Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal_1987

spełnione marzenia fetyszowe

Polecane posty

Gość rafal_1987

Posłuchajcie pewnej historii, która przydarzyła mi się w ub. tygodniu w pracy za barem. Jest tam jedna 3 lata starsza ode mnie atrakcyjna brunetka ( też barmanka). Była akurat w butach na obcasach odsłaniających jej stopy, które mnie szalenie kręciły. Pewnego dnia jej o tym powiedziałem. Gdy mieszała drinka powiedziałem, że mógłbym go wypić z jej stóp. Roześmiała się głośno, co jeszcze bardziej mnie podnieciło. Następnego dnia, w dzień, gdy ruch w barze był praktycznie żaden podeszła do mnie i zagaiła sama: - Masz jeszcze ochotę na tego drina?- powiedziała sugestywnie się uśmiechając i dając mi w ten sposób do zrozumienia o jakiego drina jej chodzi. Poszliśmy na zaplecze. Zmieszała coś, zdjeła szybko buty i usiadła na stołku barowym. Mi kazała uklęknąc. Wzięła grubą szklankę i zdecydowanym ruchem polała sobie po stopie. Onieśmielony patrzyłem na jej stopę mokrą od alkoholu, a ona do mnie: -No dawaj, mówiłeś, że chciałeś tak pić. Przychyliłem głowę i zlizałem z jej stopy pysznego drina. Polała jeszcze trochę, a ja lizałem i lizałem. Dziwne uczucie: podniecająco-poniżające. Gdy skończyłem, kazała mi założyć sobie buty, co zrobiłem. To było jak spełnienie moich marzeń

Gość frfrffrerre
napisz co to za miesjce to sanepid sie nasle :o

Gość rafal_1987
może zamiast wylewać tu swoje frustracje, napisałbyś coś pozytywnego? Każdego coś kręci, jak mam akurat tak fetysz

Boże ten debil wiecznie pisze to samo, tylko raz jako Rafał raz jako Artur, i wymyśla nowe tytuły topików. Wypierdalaj z forum ze swoimi chorymi jazdami, nikogo tu towja stodwudziesty raz wklejona historyjka nie interesuje

Gość kasztelann
jest taka stronka http://sexfotek.pl, korzystam z niej już od dość dawna - fajny klimat, spoko ludzie