Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybory prezydencki 2010

SONDAŻ: Wybory prezydenckie

Polecane posty

Gość a to kaczor kandyduje?
?

Gość DO POWYŻEJ...
OBBBYYY!!

Gość kamila l
Kaczynski

"przywracanie pamięci" o ja pierdolę.... Naprawdę takie jest wg was zadanie prezydenta RP? Ja myślałam, że o tym w szkole uczą :D Symbolika tej śmierci rzeczywiście jest ogromna- zwłaszcza, że pierwsze ostrzeżenie było podczas lotu do Gruzji. Współczuję wszystkim rodzinom ofiar, które zginęły w tej tragedii, zwłaszcza rodziny stosunkowo młodych ludzi, którzy całe życie mieli przed sobą. Jednak tragiczna śmierć nie jest równoznaczna z bohaterskim życiem i nie może być główną przesłanką , która kierują się wyborcy nowego prezydenta RP. Poza tym pod Smoleńskiem zginęli nie tylko ludzie z PiSu (takie wrażenie odnosi się słuchajac konferencji i wywiadów z posłami PiS); zginęli tez członkowie innych partii: Sebastian Karpiniuk (PO), młody, ambitny.. zginął Szmajdziński i Pani Jaruga Nowacka z SLD, Jolanta Szymanek-Deresz, Leszek Deptuła (PSL) itd..

Gość testament Pana Prezydenta.....
1) zawsze bądz uczciwy 2) nigdy się nie poddawaj 3)media to tylko przemijanie zła 4)kochaj ludzi 5)pamietaj o tych, którzy odeszli 6)kochaj swoich rodziców 7)Bóg, Honor, Ojczyzna będą największą wartością dla Ciebie 8)wybaczaj Polakom, którzy są ogłupieni przez media.

Gość nie tylko.................
przywracanie pamięci,ale to właśnie było niewygodne dla wielu ludzi.................

Gość PO TO ZŁO
najle[piej żeby platforma obywatelska została wybrana na partię rządzącą i dalej kradli ile wlezie , i robili ludzi w bambuko

Gość oby tak się stało
przywrócenia Polski Polakom dla których słowa Bóg,Honor i Ojczyzna mają znaczenie - nie są pustymi hasłami.Tylko jednej Osobie na równi z śp.Prezydentem leży dobro Polski i Polaków, pragnienie zbudowania Ojczyzny niezależniej,silnej i solidarnej.Módlmy się aby po osobistej tragedii wystarczyło siły i woli J.Kaczyńskiemu by kontynuować rozpoczęte dzieło brata.

Gość iogjofjojkoj5po0ww
Tylko Jarosław nikt inny

O co własciwie chodzi z tym: PO to złodzieje i TVN-em? Bo jak do tej pory to jedyna argumentacja wyborców zdecydowanych głosować na J. Kaczyńskiego/

Gość Ron Jeremy
Wygra Napieralski! Zobaczycie!

przywrócenia Polski Polakom dla których słowa Bóg,Honor i Ojczyzna mają znaczenie - nie są pustymi hasłami.Tylko jednej Osobie na równi z śp.Prezydentem leży dobro Polski i Polaków, pragnienie zbudowania Ojczyzny niezależniej,silnej i solidarnej.Módlmy się aby po osobistej tragedii wystarczyło siły i woli J.Kaczyńskiemu by kontynuować rozpoczęte dzieło brata. Niestety, nie żyjemy na bezludnej wyspie, lecz pomiędzy Niemcami i Rosją, które ze sobą żyją w stosunkowo dobrych stosunkach, więc rozsądek nakazywałby nie wchodzić z nimi w konflikty i budowac (zwłaszcza na wschodzie) rynki zbytu. Hasła "Ojczyzny niezależniej,silnej i solidarnej" , "Bóg,Honor i Ojczyzna" poatarzano wielokroć przed powstaniami, wojnami.... zastanówcie się, czy wy, wasi mężowei, dzieci, chcecie być mięsem armatnim. Bo ja nie.

Oczywiście, że tak. Znajomość historii to podstawa poprawnego prowadzenia polityki zagranicznej; ważne przecież, aby uczyć się na błędach przeszłości, nie powielać błędnych schematów w kontaktach z przedstawicielami innych państw.

Gość wyrżnąć watahę
Mam nadzieję, że ludzie się opamiętają i zagłosują na PiS. PO już teraz pokazała swoją nieudolność. Pierwsza poważna sprawa, a Tusk z Komorowskim podkulili ogony i bez sprzeciwów oddali w ręce Rosjan prowadzenie dochodzenia w sprawie katastrofy. Prokurator generalny mówił wczoraj w TV, że jeśli Rosja nie wyrazi zgody, to nie będzie im wolno upublicznić żadnych dowodów. A co na to nasi dostojni rządzący? Liżą doopę Ruskim, aż miło. Żenada:O Nie chcę takiego prezydenta i takiego premiera. Są totalnie bez jaj, nie mają własnego zdania i nie są w stanie zadbać o polskie interesy. I takim ludziom chcecie oddać władzę do rąk???

Gość KOOOMOROWSKI ONLY!!

Gość wyrżnąć watahę
Komorowski rzucił się do sprawowania rządów i szybko ogłosił orędzie do narodu, chociaż trup Prezydenta był jeszcze ciepły, a do Polski nie dotarł akt zgonu Kaczyńskiego:O A przecież wszystko reguluje konstytucja i tam znajdują się odpowiednie przepisy dotyczące takich wydarzeń. Już po tym fakcie widać, że Komorowski i Tusk mają głęboko w zadkach

Gość wybieram Komorowskiego

Gość ja zaglosuje na PO
i mam nadzieje ze Jaroslaw nie bedzie zabazowal na tragedii by dojsc do wladzy i nie zdecyduje sie kandydowac, jesli to zrobi to jasne bedzie na czym mu najbardziej zalezy :o

Gość na Komorowskiego

Gość nowy spis tematów
Właśnie niech kandyduje. Nie wyobrażam sobie nikogo innego ramienia PiS-u. To mój jedyny kandydat, do którego mam zaufanie, że nie dobierze się do koryta i państwowej kasy!!! Precz z Komorem!!! Spodobało mu się rządzenie i już mości sobie gniazdo dla siebie i swoich kolesi. Ale nie na długo.

Gość tylko Jarosław

Gość Kaczyńscy górą
Reszta to smotki.

Gość A MOZECIE UZASADNIAC
SWE WYBORY, DZIEKI !!!

Gość ja zaglosuje na PO
Jaroslaw tez juz raczki zaciera ogladajac sondaze, juz sobie grzeje fotel i juz sie cieszy , ale rozniez nie na dlugo mu te wizje sie zdadza :classic_cool: . On nie ma zadnych szans, jeszcze wiekszy konserwatysta niz jego brat, gorzej byc nie moze.

Gość Komorowski bo nie ulega
emocjom