Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cedrynka

Sala weselna w okolicach Myśliborza, Banie, Rowy, Góralice, Trzcińsko Zdrój...

Polecane posty

Witam serdecznie, czy zna ktoś może salę weselną w okolicach Mysliborza?? Planuję wesele w 2011 roku, więc mam jeszcze neico czasu. Jest jednak wyjatkowo mały wybór w tej okolicy :( Interesuje mnie: Myslibórz, Rowy, Banie, Góralice, Trzcińsko-Zdrój... Na stronach netowych jest wyjątkowo mało informacji... Prosze o opinie pozytywne, jak i informacje których lokali unikać :) Za odpowiedzi bardzo dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość byla mieszkanka
Trzcinsko, Goralice, Banie i Row to chyba tylko w Remizie, nie ma duzego wyboru niestety, wiekszy wybor to napewno Mysliborz i Chojna ( restauracja Piastowska i Rycerska) od Trzcinska jakies 10 km w strone Krajnika.

Dziękuję za odpowiedź :) Zatem mam chociaż punkt zaczepienia :) Remiza niestety za mała :( (k. kościoła) Wiem, ze ma być wyremontowana sala w Góralicach, ale to się zobaczy... I wiem, że jest w ośrodku sala - dawnej jednostce wojskowej, ale tam mi się wystrój nie podoba... Restauracje sprawdzę z pewnością :) Pozdrawiam cieplutko :)

Gość henryka
Najpiękniejsze śluby w sali w kopalni soli w Wieliczce, niezapomniane przeżycie.

Po zorientowaniu się piszę to co wyszukałam - dla tych, co może w przyszłości będa potrzebować. Góralice - sala weselna. Rów - ośrodek wraz z internatem. Podobno wyśmienita kuchnia. Trzcińsko Zdrój - jest sala blisko urzędu miasta, na rogu placu. Chojna - Rycerska, Piastowska, Premier Cru Restauracja Fan niedaleko Chojny I to na razie tyle... Ja ze swojej strony zawieszam temat :) Pozdrawiam wszystkich.