Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_potrzebie

dziewczyna nie chce bym mówił do niej 'moja'

Polecane posty

Gość w_potrzebie

problem jak wyżej. ostatnio "przyjaciel" powiedział jej że czyjeś mogą być tylko rzeczy.. a nie ludzie. rozumiem o co chodzi. ale ja to wszystko również rozumiem inaczej. tak, że osoba 'moja' jest ze mną. ja ją kocham, ona mnie i jesteśmy razem. że dzielimy to samo uczucie. ostatnio powiedziała że nie chce być już moja. że nie chce być nikogo. a wcześniej jej to nie przeszkadzało. wręcz przeciwnie - podobało się jej. a ten "przyjaciel" zepsuł. bez możliwości mówienia jej tego czuję, że straciłem coś ważnego, lub co gorsza - ją. a jednocześnie zapewnia mnie, że mnie kocham. i czuję to. ale jak mówi "nie chcę być Twoja" to czuję się okropnie. chcę by była moja.. da się ją jakoś przekonać by przestała tak myśleć? lub by dała się przekonać żeby była moja? a może to po prostu samo jej przejdzie? pomocy..!

Gość w_potrzebie
Nie miała zbyt dużo doświadczenia, ale nauczyłem ją tego i owego Zawsze miałem dojrzałe partnerki, które już raczej nie miały oporów oraz blokad seksualnych. Zawsze bardzo lubiłem kończyć w ustach dziewczyny, ale jej nie jestem w stanie do tego nakłonić. Sugeruje, zaczynam naciskać, ale jest nie ugięta. Wszystko przed nią zawsze robiły to same, a jej nie potrafię do tego przekonać. Osobiście zrobię jej wszystko na co będzie miała ochotę. Wiem, że jest młoda itd... Ps: Nie zgadza się też na pigułki, ani plastry!!!

Ten przyjaciel to chyba zakochany w niej jest, że daje rady które mogą zniszczyć związek :o Przyjaźń damsko męska nie istnieje :o

Gość ja powiem tak......
dla mnie to dziewczyna czepia się szczegółów jakiś tam facet nagadał jej głupot a ona stworzyła do tego zaraz swoją ideologię...przecież wiadomo że słowo moja dziewczyna moja miłość itd....jest zwyczajowo przyjętym słowem i nie ma to nic wspólnego z własnością myślę że jej w końcu przejdzie a jakbyście byli po ślubie to co też miałbyś nie mówić moja żona ?

Wrzuć na luz. Dziewczyna pewnie Cię kocha, a mówi tak bo być może jest mało inteligentna.

dzieczyna zbyt przejela sie slowami przyjaciela. tak serio to ja nie wiem o co jej chodzi :o

Gość ratunek w drodze :D
Piotruń? :D

Gość w_potrzebie
@ Charlotte300392 mhm. podszyw. @ Ona.. wiem o tym. dlatego jej mówię to praktycznie codziennie. na szczęście wiem, że ona mnie kocha. mówi, że nigdy nie zostawi. @ Lily* trudno wrzucić na luz. czuję, że straciłem bardzo ważną rzecz. to boli... @ ja powiem tak...... właśnie o to mi chodzi. @ Summer_ rozmawia z przyjacielem i doszli do wniosku, że są pokrewnymi duszami. że niby są tacy sami i mogą sobie więcej powiedzieć. być już przyjaciółmi nie kolegami.. o mnie mówi, że jestem zupełnie inny, ale mamy też dużo wspólnego. często słyszę, że jestem idealny. ale dlaczego więc nie chce byś moja?. mam nadzieje, że jej w końcu przejdzie... powinienem spróbować mówić do niej tak na spotkaniu w sobotę czy nie naciskać?

"wiem o tym. dlatego jej mówię to praktycznie codziennie. na szczęście wiem, że ona mnie kocha. mówi, że nigdy nie zostawi." też tak mówiłam swojemu byłemu... xD proszę Cię, kto łyka takie teksty?

Gość w_potrzebie
@ Charlotte300392 może i łyknąłem, ale wiem, że ona mówi to szczerze :) gdyby chciała zostawić, to już zrobiłaby to dawno. dużo problemów było. nie chcę się rozpisywać o nich.

Gość ja powiem tak......
nie naciskaj ....zwracaj się do niej normalnie po imieniu nie okazuj też zbyt wylewnie uczuć skoro chce być taka swoja to zobaczysz jak długo wytrzyma ....a jak zacznie robić te swoje wywody to po prostu potakuj głową

Gość Sylwiaaaaaaaaaaaaaaaa
Czy ona jest normalna? Ma w ogóle własne zdanie? Czy to, co powiedział 'przyjaciel' jest święte? Śmiechu warte.

Gość zależy w jakim kontekście
mówisz "moja" Bo gdybyś powiedział o mnie "moja kobieta" to też szlag by mnie trafił. Ale już "moje kochanie" zupełnie inaczej brzmi. Moja żona, narzeczona też chyba nie uwłacza nikomu :) Czy ta twoja ukochana ma 15 lat, że tak reaguje na słowa kolegi? Z wiekiem może zmieni zdanie :)

Gość w_potrzebie
@ ja powiem tak...... a jeżeli już jej będzie tak dobrze i nie złamie się? odnośnie czego wywody? @ Sylwiaaaaaaaaaaaaaaaa ma swoje zdanie. ale za bardzo przyjmuje innych.. @ zależy w jakim kontekście mówię "moje skarbie", "kochanie moje". w takim kontekście. ma 16 lat :p i chodzi jej tylko o słowo "moja". bo nie chce być nikogo. bo czyiś może być przedmiot. bo tak.

A ja lubię jak mój o mnie mówi 'Moja kobieta'. Lubię być jego i tylko jego ;) Autorze - a spróbuj się odsunąć na jakiś czas. W sensie - nie mów do niej moje kochanie, kochanie, skarbie, kotku, nie używaj nic pieszczotliwego - tylko mów po imieniu. Zobaczysz, sama się skapnie że coś jest nie tak i sobie przemyśli, a na końcu Ci wypomni że już do niej tak nie mówisz. Powiedz wtedy że dla Ciebie te słowa się komponują z tym, że ona jest twoim kochaniem, twoim skarbem, bez tego brzmią dziwnie i nie tak ;)

Gość w_potrzebie
@Ona.. drastycznie... ale mi się podoba :D spróbuję tak. dzięki.

Gość dragon 5 wf
Ona.. masz zarąbiste cycki

w potrzebie - mam nadzieję że pomoże ;) Tylko że jak mówisz że ona ma 16 lat to może się bardzo wkurzyć o to :o Tak że obserwuj i wyczuj moment w którym zacznie się denerwować ;) dragon 5 wf - wiem, MÓJ mężczyzna mi to często powtarza :)

A i wszystko jasne :D. Dziewczyna ma dopiero 16 lat, wtedy to zazwyczaj fiu bździu w głowie i przejmowanie się głupotami. Jest jeszcze głupiutka i dlatego tak gada. Radzę jednak zwrócić większą uwagę na przyjaciela. Czy on nie kopie pod Waszym związkiem dołków?

Gość zależy w jakim kontekście
no to nieiele się pomyliłam - dzieciak i tyle :) Wyrośnie z tego, bo argument naprawdę dziecinny.

Gość w_potrzebie
@ Ona.. może się wkurzyć. ale jakoś jej to zwisa, że nie jest moja. spróbuję delikatnie :p @ Lily* kopie.. i to w chuj dołków. dlatego mówię dziewczynie otwarcie, że tak robi. ona to widzi. ale mówi, że ostatnio przestał ją podrywać i że już jest dobrze. ale jakoś tego nie widzę. może jest mała poprawa...

Nie przestał podrywać, a zmienił taktykę na taką, żeby wasz związek rozwalić... Zapytaj jej że skoro 'moja' 'mój' źle brzmi, to dlaczego ona o nim mówi 'mój przyjaciel', a on o niej 'moja przyjaciółka' ;)

Gość supersupemsmmmaa
wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go co powinnaś zrobić, jakie są jej uczucia, bo coś mi sie wydaje, że ona za bardzo tego przyjaciela polubiła i on ma na nią duży wpływ;/;/;/

Gość w_potrzebie
@Ona.. ja to WIEM. ale ona tego nie widzi. i mówi, że tak nie jest... @supersupemsmmmaa ma za duży wpływ..

Gość w_potrzebie
@Summer_ uważam. cały czas się pytam. ostatnio się zdenerwowała, że się pytam. ograniczam zatem.

Tak jasne przestał... I Ty w to wierzysz? Zaczaił się pewnie na bezpiecznej pozycji ,,przyjaciela" czekając tylko na jakiś kryzys w Waszym związku. Nie bagatelizuj go.

Hmm... ewentualnie możesz wzbudzić zazdrość... SWOJĄ przyjaciółką ;) Zacznij o niej mówić, i że ona powiedziała, że myślenie przyjaciela tej Twojej jest głupie, i że ona Ci strasznie współczuje że Twoja dziewczyna jest tak poddatna na manipulację, i że ona ( w sensie twoja przyjaciółka) by w życiu tak nie zrobiła i tak Ci nie powiedziała (odnosnie uzywania 'moja dziewczyna wobec Twojej przyjaciółki). Tak daj jej lekko do zrozumienia że Twoja przyjaciółka na Ciebie leci, ale Cię nie podrywa, i tak dalej ;)