Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Dajcie jakies fajne gry typu RPG bo nie mam w co grac

Polecane posty

Gra fabularna (inaczej RPG, z ang. role-playing game, nieraz zwana grą wyobraźni, potocznie erpegiem lub rolplejem) gra, w której gracze (od jednego do kilku) wcielają się w role fikcyjnych postaci. Cała rozgrywka toczy się w fikcyjnym świecie, istniejącym tylko w wyobraźni grających. Jej celem na ogół jest rozegranie gry według zaplanowanego scenariusza i osiągnięcie umownie określonych lub indywidualnych celów, przy zachowaniu wybranego zestawu reguł, zwanego mechaniką gry.

Gość zarośnięty Rychu
a ja wskę w pokrzywach 🖐️

n i senju o takie cus mi chodziło bazienku ty mój cojabym bez ciebie zrobiła/ jeno sznur by i pozostał ;)

Gość tata psychopata
World of Warcraft i masz zycie z glowy ^^

wogóle przegrywamo soatnio ciagle... nie tylko zycie przegrywa ze staroscia gruboscia okresem am doła i chote strzelic se w łeb...;( i nie mam komu pojeczeć

"rpgi na kompa chcesz? saga baldurs gate- icewind dale- neverwinter nights chociazby, planetscape tornament, diablo , torchlight on-line: wow, lineage" wow i lineage to nie ejst rpg:/ reszta się zgadza...

Gość rewrew
kazdy musi kiedys umrzec :)

ja grałem kilka lat w wiedzmina kartkowego..tylko że ze zmienioną mechaniką itd. w kazdym razie w świecie sapka. a wcześniej warhammer i d&d ale to mnie kwurzało. nie lubie heroic z wyokolevelowym bohaterem który przyjmuje 5 bełtów na klate i dalej biegnie:/ ja tylko dark fantazy i realizm. heroic mi w ogóle nie pasuje. mówie o rpg kartka-kostki:D