Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lamimiette

Potrzebna METAMORFOZA NA WAKACJE- PROSZ臉 O RADY :)

Polecane posty

Go艣膰 lamimiette

Witam, Problem jest taki, jestem ju偶 "mocno po " 20-tce i wydaje mi si臋,偶e nie wygladam tak jak powinnam w tym wielu. Pracuj臋 niestety w zawodzie gdzie nie ma mozliwo艣ci 'b艂yszczec' w pracy, raczej musi to byc letnia sportowa odzie偶 ;-( Jestem pilotem wycieczek i przewodnikiem, wi臋c buty na niebotycznym obcasie, stroje biurowe, wyzywajace i nieygodne odpadaj膮. Zwracam si臋 do was poniewa偶 w ostatnim czasie m贸j narzeczony delikatnie mi zasugerowa艂,偶e powinnam co偶 zmienic w swoim wygladzie, niestety nigdy nie lubi艂am zakup贸w i ciuchami si臋 nie interesowa艂am ;-((((( Nie maluj臋 sie na codzie艅 prawie wcale ( tylko tusz i b艂yczczyk), sporadycznie peny make up. W艂osy naturalne blond ciemny, lekko rozjasniony, tips贸w nie nosze. Jestem niestety dosyc wysoka 177, raczej szczup艂a, szerokie ramiona i nie wcieta talia....baboch艂op po prostu. wklei艂am kilka zdj臋c jak mniej wi臋cej wygladam w pracy. Nied艂ugo planujemy podr贸偶 'nie s艂u偶bow膮' i chcia艂abym lubego pozytywnie zaskoczyc ;-)))))))))))))) Dorad藕cie prosze jak skomponowac nowa garderob臋, tak 偶eby wszystko pasowa艂o do tego dodatki make up i fryzura. Z艂o艣liwe komentarze o niedoskona艂o艣ciach figury itp darujcie sobie bo mam w domu lustro i widz臋 w miar臋 dobrze ;-p zdj臋cia zamieszczone tylko w celu lepszego ogladu sytuacji, 艣lepia oczywi艣cie zamazane. za wszelkie sugestie dzi臋kuj臋 http://www.voila.pl/334/3ulfb/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lamimiette
nikt nie pomo偶e?

Udost臋pnij ten post

Zacznij od bazy kilku bluzek lub tuniczek jednokolorowych do tego 1 kr贸tka sp贸dnica, szorty, wygodne buty skomponowane z torebk膮. plus zakiet, spodnie i kardigan. Je艣li to ma byc na wakacje pomysl oskomponowanych razem stroju kompielowym sukience, butach i torbie na pla偶臋. By艂oby dobrze Gdyby艣 napisa艂a detale o jaki styl mniej wi臋cej Ci chodzi, jakie lubisz kolory itp. Wtedy bedzie 艂atwiej coz zasugerowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
dzi臋ki wielkie jak znajd臋 co艣 takiego jak piszesz to linka wstawi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgcvhj
But贸w sie juz dawno nie dobiera do torebki:P Fajnie wygladasz ,ale stylkiepski , ta b艂ekitna sukienka kompletnie nie dla Ciebie. T-shirty tylko Cie poszerzaj膮 w ramionach. Figura super:) Polecam na wyjazd jakies sukienki podkreslajace talie ,duza bizuterie np.bransolety. Kolor w艂os贸w niestety kiepski ,wg mnie do wymiany. Fryzura nie ma kszta艂tu a w艂osy wygladaja na spalone. Wybierz naturalniejszy odcien.

Udost臋pnij ten post

a ja z innej beczki, jak to sie sta艂o ze pracujesz w takim zawodzie? tzn rozumiem ze musia艂a艣 zrobi膰 kurs pilota, ale czy ci臋偶ko o zlecenia? pracujesz przy jednym biurze czy, czy gdzie popadnie? I jak to wygl膮da w przeci膮gu roku, dopada ci臋 sezonowo艣膰, czy raczej prace zawsze masz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
Dzi臋kiuj臋 za pomoc, sama na pewno bym nie wpad艂a na pomys艂 zakupu czego艣 innego ni偶 niebieskie 艂achy z india shopu. Postaram sie bed膮c na mie艣cie pomierzyc sukienki i tuniczki w r贸偶owych i fioletowych odcieniach. Co do w艂os贸w....to farbowane czy nie, zawsze wygladaj膮 jak siano. jestem nauralna blondynka, wi臋c mam s艂abe w艂osy, niestety. Mysla艂am 偶eby mo偶e troch臋 je podci膮c i przyciemnic do jasnego br膮zu. Dzi臋kuje Ci bardzo ;-) do CC87 ==> Tak kilka lat temu zdawa艂am egzamin pa艅stwowy na pilota wycieczek. sezonowo艣c niestety mnie dopada ;-( i dosyc ci臋偶ko ze zleceniami, ja pracuje dla 3 polskich biur i sza艂u nie ma ;-( W sezonie tj oko艂o 6 miesi臋cy w roku prace mam...a potem czesto je偶d偶e jako pilot w autokarze na liniach regularnych albo pracuj臋 jako instruktor pilatesa. Jestem po AWF wi臋c teoretycznie mog臋 robic 'karier臋' nauczyciela WFu...... teraz my艣l臋 nad zrobieniem uprawnie艅 instruktora jogi. R贸偶owo nie jest ale ja zawsze bardzo chcia艂am podr贸偶owac, wi臋c w sumie nie narzekam i ciesz臋 si臋 nawet z tych kilku miesi臋cy w roku. ;-)

Udost臋pnij ten post

pierwsze napisze ci gdzie zrobi艂a艣 b艂臋dy wybieraj膮c ciuchy na zdj臋ciach. to nie jest obra偶anie to ma by膰 konstruktywna krytyka. chcesz si臋 nauczy膰 dobiera膰 ciuchy do siebie wiec powinna艣 wiedzie膰 gdzie pope艂niasz b艂臋dy. 1) sukienka ma za cienkie rami膮czka przez to nie korzystnie wygl膮da tw贸j biust.rami膮czka s膮 za cienkie piersi wygl膮daj膮 jakby wisia艂y na nich. masz 艂adny do艣膰 du偶y biust to tw贸j atut powinien by膰 odpowiednio eksponowany (troszk臋 g艂臋bszy dekolt). wz贸r niepotrzebnie ci臋 pogrubia gdyby by艂a jednolita by艂o by ca艂kiem inaczej. dobrze wybra艂a艣 d艂ugo艣膰 eksponuj膮c膮 nogi. sp贸jrz na szybk膮 przer贸bk臋 http://www.voila.pl/240/ur3ic/?1 (na szybko bez starania si臋 wi臋c wygl膮da kiepsko. nie wiele du偶ej r贸偶nicy ujednolici艂am tylko kolor i powi臋kszy艂am rami膮czko). je艣li chcia艂a by艣 doda膰 sobie seksapilu to wystarczy wybra膰 bardziej dopasowan膮 na dole. w kolekcji h&m znajdziesz du偶o takich prostych sukienk臋 z bawe艂ny nie s膮 drogie. mierz膮c je pami臋taj dekolt grube rami膮czka. btw masz kobieca figur臋 nie boj si臋 o艂贸wk贸w super wyeksponuj膮 twoje zalety:) 2) str贸j k膮pielowy. jak w nim wygl膮dasz: szerokie ramiona (wcale nie s膮 takie. gdy poci膮gniemy linie prost膮 od nich do bioder wcale nie s膮 wi臋ksze od nich). piersi "palentaj膮" si臋 gdzie chc膮. gdzie pope艂ni艂a艣 b艂膮d: po艂膮czy艂a艣 ameryka艅ski dekolt z wysoko wyci臋tymi i cienkimi na po艂膮czeniu majtkami. w takim bikini wygl膮da艂a by dobrze kobieta o ma艂ych piersiach i w膮skich ramionach. proponuje klasyczne bikini. a je艣li wybierzesz ameryka艅skie dekolt to dodaj do tego majteczki z szerszym paskiem a nie sznureczkami. super je艣li wybierzesz co艣 kolorowego bo o偶ywi to twoj膮 cer臋. 3) to jest najgorszy str贸j.id膮c od g贸ry popatrz na swoje ramiona wygl膮daj膮 na opadaj膮ce okr膮g艂e. spowodowane jest to tym 偶e r臋kawki s膮 krzywe (ala motylki). gdzie艣 zgubi艂 si臋 tw贸j atut w postaci piersi. podkoszulek ma okr膮g艂y dekolt przy szyi powinna艣 wybra膰 g艂臋bszy. wystaj膮cy brzuch nie nie nie. nigdy niezale偶nie od wszystkiego. spodnie to najgorszy kr贸j z mo偶liwych d艂ugo艣膰 i szerokie nogawki to wygl膮da dobrze tylko na wysokich i szczup艂ych. s膮 tak偶e troch臋 zbyt workowate. ma艂a zmiana rybaki na dopasowne w kolanach w ciemniejszym kolorze do tego kopertowa bluzka bez r臋kaw贸w pasek i jest super. 3) str贸j bardzo mi si臋 podoba mam tylko jedno bluzka powinna by膰 bardziej dopasowana w tali i biu艣cie. mini eksponuj膮ca nogi bransoletki i buty bardzo dobrze dobrane. 4)kolejna sukienka. nie wida膰 dekoltu ale co艣 mi w nim nie pasuje tylko nie potrafi臋 stwierdzi膰 co. za to nie wiem czy zauwa偶y艂a艣 ale pasek pod biustem podkre艣la talie.zmieni艂a bym wz贸r i kolor bo wygl膮dasz troch臋 md艂o. po ciuchach widz臋 偶e nie przepadasz za intensywnymi kolorami wi臋c pomy艣l jakby wygl膮da艂a granatowa. lepiej prawda? 5) tu te偶 jest dobrze. co by艣 powiedzia艂a gdyby zmieni膰 ta koszule na cienki a偶urowy bli藕niak? by艂o by du偶o bardziej kobieco. a teraz og贸lnie 偶eby wygl膮da膰 kobieco nie musisz nosi膰 szpilek i satyny. len jest fajny(zw艂aszcza 偶e widz臋 tu ciep艂e kraje na upa艂y jest idealny) ale wyj膮tkowo nie praktyczny chyba 偶e nie przeszkadzaj膮 ci pomi臋te rzeczy. bawe艂na nie musi wygl膮da膰 jak T-shirt. w kolekcjach na wiosn臋 lato 201 znajdziesz mas臋 bardzo kobiecych sukienek z bawe艂ny. cieki moher jest prze藕roczysty wiec zalotny (mo偶esz kupi膰 sobie cieniutki moherowy sweterek na zimniejsze dni b臋dzie przydatny). jedwab na upa艂y to idea艂 nie wszystkie jedwabne bluzki s膮 b艂yszcz膮ce i eleganckie dostaniesz tak偶e matowy cieniutki jedwab kt贸ry 艣wietnie sprawdzi si臋 w upa艂ach (nie spocisz si臋 w nim). co powiesz na delikatne kobiece ciuchy troch臋 romantyczne? b臋d膮 wygodne a przy tym b臋dziesz wygl膮da膰 kobieco? je艣li chcesz mog臋 pom贸c ci dobra膰 ciuchy do twojej figury, wskaza膰 odpowiednie kroje. pami臋taj jednak 偶e regu艂y trzeba 艂ama膰 je艣li co艣 ci si臋 podoba to no艣 to:) jeszcze wa偶ne w艂osy musisz je od偶ywi膰 i odpowiednio 艣ci膮膰. s膮 lekko kr臋cone mo偶e lepiej by艂o by 艣ci膮膰 je bardziej do prosta zamiast wycieniowa膰 jak obecnie? najwa偶niejsze 偶eby艣 o nie zadba艂a masz troch臋 pi贸ra na g艂owie wi臋c obowi膮zkowo od偶ywka, maseczka regeneruj膮ca. mo偶e jakie艣 zabieg nawil偶aj膮cy u fryzjera? proponowa艂a bym tez mniej jednolity kolor, pasemka tylko nie chamskie r贸偶ni膮ce si臋 5 odcieniami ale delikatne. tak 偶eby wygl膮da艂y jak refleksy s艂o艅ca. jak odpiszesz to napisze wi臋cej bo bez sensu si臋 produkowa膰 je艣li nie zajrzysz tu ju偶 nigdy wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
==> Do nibys, jestes po prostu wieeeeelka :-) Ten granatowy jest o niebo lepszy, poj臋cia nie mam jak to wykombinowa艂a艣. Jak ju偶 zauwa偶y艂a艣, ciuchy mam zawsze md艂e ( po przegl膮dzie szafy stwierdzam,偶e prawie same niebieskie, be偶owe,bia艂e albo kremowe). Zakupy najcz臋艣ciej robi臋 w indiashopah albo w sklepach sportowych ( taki zaw贸d niestety). wklei艂am tylko 'letnie' zdj臋cia, bo nawet w zimie je藕dzi si臋 do Egiptu etc. wi臋c zdecydowanie mam ich wi臋cej. Zakup贸w w Galeriach zazwyczaj nie robi臋 ( chyba,偶e od wielkiego dzwonu wesele etc.) Zazwyczaj w sklepie wydaje mi si臋,偶e ciuchy nie sa dla mnie, kolory zbyt nasycone, poza tym z przyzwyczajenia kupuj臋 to samo bo nie mam pomys艂u jak je zestawiac. Kilka kolorowych ubra艅 w szafie mam, przewa偶nie z zagranicy, jednak ich nie nosz臋 (przyzwyczajenie to straszna rzecz). Buty to ju偶 odr臋bna historia, wydaje mi si臋,偶e obcas贸w nie moge nosic bo jestem za wysoka, do balerin mam zbyt szerokie stopy. Co do w艂os贸w to takie suche siano mam odk膮d pami臋tam. Nak艂adam na nie olej arganowy i maseczk臋 ghassoul (pomog艂o wszystkim znajomym tylko nie mnie). Bardzo Ci dzi臋kuj臋 za cenne wskaz贸wki.

Udost臋pnij ten post

prosz臋 bardzo:) popatrzy艂am na ostanie zdj臋cie (to chyba ciemny d偶ins ?) i granatowy ci pasuje dlatego celowa艂am w ten kolor (ten po przer贸bce jest troch臋 fioletowy bo najbardziej mi pasowa艂:) ) co do kolor贸w to wybieraj takie kt贸re lubisz. cz臋sto na forum m贸wi臋 偶e mam awersje do intensywnych kolor贸w ciuch贸w. jak by spojrze膰 na moj膮 szaf臋 to tak samo bia艂y, kremowy, z艂oty, be偶owy, br膮z, granatowy, szary. ja nie czuje si臋 dobrze w kolorach. nie mam nasyconych kolor贸w w szafie bo nie lubi臋 . to nic z艂ego. popr贸buj intensywnych kolor贸w ale nie zmuszaj si臋 do zakup贸w bo nie b臋dziesz ich nosi膰. co z tego 偶e b臋dziesz w nich dobrze wygl膮da膰 jak b臋dziesz si臋 藕le czu膰? na pocz膮tek proponuje spr贸bowa膰 czego艣 kolorowego ale nie intensywnego (szmaragdowy, butelkowa ziele艅, fiolet, miodowy, 艂ososiowy, pudrowy r贸偶, bordo itp). chyba ze co艣 w kolorze ci si臋 bardzo spodoba wtedy rzu膰 si臋 na g艂臋bok膮 wod臋:) co z tego 偶e kupisz krwist膮 sukienk臋 jak za艂o偶ysz j膮 raz? podawa艂am galerie i sieci贸wki bo tak naj艂atwiej wskaza膰 sklepy:) na allegro i w mniejszych sklepikach r贸wnie dobrze kupisz co艣 ciekawego. a 偶e masz mo偶liwo艣膰 kupowania za granica to tylko korzystaj z tego. buty ja uwa偶am 偶e sanda艂y z zdj臋膰 s膮 super. takie w艂a艣nie ozdobne mimo 偶e p艂askie s膮 bardzo kobiece:) a stosujesz j膮 regularnie?(maseczk臋 1-2 raz w tygodniu a na co dzie艅 od偶ywka po ka偶dym myciu?) cz臋sto mam ten problem bo mam te偶 kr臋cone w艂osy (troch臋 bardziej) a suszarka robi z nich siano;/ przed wyj艣ciem wcieram w nie olejek/oliwk臋 do w艂os贸w. mia艂am r贸偶ne najlepszy by艂 alfaparf czy jako艣 tak ale jest do艣膰 drogi, r贸wnie dobrze spisuje si臋 loreala. tylko bardzo ci臋偶ko je dosta膰 w sklepach najcz臋艣ciej trzeba zamawia膰 na allegro. mog臋 poradzi膰 ci tylko spr贸bowa膰 profesjonalnych kosmetyk贸w do w艂os贸w kupisz je w sklepach dla fryzjer贸w lub na allegro. kup sobie ampu艂ki nawil偶aj膮ce. trzeba oko艂o 5-10 minut wi臋c nie jest to zabieg na rano:) jeszcze warto podej艣膰 do apteki, wbrew pozorom u mnie nie sprawdzi艂y si臋 markowe kosmetyki z apteki ale te nie znane bardziej lecznicze. nie pachn膮 za 艂adnie i nie maj膮c fajnej konsystencji a opakowania wygl膮daj膮 jak ma艣膰 na hemoroidy :D ale dzia艂aj膮 lepiej ni偶 艣liczne zapakowane i pachn膮ce :P

Udost臋pnij ten post

a jeszcze jedno zapomnia艂am ci zwr贸ci膰 uwag臋 torebka. prosz臋 cie kup sobie kobieca torebk臋. wiem 偶e potrzebujesz wygodnej ale to si臋 nie wyklucza. poszukam ci czego艣 ciekawego i wklej臋 ale to jutro albo pojutrze.(o ile znajd臋 :P) a i jeszcze co do dobierania torebki do but贸w to si臋 nie zgodz臋 z stwierdzeniem nie dobiera si臋 torebki do but贸w. mo偶na to robi膰 i mo偶na tego nie robi膰 (to nie jest tak 偶e nie wolno) odsy艂am tu 偶eby si臋 nie powtarza膰: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4385185

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
Tak, tak mazid艂a na w艂osy nak艂adam regularnie. Co nie znaczy,偶e nie moge spr贸bowac nowych produkt贸w. W weekend wybior臋 si臋 na komisyjne zakupy w babskim gronie ;-p ten pomys艂 z bawe艂nianymi sukienkami z sieci贸wki jest naprawd臋 praktyczny :-) Jak uda mi si臋 co艣 sensownego zakupic , to wklej臋 to oceny ;-p Co do but贸w to rzeczywiscie bardzo je lubi艂am....ale jak na razie nic w tym guscie nie znalaz艂am, ale do wyjazdu jeszcze 2 tygodnie wi臋c damy rad臋. dzieki wielkie ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
dzieki wielkie, jak zakupi臋 co艣 konkretnego, pochwale sie w tym topiku. Jak na razie upolowane letnie sukienki ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂adys艂avva
Wedlug mnie nie wygl膮dasz xle. Mysl臋, 偶e facetowi chodzi raczej o wydanie "wieczorowe", bo przeciez nie b臋dziesz si臋 na co dzie艅 nosi膰 wydekoltowana i w szpilach. Wygl膮dasz jak studentka, pewnie chodzi mu o to, 偶eby艣 wyglada艂a jak kobieta doros艂a. Fryz by sie przyda艂o uporz膮dkowa膰, tak raz na kwarta艂 podcia膰 konc贸wki to mus. Zamiast tshirt贸w mo偶e spr贸buj bluzek koszulowych albo tunik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂adys艂avva
nibys, extra buty pokazujesz, 艣liczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
a ja tam wiem o co mu chodzi艂o, za fajnych ciuch贸w to nie masz plus siano na glowie i nieciekawa figura. wejd藕 sobie na wizaz.pl i troche si臋 ogarn膮c postaraj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 parris
Przeciez figur臋 ma bardzo 艂adn膮 :/ Mo偶e troch臋 atletyczn膮, sportow膮, ale 艂adn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamimiette
Buty zakupione....wieczorem bedzie zdj臋cie. wszystkim dobrym duszkom dzi臋kuje za sugestie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feeendiiiiiiiii
殴le dziewczynie radzicie. Chcia艂a kobieco wygladac, nie? te linki z rozczlapanymi butami odpadaja na starcie. Szpileczki 艂adne ( trzeba posierpiec troszku) mini, szorciki, bluzki z dekoltem. 艁adna bi偶uteria, koniecznie w艂osy w pasemka czarno-blond, jakie艣 wygodne tipsiki. koniecznie pomalowa膰 pazurki i zrobi膰 'koci' makija偶. Figura obleci, nogi masz spox, g贸ra nie zachwyca-ale c贸偶 wszystkiego mie膰 nie mo偶na.postaraj si臋 nie wygl膮dac jak laska po AWFie.pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
jasne szpileczki przecie偶 pisa艂a 偶e jest pilotem wycieczek wi臋c szpileczki odpadaj膮 przynajmniej na co dzie艅. Autorko pos艂uchaj rad nibys ona 艣wietnie potrafi doradzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feeendiiiiiiiii
no chyba nic si臋 lasce nie stanie jak wieczorem 艣mignie w szpilkach, przeciez pisze,偶e z menem na wczasy jedzie a nie do pracy.poza tym mia艂a kobieco i seksownie wyglada膰 to chyba logiczne jest,偶e ma co艣 modnego w 偶ywych kolorach za艂o偶y膰.jak dla mnie one nie ma looka do pastelowych kolor贸w bo 偶le w nich wygl膮da.co innego r贸偶 i filote, czasem trzeba sie samemu przemoc do kolorow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
feeendiiiii czytaj ze zrozumieniem co jest napisane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angela-55
Fendi ma racje, przeciez ona wcale nie musi w tych szpilkach chodzi膰 ca艂y czas. Gladiatorki sa 艂adne ale strasznie skracaja nogi. przeciez mo偶e kupi膰 ubrania i bardziej seksowne i taki na codzie艅, a jej nogi naprawd臋 dobrze wygl膮da艂yby w szpileczkach :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje zdanie i
kochana, masz fajna figure, ladny brzuszek, troche taki dziwny styl, taki z lat 90 tych przede wszystkim wlosy, zmien fryzure :) bo troszke masz niedba艂a no a ciuchy, wszystko chyba za krotkie, i dziwne w ogole dlugosci, postaw na tuniki, masz fajne nogi , eksponuj je ale takie male sukieneczki odpadaja

Udost臋pnij ten post

Teraz mam wiecej czasu. to si臋 rozpisze. ;-)))))))) Tak, to niestety prawda gladiatorki skracaj膮 nogi....ale autorka jest wysoka i n贸偶ki ma bardzo zgrabne wi臋c fason but贸w kt贸ry pokazuje nibys jest jaknajbardziej ok. Co do szpilek, oczywiscie,偶e gdyby chcia艂a to wygl膮da艂aby bardzo korzystnie ale skoro z g贸ry zak艂ada,偶e odpadaja to nie ma sensu jej przekonywac na si艂臋. Jest wiele seksownych i wygodnych but贸w w jednym. Na miejscu autorki postawi艂abym na styl safari ( nadmieni艂a,ze lubi sklepy indyjskie wi臋c 艂atwiej b臋dzie znale藕膰). J osobi艣cie postawi艂abym na kolory ziemi ale bardziej nasycone ni偶 te na zdj臋ciach. Len-odradzam (mnie si臋) i przy wyborze ciuch贸w bra艂abym pod uwag臋 艂atwo艣膰 prasowania i ilo艣膰 sk艂adnika naturalnego ( bawe艂na z domieszk膮 wskazana) polecam te偶 ciuchy o 'pomietej' fakturze ;-)))) Z dodatk贸w warto pomy艣le膰 o etno bizuterii i drewnie..... jak natrafie na odpowiedni link to pode艣l臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkllhfd
tak, tak wmawiajcie jej dalej ,偶e obejdzie si臋 o etnicznej bizuterii , rozcz艂aoanych sanda艂ach i zgaszonych kolorach. 艂adne kobiece buty , jeansowa mini i LEGGINSY niezb臋dne

Udost臋pnij ten post

taaaaaaaaaa kobieco艣膰 to mini i szpilki, feeria barw. jasne... sory ale kobieco艣膰 ma r贸偶ne wymiary i nie zamyka si臋 w tak w膮skich ramach. szpilki hmmm ok sama nosze, uwielbiam ale do chodzenia po bruku i zwiedzania si臋 nie najd膮. sama w weekend pope艂ni艂am b艂膮d mia艂am podjecha膰 mpk niestety przez remont okaza艂o si臋 ze musz臋 troch臋 przej艣膰 po bruku i kocich 艂bach ( 600 m w jedna i 600 w druga stron臋) efekt obi艂am jedne z obcas贸w i zm臋czy艂am si臋 drog膮;/ zwiedzanie i ogl膮danie przesta艂o by膰 ju偶 takie fajne. kocie 艂by i bruk (a to standard przy zwiedzaniu - rynek, stare miasto) to zab贸jstwo dla szpilek i n贸g. nawet dla takiego wytrwa艂ego wojownika jak ja. nigdzie nie napisa艂am 偶e nie powinna nosi膰 szort贸w, mini czy szpilek na wiecz贸r imprezy kolacje itp. jednak pilot wycieczk臋 to praca wymagaj膮ca wygodnego obuwia. i udowadniam ze mo偶na kupi膰 wygodne obuwie nie sportowe ozdobne, ciekawe, kobiece, delikatne. to co w pracy ma wygl膮da膰 jak mopsik a na wiecz贸r przemieni膰 si臋 w ksi臋偶niczk臋 z kryszta艂owym pantofelkiem? trzeba to po艂膮czy膰 bo w baga偶u tak偶e ma艂o miejsca. poza tym ona ma odnale藕膰 sw贸j styl a nie zmieni膰 wszystko o 180 stopni 偶eby w szpilkach i mini贸wce czu膰 si臋 g艂upio i nie na miejscu. ja ubrana w ferie barw czu艂膮 bym si臋 najwy偶ej jak kura w pi贸rkach pawia a seksownie. ka偶dy ma swoje upodobania styl to ubranie a nie przebranie.

Udost臋pnij ten post