Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnuka1200000

jak się depilowac

Polecane posty

Gość Gromosław wspaniały
nie depilować !!! po co to robisz? cipka z zarostem jest piękniejsza niż ogolona i podrażniona

Gość onaaaaaaaaaaaa
jednorazowki, za kazdym razem inna

Gość Krowiakposolity
zapodaj fotę przed i po goleniu ocenimy czy musisz to robić

Gość amelka12345
ZMień swoje zycie na lepsze ;) Zapraszam na dyskrecja.pl

Gość hujogniot
masz wybór rwać kudły i mieć zakrościałą pizdę albo ładną zarośnietą nie dla każdego dobre jest golenie - to kwestia wyboru

Gość karumnika
czarnulka masz łaskotki ?

Gość majkaaaaaa
dobre pytanie

Gość zamiast golić
strzyc na krótko - ładnie wygląda i nie ma podrażnień :)

Gość Tomaszekk
Kobiety mają różne sposoby na dokładną depilację. A efekt jest baaaarrrdzo pięęęękny :-)

Gość Dupozgniot
PEDAŁY i PEDOFILE na tym forum robią pranie mózgu dzieciakom

Gość Georgijew
nie depilujcie sobie cipek dziewczynki i kobiety, bo to wygląda komicznie DOROSŁA KOBIETA A WŁOSÓW NA CIPCE 0 włosy są cool, a do tego maskują to wystające mięso z cipy, które na gołej cipie wygląda nieestetycznie

Gość churwójów
cipa niech sobie zarasta, ważne, żeby odbyt był wydepilowany i łatwo dostępny :-P

a ja gdzieś przeczytałam na kafe że jest jakiś krem który zapobiega tym okropnym wypryskom i nie pozwala na wrastanie się włosków pod skórę... hmmm... tylko kurde nie mogę sobie przypomnieć jak to ustrojstwo się nazywało :s

Gość willllka
najlepiej wypróbować parę sposobów i wybrać najskuteczniejszy i dający najmniej podrażnień. Ja takim sposobem doszłam do depilacji paskami z woskiem. Szczególnie ważne jest utrafienie optymalnej temperatury wosku. Za niska nie klei się do włosków, za wysoka nie wyrywa ich. Druga sprawa to sprawne odrywanie - z przytrzymaniem napiętej skóry. Bez tego bardziej boli a efekt jest kiepski. Trudno robić to samej, kosmetyczka za drogo i nie zawsze zdąży się skorzystać, dla faceta to zbyt żmudne i dlatego pomagamy sobie nawzajem z sąsiadką.

Gość Noktowizor
willllka o kurwa to jak "koło gospodyń wiejskich" darcie pierza sorki miałem na myśli kłaków na cipsku i do poduszki ŻE TEZ KURWA NIE WPADŁEM NA TO WCZESNIEJ parę cipek zedrzeć i poduszka będzie albo materacyk ciekawe ile by takie coś poszło na alledrogo

Gość willllka
Można samodzielnie wyprawiać akrobacje (depilacja tam od tyłu) i niezręcznie odrywać co boli, lub chodzić do kosmetyczki nie zawsze znanej i kulturalnej. A ja wolę zaufaną osobę, domowe warunki, luz i relaksową atmosferę, kosmetyki jakie wypróbowałam i lubię itp. Przy okazji poplotkujemy po babsku - sytuacja sprzyja gadaniu o sprawach o jakich normalnie się nie gada, co też jest przyjemne. jak to się kojarzy z kołami gospodyń wiejskich to nie były wcale takim złym wynalazkiem.

Gość jakinka
ja normalnie robię sama, niedrogimi plastrami z woskiem. Od wielkiego dzwonu raz - dwa razy w roku wyjeżdżam do hotelu ze spa i korzystam ze wszystkiego. W tym masaż połączony z różnymi zabiegami. W przerwie masaży, jak jestem zupełnie rozluźniona, kosmetyczka robi mi depilację laserową na zero. Działa na długo, potem włoski są słabiutkie i łatwo je woskiem depilować.

Gość Zygi2000
polecam lepik do dachów można kupić w beczkach-tak wychodzi taniej niż woskiem