Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkloconaZeSwiatem

Skloceni - za duza duma

Polecane posty

Gość SkloconaZeSwiatem

Pokocilimsy sie dosc ostro, ja sie nie odzywam i on tez. Odezwac sie? Czy czekac?

Gość ja nie wiem, jak ty spisz
odbilo Ci, klocisz sie, a za chwile chcesz sie odzywac ? czego ty w koncu chcesz ? ach, wiem boisz sie, ze on juz sie nie odezwie, a ty bedziesz sama. jakie to romantyczne :D

Gość kejsejka
ja tez ... i ja unosze sie duma i on wielce obrazony ale jak probowalam zagadac to dalej ma fochy .. zabralam sie i poszlam na gore n

Gość zalezy jak lezy
o co poszlo i kto zawinil???

Gość chipsy lays
u mnie ta sama sytuacja milczymy od niedzieli. Ja się nie ugnę i Ty też nie powinnaś

Gość kejsejka
a jesli on jest upartu i nigdy nie robi pierwszego kroku nawet jesli to z jego winy

Gość SkloconaZeSwiatem
Tak to jest jak ludzi sie unosza duma. Ja mysle ze on zawinil bo nie odzywa sie tylko jak mamy sie spotkac, nie moge sie o nci spytac i w ogole on czasami ze mna nie chce gadac (raz nie gadal przez tydzien), itd. A onz drugiej strony mysli ze to ja i ze to moja wina wszystko. A ja chce tylko zeby sie mna czasami zainteresowal.

Gość SkloconaZeSwiatem
To wlasnie ja jestem uparta a on zawsze przeprasza. Ale teraz stwierdzilam ze nie, ze niech sie pomeczy. Tyle ze nie wiem czy dobrze robie?

Gość kejsejka
najgorsze jest to ze probujesz a on dalej swoje .... nie mam slow

Gość 45678765456ededrfr
nie zawracaj soebie nim tyłka, omijaj szerokim łukiem , przyjażnij sie z ludzmi takimi które nie ranią, bo cały czas tak bedzie w kółko macieju, nie radzę,

Gość kejsejka
chyba nie ma idealnych zwiazkow... nie zle okreslilam .. nie ma idealnych facetow

Gość kejsejka
a jesli sie mieszka razem ??? i ma dziecko...

Gość SkloconaZeSwiatem
Tak, dokladnie tak! Ja sie mecze zeby mu wytumaczyc ze przeciez tak nie mozna a on dalej swoje! Ogolnie to mam do juz po dziurki w nosie ale jednak ta milosc jest... Tylko ze jak pozniej byloby dobrze to on zacznie po jakims czasie pewnie tak samo, przeciez tyle razy tak bylo a ja glupia wierzylam ze bedzie inaczej :o ;)

Gość kejsejka
tak jest i bedzie zaden facet sie nie zmieni jesli wie ze juz ma cie w garsci tak jak moj... i centralna zlewka na to co bym zrobila a klotniami to on sie wogule nie przejmuje to ja za 2 musze sie wkurzac

Gość SkloconaZeSwiatem
Kejsejka - Zalezy czy masz dokad pojsc...Moja siostra np. tez ma dziecko i odeszla od faceta zamieszkala ze mna i z rodzicami a teraz juz mieszka sobie sama z synkiem ;) Ale przeciez zawsze mozesz cos naprawic?? Probowalas??

Gość SkloconaZeSwiatem
Tak ale ja chce to zmienic bo on mi nawet kiedys powiedzial takie cos; 'Lubie to ze mi ulegasz i robisz to co chce' w sensie uczuc.

Gość kejsejka
nie mam gdzie pójść mieszkam w angli , najgorsze ze nie mam tu kolezanek i jestem ze wszystkim sama dzien w dzien siedze w domu i mysle ile mozna....

Gość kejsejka
no tak oni to lubia , ale to tez nie dobrze bo wtedy moga robic sobie co chca a my im i tak i tak wybaczymy ..na poczatku to on latal za mna a teraz wszystko sie odwrocilo moze wrocic to tamtego stanu niedostepnosci i olac go.. ale tez tak probowalam przez kilka dni to on nawet tego nie zauwazal.. poprostu chyba jest mu obojetnie czy jestem taka czy taka

Gość Przesladowana88
A zaczal sam wychodzic na imprezy bo moj tak? :( To wroc do Polski, do rodzicow napewno Ci pomoga jesli juz nie chcesz z nim byc.

Gość kejsejka
nie no na imprezy to razem chodzimy albo wcale.. zreszta mamy wspolnych znajomych tu .. i impresy nasze to domowki albo grile bo nie mamy z kim zostwic dziecka.. zreszta ja mu powiedzialam ze na imprezy chodzimy razem a jak sie nie podoba to nara.. moim zdaniem na imprezy sie chodzi po cos...

Gość Przesladowana88
On mowi ze nie ze tylko tak z kumplami :( eh jestm mi strasznie zle :(

Gość SkloconaZeSwiatem
Ja tam sie do niego nie odezwe juz chyba nigdy.....PALANT Z NIEGO I TYLE!!!

Gość kejsejka
tak... bylo by to bardzo proste tylko ze ostatnio stala sie u nas w rodzinie tragedia moja rodzina miala wyoade samochodowy w ktorym ucierpial moj tata i potzrebuje 24 opieki w domu i dotego mieszka tam moja szwagierka ktora tez jest chora .. nie chce sie zwalac na glowe im jeszcze z dzieckiem .... a zreszta co ja bym tam robila nie mialabym kasy na nic.... to chyba jest w tym najgorsze i co mi nie pozwala odejsc... zreszta martwie sie o przyszlosc mojego dziecka... sama juz nie wiem

Gość kejsejka
ale imprezy tzn . domowki czy dyskoteki bo to sa 2 rozne rzeczy??? a jesli moge spytac ile masz lat ? i twoj partner/?

Gość KarolinaSwiat
On 20 ja 18

Gość KarolinaSwiat
na imprezy w klubach

Gość kejsejka
jestescie jeszcze mlodzi .. ale wiesz co ja w twoim wieku kiedy zaczynalam z nim byc chodzilam z nim wszedzie razem .. moze sprobuj i ty