Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas to money

po czym poznac, ze podobam sie ginekologowi, a nie traktuje mnie jak kolejna pac

Polecane posty

Gość czas to money

własnie?no po czym, a nie ze traktuje mnie jak kolejna pacjentke w kolejce

Gość czas to money
kto mi to powie?

Gość fgsvfvd
mowie serio, jest tu jakis facet?zeby mi odpowiedział.?

Gość berbeluszekdd
no ale o co Ci chodzi?moge powiedziec Ci z wlasnego doswiadczenia,zmieniam ginekologa juz 2 raz,bo ciagle slysze od nich-jaka ja ladna kobieta jestem:))

Gość fgsvfvd
do berbeluszek no mi tez powiedział, ze jestem ładna, ale nie uwazam zeby to mogłbyc powod do zmieniania ginekologa.Spojrz w lustro, pewnie faktycznie jestes ładna to kobieta,sa mezczyzni ,ktorzy po prostu sa mili i szczerzy i swtierdzaja fakt, co nie znaczy, ze jesli ktos mowi Tobie , ze jestes ladna to chce sie z Toba przespac, lub cie podrywa, jest najzwyklej w swiecie mily dla ciebie:)Kobiety maja tendecje do nadinterpretowania.Jeszcze pewnei Ci ginekolodzy co ci to mowili, mieli pewno zony i jakos ich nie opuszczali dla ciebie?Czy oprocz tego, ze mowili, ci ze jestes ładna , chcieli sie z toba umowic?Bo jesli nie chcieli, to neirozumiem czemu zmieniałas ginekologa.Ja sie chyba mojemu podobam,ale to nic takiego przeciez, mi sie tez wielu facetow podoba, co nie znaczy, ze na kazdego lece.

Gość berbeluszekdd
no bo jakos mi tak niezrecznie slyszac to..:/ Choc rzeczywiscie zawsze widzę,że jakos mnie inaczej traktują i wlepiają tak wzrok we mnie.. No a Ty czemu chcesz sie podobać ginekologowi??

Gość autorka tematu29304
a bo mnie maz wkurwia, a w sumie jestem fajna babką

Gość czas to money
bo chciałabym zrobic mezowi na złosc, jestem fajna kobieta ,ładna,inteligetna ,zabawna, ale maz mnie nie docenia i traktuje nieraz nie tak jak na to zasługuje

Gość berbeluszekddd
a czemu akurat chcesz sie podobac ginekologowi?haha Mi tez czesciej sypia komplementy obcy niz mąż:( Ale coz..Takie zycie,jednak ja mam inaczej-nie znosze umizgow do mnie ani spojrzen ani komplementow!:D

dlaczego ginekolog pytasz?bo go lubie po prostu.Tez nie lubie umizgow,ale od komletnie obcych, ale jak kogos znam i lubie i robi to w odowiedni delikatny sposob to lubie:)lepiej sie czuje wtedy;)a i jak maz jakis komplement slyszy od swojego kumpla pod moim kontem, to sie robi milutki jak aniołek;)wie, ze ma skarb;)w domu