Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ma to cos

czy 22letnia samotna mama ma szanse na milosc???

Polecane posty

Gość ona ma to cos
no jasne puszczalska kurwa co byla w zwiazku z facetem...nierozumie niektorych z was no ale cos trudne przypadki sie zdarzaj i wy nimi jetescie...

Gość zielone groszki
Witaj autorko, ja czekam jeszcze kilka dni na wykonanie testu ale istnieje duże prawdopodobieństwo że jestem w ciąży. Mam tyle samo lat co Ty i jeśli będę w ciąży prawdopodobnie również zadecyduje podobnie. Jest to trochę skomplikowana sytuacja ponieważ mojego partnera darzę ogromnym uczuciem, ale on wydaje mi się że po prostu nie czuje do mnie tego samego. Chciałabym aby był szczęśliwy i wybrał takie życie jakie chce, dlatego podejmę taką decyzję.

Gość tylko zdrowie
Ona.. Wiem , że był taki temat :D głupota ludzka nie zna granic :classic_cool:

Gość zielone groszki
oczywiście jeśli zechce zostać ze mną to Tak byłabym szczęśliwa! ale jeśli będę widzieć że się męczy to chyba bym zwariowała

Autorko, mysle, ze wybralas najgorsze z mozliwych miejsc na takie pytania. Na milosc ma szanse kazdy, zawsze. Ty tez. I nie sluchaj tych bzdur , ze nikt Cie nie wybierze bo masz dziecko. W to uwierze dopiero wtedy, gdy na zobacze Cie na lozu smierci i bede pewna, ze cale zycie bylas sama;) Zgodze sie, ze faceci szybciej zdecyduja sie na kobiete bezdzietna, ale w zyciu znam wiele przykladow gdy mezczyzni wiaza sie z kobietami, ktore posiadaja juz dzieci. Nie wiem doprawdy , jak ich losy potocza sie za 5,10, 15 lat..ale na razie dobrze sie tocza. Zycze powodzenia:)

Gość ona ma to cos
chociaz jedna osoba normalna na forum...moje zdanie jest takie ze dopoki nie spotka was to samo bedziecie gadac nadal tak glupio jak gadacie....a co do uczuc to akurat doskonale wiem co to znaczy kochac...z jednej strony wiem ze ojciec dziecka cieszy sie ze jest tata a z drugiej wiem ze go to meczy bo mowil mi jak jeszcze bylismy razem ze nie jest na to gotowy... p.s ktos bezczelnie sie pode mnie podszywa i to jest dopiero zenujace...;/

Gość zielone groszki
ona ma to coś- wszystko się jakoś ułoży. Sama w to wierzę:)

Gość ona ma to cos
chcialabym zeby bylo tak jak mowisz....

Ważne jest, byś nie brała całej winy na siebie. Nie zaczęła się obwiniać, że dla własnej wygody poświęciłaś dobro dziecka albo że zawiodłaś, nie sprawdziłaś się czy też źle wybrałaś mu ojca.

Gość magda24:)
!! nie ten jest ojcem co je poczal a ten co wychowa!!!!matoly

a skad wiesz jaka ona jest??? moze jakbys ja zobaczyl inaczej bys powiedzial?? nie zastanawqiales sie nad tym???

Gość malo znaczace
dla niej zawsze bedzie wazne dziecko... a partnera bedzie miec w dupie [czesc[ tyle w tym temacie

gabrysia20 => kobieta z dzieciakiem to same minusy, w porównaniu z dziewczyną bez zobowiązań. Tedy na chuj się pakować gówno? Zdrowi psychicznie nie szukają [przygód kosztem własnej dupy...

Gość o co loto
masz szanse ..ja znam pare gdzie znajomy wziął Panne z dzieckiem .. niedlugo będzie rok jak sa po slubie:), głowa do gory !

Gość tak____________
mój tato się zakochał w 24 letniej z dzieckiem, potem dwójką, ale był po rozwodzie.

Gość tak____________
byli ze sobą ponad 5 lat - rozeszli się, bo ona go wykorzystywała materialnie.

Gość Blondi w oficerkach
żenada,kochani żenada,przede wszystkim nie należy generalizować,Każdy z ma inne spojrzenie ,inne podejście,mam przyjaciółkę,która związała się z mężczyzną wychowującym samotnie dziecko,Ona jest bez zobowiązzań i podobno jest jej tak fajnie,znam masę mężczyzn związanych z kobietami które są mamusiami ,jednym się układa tak innym siak ,z niezznanych dla mnie przyczyn tkwią w tych związkach-więc chyba im fajnie,ja natomiast mimo iż sama jestem mamą ,nie związałabym się z mężczyzną który jest ojcem ,i to nie ze względów finansowych,ponieważ o swoje finanse dbam sama i nic mi do kasy potencjalnego kandydata;) ale ze względu na to że nie potrafiłabym wychowywać cudzego dziecka i darzyć go emocjami,na które każde dziecko zasługuje,no więc wniosek ciśnie mi się pod opuszki jeden-odpowiedz na Twoje pytanie autorko brzmi tak,niestety nie każdy mężczyzna jest w Twoim zasięgu ,powodzenia:)

Mam koleżanki samone matki - i wiel znalazło szczęście winnych związkach. Ale fakt jest taki: im jest strasze dziecko - tym trudniej znajdziesz milość, bo facetowi bedzie ciezko zaakceptowac duzego dzieciaka.

Gość samotny mężczyzna part 2
jak to się stało że jest mama jest dziecko a nie ma ojca? nie wiedziałaś kogo bierzesz? znaczy że jesteś nieodpowiedzialna i nie przwidujesz sytuacji. jesteś idiotką :) Z takimi jak ty normalny facet się nie zwiąże :classic_cool:

Jest masa Kobiet z tym statusem,uważam że niekoniecznie dziecko staje się tutaj przeszkodą ale częstokroć postawa Kobiety,która stara kreować się na cierpiętnice i Matkę Polkę, z całym szacunkiem -ale bywają gorsze patologie niż samotne rodzicielstwo,nie róbmy z tego problemu. Jedni to akceptują inni nie, na pewno Kogoś znajdziesz.

To zwykel faceci sa drańmi... zostawiają koibiety, zaciążone - nawet jak były z nimi w kilkuletnich związkach to częściej mężczyźni zostawiają swoje żonki dla małolat - i stąd się biorą samotne matki .

Do tego samotnego 22 coś tam. Posłuchaj no Kolego,autorka nie prosiła Ciebie o definiowanie statusu Kobiety z dzieckiem a jeśli już się o to posiliłeś to muszę przyznać że porwałeś się za wysoko , bo słabo Ci to wyszło,jak chcesz brać udzial w dyskusji to nie siej siary bo trąci od Ciebie tanim lansem i pozerstwem .

głupia żono i kochanko na chuj sobie bierzesz idiotę który cię zostawi. jesteś pierdolnięta

forum jest babskie ale gadacie o facetach i chce wiedzieć co gadacie :). a idiotką które biorą sobie idiotów za chłopaków i przez nich cierpią chuj w dupe :D

Blondi w oficerkach => Foru, jak forum, jakby siedział na forum o mechanice nic by to nie zmieniało. A i twoje życie osobiste widać nieosobliwe, więc: przyganiał kocioł garnkowi.