Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda204

On jest kierowca autobusu,

Polecane posty

Gość Magda204

Jest trochę starszy ja mam 21 a on wygląda na około 30.jeżdżę z nim codziennie rano do pracy.już zaczęliśmy ze sobą rozmawiać.co zrobić żeby był jeszcze bardziej zainteresowany? O czym z nim rozmawiać?

Gość Magda204
Pytałam już czy mu pomachać drążkiem, a on na to żebym spadała bo mi tak zasadzi w kasownik że mi zajezdnia spuchnie.

Gość Magda204
Ktoś tu sie chyba podszywa za mnie

Gość Magda204
Wczoraj rano zapytał mi sie czy mam weekendy wolne jak powiedziałam że następne dwa mam zajęte to powiedział że szkoda.jutro znowu z nim jadę

Gość Magda204
Nie zdaje mi sie.wiem które wypowiedzi są moje a które nie.

"Magda204 Pytałam już czy mu pomachać drążkiem, a on na to żebym spadała bo mi tak zasadzi w kasownik że mi zajezdnia spuchnie." buahahahahaha:classic_cool:🖐️

Gość Magda204
Widzę że tutaj na normalne rady nie ma co liczyć.ale myślę że jak będę z nim codziennie jeździć i rozmawiać to pewnie coś z tego wyjdzie.zawsze siedzę z przodu i widzę że on też jest mną zainteresowany,wczoraj aż nie zauważył zmiany światła na ulicy z czerwonego na zielone :-) pozdrawiam;-)

Gość z całym szacunkiem...
to nie rozpraszaj go tak, bo jeszcze do wypadku jakiegos dojdzie :P

chyba będziesz jednak musiała zrobić ten pierwszy krok... kierowcy troche nie wypada podrywac pasażerek w czasie pracy..

Gość Magda204
Wiem, ja po prostu wiem że on coś do mnie czuje i czeka na mnie, a wiecie skąd? Bo codziennie siedzi na tym samym fotelu! Ha! i co wy na to?

Gość Magda204
Informuje że poprzednia wypowiedź nie była moja tylko kogoś tam kto sie za mnie podaje.

Gość Magda204
Może nie zrobię pierwszego kroku ale będę mu tak dyskretnie dawać do zrozumienia że podoba mi sie.widzę że to jest naprawdę fajny facet, nie zwraca uwagi na puste wytapetowane laski,z tipsami.tylko przez całą drogę zwraca uwagę tylko na mnie:-)

Gość Falski
przekładaj mu biegi ( jak autobus ma )