Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa dla singli

warszawa dla singli?

Polecane posty

Gość warszawa dla singli

Witam, jestem singlem. Cierpię jeszcze po starym związku, ale wiem ze musze isc dalej. Czy warszawa jest miejscem dla singli? czy są jakies specjalne rzeczy, wystawy, imprezy/ sporty, wyjazdy dla singli? mozecie cos polecic? mam dosc siedzienia w domu. a znajomym mam duzo ale kazdy ma swoje zycie.

Gość warszawa dla singli
ale ja nie chce szybkich radnek, nie o taką warszawe dla singli pytam. chce isc w miejsce nie koniecznie po to by kogos poznac, ale by pobys z innymi singali którzy tez nie chca siedziec w domu. chca sie rozerwac, isc do klubu. czy sa takie miejsca w wawie?

Gość warszawa dla singli
up.... nic nie ma w wawie?

Gość aster sie nie seksi
ja pierdziele, biznes dla singli trzepie kase na takich naiwniakach jak ty. mozesz isc GDZIEKOLWIEK a jak nie chcesz nikogo pozac, to nikt cie nei zmusi 🖐️

Gość warszawa dla singli
tak cwaniaczku? a gdzie gdziekolwiek?

w tv był kiedyś reportaż o takiej imrezce dla singli... :-o same paszczury tam były... :-o zreszta ja bym sie wstydził pokazac na takiej imprezie..szczyt przegraństwa i ofermowatości :-o

Gość aster sie nie seksi
no przecież na kazdym rogu masz jakiś klub, pub czy inny bar albo dyskotekę, a w centrum co 5 kroków :O

Gość warszawa dla singli
debile z was, kafe juz od jakiegos czasu przestała być pomocna. Pisze przeciez wyraznie, łatwiej jest mi powiedziec "singiel" niz osoba samotna. nie jestem o tyle samotna bo mam sporo znajopmych, ale oni mimo ze czesto sie z nimi widuje mają swoje sprawy. a ja nie chce sie uzalac nad sobą tylko cos dla siebie zrobic. trudno isc samej do kjanpy czy na dyskoteke. tak trudno to zrozumiec? trzeba od razu podciac skrzydła? jejku. jak ktos na kafe sie zali to mowicie zeby wział sie w garsc, jak sie wezmie to podcinacie skrzydeł. co za banda debili. Ludzie pomyslcie troche a jak nie potraficie pomoc to nie piszcie nic. nie wiem na co pozwalają moderatorzy i administratorzy kafe. klafe dawno widze zeszło na psy. nie potrzebnie tu od czasu do czasu zaglądam.

Gość to ty się w łeb puknij
nie wyzywaj wszystkich od debili :O przeczytaj jeszcze raz swój post, i sobie uświadom, że to bzdura 🖐️

gdybyś mieszkała w jakieś popegerowskiej pipidówie, to pytanie byłoby zrozumiałe, ale w warszawie to co 100 metrów są miejscówki, gdzie możesz iść SAMA, zresztą kto powiedział, że do klubów się chodzi samemu? jesteś zwykłą, niewdzięczną pizdą 🖐️

kto powiedział, że do klubów się nie chodzi samemu - tak miało być

Gość pery
jak w polityce ktoś się pyta to robi się afera ale dziewczyna się pyta a jak nie po trawisz odp to zamknij ryj single są to osoby z wyboru bo jak coś im nie odpowiada to mają jaja żeby odejść od partnera a nie poznałem pierwszą laskę i mimo że jest źle będę z nią bo się boje samotności to są słabe osoby i nieudacznicy i żyją w takich słabych związkach nie szanując się życzę powodzenia a wracając do pytania jest parę dyskotek migawka ,hybrydy,zoo tylko w tygodniu środa ,czwartek i jeszcze parę miejsc w Warszawie pozdrawiam i życzę powodzenia .

Gość ewasamotna
a jak ktoś ma +50 i jest samotny i nie chce iść do dyskoteki, bo go moze nawet nie wpuszczą, ale nie chce tez siedziec w domu i na dodatek nie specjalnie stac go na wysiadywanie w pubach... to co, to tez powiecie, ze ten post bez sensu, czy, ze ludzie tyle nie żyja, albo, ze jestem starsza od wegla??? zostałam porzucona, a to boli w kazdym wieku, nawet moim

Gość gość
Witam serdecznie, Jesli ktoś z Was szuka super miejsca gdzie mozna poznać fajnych ludzi nauczyć sie tańczyć to polecam serdecznie zajecia taneczne dla Singlii na ul. 17 Stycznia 39 w studiu Elite Dance Warszawa W każda niedziele o godz. 17.00 Na pewno przyda sie nauczyć kilka kroków przed Sylwestrem:) http://www.elitedance.pl/warszawa/kursy-tanca-dla-doroslych/szkola-tanca/15-taniec-towarzyski-dla-singli

Gość gość
Witam, Chciałam poinformować o zbliżającej się akcji „Zakochajmy Polskę” Rozejrzyj się dookoła siebie… Tak wiele osób jest smutnych, przygnębionych. Te osoby bardzo często myślą, że to, co mają w życiu jest wyrocznią, ostatecznością i że tego nie da się zmienić. Tak samo jest też w kontekście miłości, szukania drugiej połówki… Prawda jest jednak zupełnie inna. Można zmienić wszystko. Czasem tylko możesz nie wiedzieć jak. Tego właśnie dowiesz się na naszych spotkaniach i szkoleniach. “Zakochajmy Polskę” to największa akcja w Polsce, która łączy ludzi… i to dosłownie. Pomagamy Ci znaleźć Twoją drugą połówkę. Największa randka w Polsce? DOKŁADNIE TAK !!! Nie masz pary? Właśnie na naszych spotkaniach dla singli możesz ją poznać. Jeśli nie - dowiesz się jak znaleźć ją w świecie realnym lub przez internet. https://zakochajmywarszawe2.evenea.pl/?source=PR11 – Warszawa Impreza odbędzie się również w Trójmieście, Poznaniu i Białymstoku :)

Gość gość
a nie lepiej założyć konto na dobrym portalu randkowym? ja mam na tym kochaj.pl, tam tez poznałam miłosc mojego życia