Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinnelette

Czy możliwy jest awans bez podwyżki?

Polecane posty

Gość pinnelette

Właśnie, można tak powiedzieć, awansowałam- pełnię teraz w pracy trochę inną funkcję, przeszłam na "wyższy poziom", ale- co mnie kompletnie zaskoczyło- pensję mam taką sama! słyszeliscie o czyms podobnym?? :O

Gość rewers
to wręcz norma u nas

Gość pinnelette
No to w takim razie po ch.. mi ten awans? :O Ja myślałam, że awans zawsze wiąże się z choćby minimalną podwyżką, albo chociaż zmianą obowiazków na "lżejsze"- wręcz przeciwnie, mam bardziej odpowiedzialną funkcję, a zarabiam nadal grosze :O

Gość Rado slawww.....
No tak :D To jawne skurwysyństwo jest :D Szef daje pracownikowi tytuł kierownika. Pracownik pdjara się że jest kierownikiem ale nie spojrzy na to że kasy jak nie miał tak nie ma. To dziś niestety częste :( Pracodawca w ten sposób daje pracownikowi sztuczna nadzieję :) Ehhh .... Obaiwa się że pracownik może odejść więc daje mu tytuł aby nie odszedł. Nic nie traci bo kasy nie płaci , wystarczy tylko inne słowo w papierach wpisać :D Skurwysyny z tych szefów :(

Gość w Polsce już tak jest
tak było i tak będzie:( POjebany kraj!

Gość bławatek czerwony
jednym slowem zrobili Cię w konia. dodali obowiązków, a kasy zero, czy Ty masz swój rozum? po co się na to godziałaś?? nie widzisz, że właśnie znaleźli kretynkę......