Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoMamZrobic

Zalezy mi na wypowiedziać. Pomożcie :(

Polecane posty

Gość CoMamZrobic

Bardzo mi zależy na wypowiedziach :( Jestem ze swoim chłopakiem już rok. Mamy 17 lat. Chodzimy razem do klasy. Mój problem dotyczy tego iż już mam dość jego zachowania, wkurza mnie maksymalnie. On jest bardzo kochany, martwi się o mnie, opiekuję się mną itp Normalnie chłopak cud. Ale z tej drugiej strony nie jest kolorowo. Robi o wszystko problemy, krzyczy, podnosi głos nawet w klasie na lekcji. Ja już nie mogę wytrzymać Kocham Go, ale nie jestem w stanie tak żyć, w ciągłym stresie, w ciągłych kłótniach. Ja jestem uparta, on też, on swoje ja swoje. Z nikim się nie spotykam bo gdybym mu tylko powiedziała że np omówiłam się z kolega z klasy by pomóc mu z jakiegoś przedmiotu to chyba by wyszedł z siebie. Na 18nastce kolegi nie mogłam nawet z kolegą ze starej klasy zatańczyć. Nad morze z sąsiadami ledwo pojechałam, bo chciał ze mną jechać. Na lekcji nie mogę usiąść z koleżanka czy kolegą bo już wielki problem... Przykładów jest wiele przez rok się uzbierało. Ostatnio zrobił się nie co agresywny, odruchowo go uderzyłam... oddał. Nie wiem jak to zakończyć, nie chce, ale nie widzę innego rozwiązania.Odrazu mówie że na 100 % gdy z nim zerwe albo mnie uderzy, albo nie pozwoli mi odejść i nie da mi spokoju Pomóżcie...

Gość jhjhghjgjhkj
Oj dzieci, kiedys zmądrzejecie, więc sie nie przejmuj

On jakiś psychiczny jest:O,, Odrazu mówie że na 100 % gdy z nim zerwe albo mnie uderzy, albo nie pozwoli mi odejść i nie da mi spokoju Pomóżcie... " ja pierdole, a co ci niby zrobi?

Gość heeeeeeeeeeeeeee
Zostaw go jak najszybciej ten zwiazek nie ma sensu jak on juz cie uderzyl to bedzie to robil czesciej tez mialam chlopaka ktory byl bardzo podobny z zachowania do twojego balam sie go zostawic ale wkoncu przy pomocy i wsparciu sióstr zrobilam to i teraz jest dobrze. Nie mozesz mu pozwalac sie bic i kontrolowac masz prawo miec kumpli i kolezanki! Zostaw go i to jak najszybciej rozumiem ze go kochasz ale to bez sensu..

Gość CoMamZrobic
nie co chwile... wczoraj ostatni zalozylam. On sie zachowuje jak furiat ;/