość chodnikowy latawiec
to tylko świadczy o tym, że gówniara nie została właściwie wychowana nie masz co się martwić a gówniarę życie szybko sprowadzi do parteru

Gość powiedz jej
że to był pierwszy i ostatni raz, że zrobiłaś tak tylko dlatego że byłaś zmęczona a nie chciało ci się słuchać jej zrzędzenia i patrzeć na jej fochy, ale już tak nie będzie....że jest wystarczająco dużą dziewczynką żeby samej sie ubierać a jak nie potrafi to powiesz jej mamusi że córka się cofnęła w rozwoju i że trzeba ją na nowo poduczyć.....

Gość derderon
nie zrobiłaś z siebie żadnej szmaty,nawet tak o sobie nie myśl,rodzice ją żle wychowali a Ty jeszcze piszesz o nich "państwo",moze kasy mają więcej od Ciebie ale nic poza tym,zachowanie córki świadczy o ich klasie,słoma z butów wyszła,wiem że oprace trudno,ale nie daj sobą pomiatać

Gość no w koncu po co
tam jestes , aby m.in Panience osługiwać no nie, każdy musi znać swoje miejsce w szeregu

Gość derderon
powiedz jej --->masz dobry pomysł,trzeba jej rodziców ,niby z troski zapytać ,czy córce coś dolega że o to poprosiła

Gość ile smarkata ma lat
jak będzie okazja to powiedz jej, że zachowuje się jak małe dziecko, więc ją traktujesz jak małe dziecko i nawet możesz jej sznuróweczki zawiązać, ale tego czy tamtego małym dzieciom nie wolno, bo o dojrzałości świadczy rozum a nie wiek czy rozmiar stanika.