Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GummyBear22

W czym na komunie???

Polecane posty

Gość GummyBear22

Niedlugo wybieram sie na komunie i nie mam pojecia w co sie ubrac. Ostatni raz na takiej imprezie bylam bardzo dawno temu, domyslam sie ze obecnie trendy sie zmienily. Co polecacie?

Gość GummyBear22
Powaznie pytam :O

ile masz lat? bo jesli 22 jak w nicku to odradzalabym wszystkie kiecki w tandetne wzory, kwiaty itp. Tego dnia wypada ubrać się raczej klasycznie, no i skromnie, zebys nie wyskoczyła z miniówą i gołym pępunem. Kolorystycznie też spokojnie, pastele raczej niż krzykliwe oranże. A czy sukienka czy skromnie to zależy co lubisz, ważne żeby było uroczyście.

Gość GummyBear22
Dziekuje za rady :) mam 22 lata, w mini chodze bardzo rzadko-glownie na jakas impreze ale zeby sie w mnia wystroic na komunie nawet mi do glowy nie przyszlo :) myslalam nad prosta, pastelowa sukienka-w h&m widzialam dosyc ciekawe i chyba sie tam wybiore na zakupy. Ogolnie nie przepadam za uroczystymi strojami ale czasem wypada sie tak ubrac :)

Gość trulatkapitawka
ja idę w czarnej sukience z białym bolerkiem a mój koleś w garniturze ale za boga nie możemy wybrać krawatu i koloru koszulu, myślimy nad wrzosem ale nie mamy pewności czy to nie będzie dziwacznie wyglądało, co o tym sądzicie?