Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faeeiwu77trmxkl99

Kończę z życiem

Polecane posty

Gość faeeiwu77trmxkl99

Jestem nikim, straciłem dziewczynę którą kochałem i do tego nie mam nikogo.Nie mam pracy bo w mojej miejscowości i w okolicach nie ma nic.Mieszkam z rodzicami pod jednym dachem i naprawdę nie widzę przyszłości, nie wyjadę nigdzie bo nie mam za co.Jestem przegrany i skończony, mimo tego że mam dwadzieścia siedem lat czuję się jak by moje życie się skończyło.Ten stan trwa już dwa lata ,za długo nie chcę już czekać.Znacie jakieś sposoby na zabicie się oprócz powieszenia ?

Gość gvjhbjbh
Możemy sobie podać ręce :( Próbowałam sie podnieść i zapierdalałam jak głupia ,zeby było lepiej a teraz sie okazało ,że z powodu pierdolonych terminów nie dostane sie na studia...chuj z tym wszystkim.

Gość no porypalo sie
w zyciu tak juz jest, nadejdzie taki dzien, nie wazne czy cieply sloneczny, czy deszczowy, czy mrozny, sobota czy sroda, to bez znaczenia, wazne w tym dniu jest to, ze no wlasnie co? swiadomosc zaczyna bolec :( dlatego,zeby nie cierpiec na duszy, znieczulam sie. bol fizyczny mozna zniesc. tesknota i bol metafizyczny jest nie do zniesienia wlasnie przezywam bol istnienia, k!!!!!!!!!!!!!!

Gość gvjhbjbh
Mnie cały czas bolała ,ale walczyłam i chuj z tego wyszedł:O Kurwa dajesz z siebie 1000 % a i tak szybko Cie sprowadza do parteru.

Gość nie lubie alkoholu
ty nie koncz 70 % jest do bani ale te 30% jakos daje radochę,nigdy w zyciu sie nie układa super i wszystko jakbysmy chcieli przynajmniej mnie ,ale to 30% bywa dobre

Gość gvjhbjbh
Jakbym miała 30% dobre to by mnie nie było na Kafe tylko bym teraz spała szczesliwa czekajac na nowy , piekny dzien.

Gość 565656565
nie róbcie tego

Gość uiuo
Ludzie mówią że pieniądze szczęścia nie dają ale gdybym był bogaty do końca życia nie martwił bym się o byt tylko żył bym sobie gdzieś w domku w zgodzie z naturą i nikomu nie sprawiał problemów swoim byciem.A tak to o wszystko trzeba walczyć a nic nie przychodzi.Najgorsze jest to że jest coraz gorzej.Pamiętam jak 10 lat temu ludzie mówili jak jest źle i ciężko z pracą , to ciekawe co powiedzą jak jest teraz ? a będzie jeszcze gorzej.

Gość 565656565
czy nie widzicie że inni mają jeszcze gorzej i się nie poddawają Nie poddawajcie się. Cieszcie się życiem.

Gość gvjhbjbh
Mi ciągle mówia ,ze za rok bedzie lepiej bo coś tam sie zmieni , lata mijaja a ja nadal w tym samym miejscu z poczuciem godnosci juz chyba na chodniku.

Gość nie lubie alkoholu
to 30% dobre to sobie sama wypracowałam , z nieba nie spadło

Gość gvjhbjbh
Ale to własnie ja jestem tą która ma "jeszcze gorzej":O Chociaz pewnie ciezko w to uwierzyc ,ale tylko ja wiem co mnie w zyciu spotkałoi wiem jak jest.

Gość tim tim tim
gdybysmy mieli podstawione wszystko pod nos tez było by do dupy, a wrecz jeszcze bardziej bezsensownie:)

Gość no nie wytrzymam...
Ludzie weźcie sie wszyscy ogranijcie!!! i nie robcie z siebie meczennikow!!! Autorze rzucila Cie dziewczyna?? i h** z nia! nie ta to inna widocznie nie byla Ciebie warta. Nie masz pracy?? wystarczy poszukać jesli nie ma jej u Ciebie w miescie/we wsi to szukaj w sasiedniej i nie wykrecaj sie tym ze nie masz pieniedzy bo wiekszosc pracodawcow zwraca koszty dojazdu i to jest tylko kwestia dogadania. Mieszkasz z rodzicami? no to co z tego. Zawsze sa jakies plusy, np cieple obiadki mamusi ktorych NIC nie zastapi:) Radze Ci wziasc du pe w troki i zaczac działac!!!! i przestan sam siebie nakrecac ze jestes przegrany i do niczego, bo do niczego to jest tylko twoje beznadziejne gadanie.

i przestan sam siebie nakrecac ze jestes przegrany i do niczego, bo do niczego to jest tylko twoje beznadziejne gadanie. naczytal sie chlopak prawiczkow i sie zarazil

Gość do gvjhbjbh
Nie dostałas sie na studia teraz dostaniesz za rok... wierz mi ze nie tylko Ty jedna tak masz... Ja tez mialam rok w plecy nietety z mojej winy i nie boje sie przyznac ze zawalilam a teraz obecnie juz koncze 3 rok i wszystko sie zaczelo ukladac. Troche wiecej wiary w siebie. Narzekaniem i biadoleniem nic nie zdzialasz wiec wez sie lepiej w garsc zeby nie zaprzepascic jeszcze innych szans. I uszy do gory:)

Gość ajććććććććććć
a ja mam skończone dwa fakultety i nie mogę znaleźć pracy. Chodzilam, dzwonilam, wysylalam CV i nic :-( Jak rano się budzę to mam ochotę wykrzyczeć- K...a to następny pierdolony dzień!

Jestem przegrany i skończony To jakas nowa moda??? Chlopie ogarnij sie i zacznij myslec co mozesz zmienic a nie biadolic czego nie mozesz zmienic.

Gość Aaaaaaaaaaaleeeeeeex
Chcesz się tak po prostu poddać? Słuchaj spotykają nas z życiu nieprzyjemnie chwile ale co z tego? Walcz! i nigdy się nie poddawaj. Tak może łatwo mi to mówić bo tego nie rozumiem Ale powiem ci jedno... życie boli, osoby którym ufałeś zawodzą... cużż trzeba się z tym pogodzić takie jest życie... :( Ale zobaczysz napewno będzie lepiej... spotkasz miłość swego życie (mam nadzieje) i wszystko się ułoży... nie wolno się poddawać i myśleć o najgorszym - sambójstwie.... Bo to nie jest rozwiązanie sytuacji... :( MAM NADZIEJE ŻE W KOŃCU CI SIĘ WSZYSTKO UŁOŻY POZDRAWIAM!!!

Spróbuj zebrać kasę żeby wyjechać w miejsce gdzie będziesz miał więcej możliwości. Umrzeć zawsze zdążysz.