Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giroona

Urodziny byłej przyjaciółki. Jak się zachować?

Polecane posty

Gość giroona

Przyjaźniłyśmy się 10 lat, jednak dość niedawno nasz związek się dość burzliwie rozpadł. Dziś są jej urodziny, nie wiem co mam zrobić. Wysłać sms'a z suchym: Sto lat! ? A może napisać na gg: Wszystkiego najlepszego? Może w ogóle coś innego? Może się nie odzywać? Co zrobić?

Gość giroona
uśmiałam się, ale ten świetny pomysł zostawię dla Ciebie do wykonania :P

No, wypadałoby złożyć życzenia, może zadzwoń do niej, w dniu kiedy ma urodziny ? No chyba, że rozstałyście się w zbyt wielkim gniewie, wtedy to pozostaje raczej sms.

Gość krrrrrrrrrrrrr
z czyjej winy się rozpad? Zalezy od charakteru, albo ci podziękuje albo oleje i nie odpisze Zalezy ci na tej przyjazni ?

Gość giroona
Zależało, bo teraz się już przestałam łudzić. Ona się zmieniła, chciałabym tamtych czasów, ale wątpię w to czy ona również. Czy telefon do niej to na pewno dobry sposób?

Gość tak na serio serio o
powiem Ci - opuść..... mam podobną sytuację, raczej miałąm, bo była przyjaciółka długoletnia z która rowniez rozstałam sie w dosc burzliwych okolicznosciach. ja wiem, ze czesto ktos musi wykonac ten pierwszy krok ale... pomyśl- napiszesz, ona nie odpisze---> dopieor bedzie Ci przykro i poczujesz sie upokorzona. czasem jest tak ze okreslone osoby sa z nami przez pewien okres w zyciu, a pozniej drogi sie rozchodza, akzdy chce czegos innego i to jest naturalne poniekad... choc smutne..czasami

Gość giroona
No tak, ale to trochę może źle wyglądać, ona mi składała- byłyśmy wtedy już w spięciach.

Gość dzwudziestopiecioletnia
no coz, zawsze warto zachowac sie z klasa, ale nic na sile. jesli nie zyczysz jej niczego dobrego, to bez sensu sie silic na jakies zyczenia. co innego, jesli faktycznie pomimo tego, co wam sie przydarzylo (nie wnikam) chcialabys jej zlozyc szczere zyczenia. wtedy warto zadzwonic albo wyslac maila, no i nie ograniczac sie do suchego "sto lat". bez wzgledu na to, jak ona to przyjmie i jak sie zachowa, ty nie bedziesz miala sobie nic do zarzucenia.

Gość giroona
Zadzwoniłam, nie odebrała. Napisałam więc sms'a. Szczerego. Na koniec dodałam, że czekam na zaproszenie na imprezę. Sarkazm oczywiście ;D