Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufffinka

czy możliwe? ciąża?

Polecane posty

Gość mufffinka

Witam, nie wiem już co robić... wróciłam własnie z laboratorium, gdzie chciałam zrobić badanie bhcg, ale jak sie okazuje, w dziurze, w której mieszkam- na wynik będe musiała poczekać do poniedziałku, nawet wtorku. jak tu czekac??? :( ale do rzeczy. moje cykle zawsze są bardzo regularne, wynoszą 28 dni, miesiaczki bolesne, obfite- ze skrzepami. w tym miesiącu z mężem staraliśmy się o dzidziusia, owulacja wystąpiła w 14-15 dniu. teraz mam 32 dzień cyklu. od owulacji temperatura utrzymuje się na poziomie 37 stopni, z jednym skokiem w 27 dniu do 37, 2. w 23 i 24 dniu cyklu rano pojawiło się różowe lekkie plamienie, które zaraz zniknęło. pomyślałam, ze to implementacyjne. okres w terminie się nie pojawił. jednak wczoraj czr prysł, rano zaczełam plamić, tylko chwilkę. po południu chcac zbadać szyjkę, czy jest rozpulchniona, poczułam, że płynie krew. krwi było może 50 ml, zywoczerwonej, rzadkiej, bez skrzepów. na noc załozyłam tapon, mysląc, że to okres. jednak rano tampon był czysty, cały dzien dziś żadnych wydzielin, bardzo sucho w pochwie. po południu dziś znów powtórka z krwawieniem. ok 50 ml żywczerwonej, bardzo rzadkiej krwi z 2-3 maleńkimi nitkami skrzepów. teraz znów sucho..nic, żadnego plamienia, wkładka jest czysta. zrobiłam w sumie 3 testy płytkowe- w 27, 29 i 30 dc, wszystkie negatywne. czy jest możliwe takie krwawienie jak opisałam w ciąży? oczywiście do ginekologa się umówiłam, jednak wolny termin był dopiero na wtorek 27 kwietnia. do tego czasu chyba zwariuje, jesli nic sie nie dowiem.... :( poza tym krwawieniem nie mam objawów, brzuch nie boli mnie jak podczas @. lekko bola mnie piersi, taki cisnący ból..boje sie, ze jesli to ciaza - to to krwawienie moze byc niebezpieczne. to byłoby moje pierwsze dzieciątko. czy Ktos moze orientuje sie, jak to wyglada z takim krwawieniem? bede wdzieczna za odpowiedzi.

Gość mufffinka
proszę o pomoc..:(

jezzzzuuuu!!!!!!!!!!!1 3 testy zrobila , wyszly wszystkie nagatywnie a ona sie jeszcze pyta czy jest w ciazy :O :O :O i od razu wszsyscy pisza ze ja jestem niemila i wszystkich krytykuje. No ale same to przeczytajcie co ten glupol napisal....

Gość jagodona jest bied
jagoda jestes tu jedynym glopolem niestety, skoro czytasz takei tematy to musza cie strasznie tepic!Nie nudtzi ci sie juz krytykowanie lasek? Wez se w stopce odpowiedzi umiesc, bo sie strasznie powtarzasz! Jak dla mnie to jakiegos rodzaju sadochizm z twojej strony, wkurzasz sie, a ciagle sobie to robisz...to chyba z przyjemnosci co? I wiem, ze cie to nie obchodzi, nie obchodzi cie nic za wyjatkiem upokazania sie i potwierdzania tego ze jestes kretynka!

Do autorki 50 ml? objetosc krwi ktora przecietnie tracimy podczas mieciaczki to powiedzmy mala filizanka jesli to bylo 50 ml kilka razy to sama rozumiesz ze to sporo jesli masz 28 dc to w 30 test powinien byc wiarygodny.

kurwa to przechodzi ludzkie pojecie co wyrabia ta laska!!! i to ze ona zaszla bo jej stary spuscil sie na klape va ona na nia usiadla nie znaczy ze kazdy tak ma zaatwo ci przyszlo to dziecko -ale zlo wraca dwa razy...

Gość mufffinka
eterno, może przesadziłam z ta ilością. to było troszkę krwi. łyzeczka, dwie. tylko, że bardzo rzadka, wodnista krew, taka rozcieńczona jakby... reszta komntarzy mnie osłabia.... :(

wiem wybacz ale gdzie nie zajrze ona tam jest szuka takich tematow tylko po to zeby zjechac autorke masz problem chcialabym pomoc bo po to jest to forum jesli lyzeczka to ok 5ml:) nie wiem co ci powiedziec musisz poczekac wiem ze to trudne.

Gość mufffinka
Dziękuję Ci. za dobre słowo. i chęci. mam wykres na 28dni,pl tu jest link: http://28dni.pl/olasb/wykresy/2010-03-21 To bardzo trudne. tym bardziej, że naprawdę dotychczas moje cykle były tak regularne, że byłam w stanie określić kiedy co do godziny nadejdzie @. i zawsze tak samo ją przechodziłam , mocno, obficie i bolesnie. w tym miesiącu nie miałam ani wielkich stresów, ani nie stosuję diet, by mogło coś mi się rozregulowac. no nic, poczekam....zrobię jeszcze jutro test, jesli nic się nie rozkręci. a mam nadzieję, ze sie nie rozkręci,.... a we wtorek do gina, o ile sie nie przekręcę z nerwów do tego czasu. trzymajcie kciuki.

Gość Jagoda....... ..... .....
Ja tam nic do ciebie nie mam, ale wyzywanie kogoś na wstępie od głupoli??? :O kurde, chyba troooooochę przesadzasz. Powiedziałaś co powiedziałaś, ale trochę zahamowania. Zresztą nie rozumiem czym sobie zasłużyła autorka tematu,żeby wyzywać ją zaraz od głupoli.

Gość nhjuhjn
jagoda, jagoda ty się nigdy nie zmienisz :-D

nO ALE SAME ZOBACZCIE CO AUTORKA PISZE , "zrobiłam w sumie 3 testy płytkowe- w 27, 29 i 30 dc, wszystkie negatywne. czy jest możliwe takie krwawienie jak opisałam w ciąży?" No i same widzice . Czy to jest madre??? Tak pisze normalna kobieta ze zrobila 3 testy i wszystkie wyszly negatywnie a ona jeszczze sie pyta czy jest w ciazy. :O :O :O